janyboy написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Забраняват китайските ксенони
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Fiat Brava 1.8 16V GT
-
janyboy написа:Jimy написа:janyboy написа:ИЗИСКВАНИЯ КЪМ ПЪТНИТЕ ПРЕВОЗНИ СРЕДСТВАЧл. 10. (1) Моторно превозно средство или тегленото от него ремарке е технически неизправно, ако има някоя от следните повреди или неизправности:1...12. по осветителната уредба:а) изменени са броят, типът, цветът и разположението на предписаните светлини, с изключение на светлините за мъгла;б) светлините не са регулирани;в) не светят дългите, късите, габаритните светлини или стоп-светлините; ...
Коментар
-
pablo_pz написа:Ако имаш път към Пазарджик звънни един телефон да направим експеримента дето го написах заедно и ако си прав ща черпа.....................С радиото не ми се спори ама грам.И тва за учебника за 7-ми клас дето го пишеш как да си го обяснявам-че съм неграмотен,тъп или какво?Не знам с какво си вадиш хляба ама се занимавам с авто жичкаджийство и ти е бедна фантазията колко ксенонови крушки са ми минали през ръцете + всичките патрулки на Пз-к са с ксенон правен от фирмата на мой приятел и лично съм помагал.На Астрите на полицията нали са им гладки стъклата и какво от това-с биташкия ксенон свети едно,с марката поставяна от моя приятел е съвсем друга бира.Разлика има и в балоните на крушките-при мърляка са едни,при тези други.Така че,не е нужно да ме учиш на пропуснатото в 7-ми клас,а да се позовем на тестовете,жалко е че нямам снимкови доказателства.И още един тест-на моето Типо качвах за проба марка Каиксен(тайвански ксенон),който оригинално се вгражда в Деу и още една камара марки от тея страни и тва дето ми го вреш в очите за разсейките можеш да го забравиш като цяло,цената на комплекта е към 350-400 кинта.Та тва е от моя скромен опит,пък ти си говори за физики и ала бала.И сега се сещам сигурно и какво ще последва,може би бан за некое време щото разбираш ли не съм взел ммнението на модератора за меродавно.Поздрави от Пазарджик.
Коментар
-
Безсмъртний, не е дискриминация, щото на Ладата си турих 4 фабрични фара на Освар и минах от балонки на халогенки. Пише ли на тях, че са за халоген - пише, стандартни ли са за Лада - стандартни. Същото и за Фиатчето. До един момент ги произвеждат само балонки, после почват само халогенки. Всъщност може да се сложи халогенна лампа на рефлектор за балонна (има по-стари такива изпълнения за цокъл R2), но единственият проблем е, че изгаря покритието заради температурата, но пък двата типа лампи са толкова сходни, че няма катастрофични последици.Като някой иска, да си тури от същия модел инсталацията за ксенон, па да си сФирка Или афтърмаркет пиниз, ама не пиниз-кириз, а нещо, дето на него пише всичко, де требе, а тогава чак да му се зъбят катериците, пък нему да не дреме, ама ич
Коментар
-
Immortal написа:Ами ако си туря LED ламби на стопове, габарити и мигачи (със съответните релета, че да не мигат бързо), пак ли ще ме гонят за подмяна типа на крушката?М?Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
niko09 написа:janyboy написа:DEYAN IYI написа:Това означава, че всички светлини, различни от заводските, са извън закона.Цвят, вероятно, е всичко различно от "бяло" и "жълто", защото това са стандартни изпълнения, значи на предни светлини не могат да се слагат червени, зелени, сини, виолетови, пембени..., а на стопа различно от "червено" и т.н.За рефлекторите и стъклата вече стана ясно - могат да се ползват с източниците на светлина, които се посочват от маркировката.
Коментар
-
jenshen73 написа:Immortal написа:Ами ако си туря LED ламби на стопове, габарити и мигачи (със съответните релета, че да не мигат бързо), пак ли ще ме гонят за подмяна типа на крушката?М?
Коментар
-
момчета не ви ли писна да пишете вече 15 страници и нищо интересно КАТ кат се решили ще ни цакат на тъпия полицаи колко искаш му разправяй че не заслепяваш ,той ако си е решил да се заяде и да ти напише акт нема да се спасиш Сори за спамаШофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
jenshen73 написа:Immortal написа:Ами ако си туря LED ламби на стопове, габарити и мигачи (със съответните релета, че да не мигат бързо), пак ли ще ме гонят за подмяна типа на крушката?М?Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power
Коментар
-
Ми аз го разбирам по друг начин - кой е прав сЯ и защо вие да сте прави, а не аз?Тип - фара си е фар... има рефлектор/лупа направен за крушка и вътре си има крушка - какво му изменям?Цвят - кой и с какъв уред ще измери акуратно цвета на светлината от моя фар и с какви стойности на фабрично вградени фарове за модела ще го сравни?Да не говорим, че ако нямам пари да си сменя ксеноновата крушка на фабрично вградената ксенонова система, то пак ще трябва да ме глобяват.....ТЪП закон с още по-тъпо приложение.....
Коментар
-
mnpenchev
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар