Наскоро Вивакома купи част от мрежата на НЕТИСАТ/ имах към тях ЛАН интернет/И сега не мога да се отърва от ВИВАКОМ/ имал съм договор/ а такъв никога не съм имал дори и с предишната фирма.Като го спрат ако си се забавил чакаш 48 часа а на другите фирми преди го пусках веднага .Винаги излиза тяхното лого на една от сайтовете имако не може да се зареди някой сайт.Винаги трябва да говориш на 087123 телефона на който те бавят и разговора отива към поне 5-6 минути . И скоростта им не е като предишната а по бавна.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как да се откача сега от ЛАН интернета на ВИВАКОМ
Collapse
X
-
Ключар, и аз бях към НЕТИСАТ, когато ВИВАКОМ ги купиха на мен ми предложиха от там договор. Сега съм към тях с безплатен рутер за Wihi и съм много доволен от скороста, и от качеството на услугата.Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
-
Re: Как да се откача сега от ЛАН интернета на ВИВАКОМ
kluchar написа:Наскоро Вивакома купи част от мрежата на НЕТИСАТ/ имах към тях ЛАН интернет/И сега не мога да се отърва от ВИВАКОМ/ имал съм договор/ а такъв никога не съм имал дори и с предишната фирма.Като го спрат ако си се забавил чакаш 48 часа а на другите фирми преди го пусках веднага .Винаги излиза тяхното лого на една от сайтовете имако не може да се зареди някой сайт.Винаги трябва да говориш на 087123 телефона на който те бавят и разговора отива към поне 5-6 минути . И скоростта им не е като предишната а по бавна.Bravo 1.6 / 16
Коментар
-
лан
Ще ходя да по други магазини не на 5 те кьошета че тази ще е тупна вече по главата . нищо не можела да направи трябва да си чакам да ми пуснат нета и да ми мине времето Ама гледах договора за други потребители може да се откачиш и без да плащаш ако си несъстоятелен -само че как се доказва и още 1-2 Неща на 123 им казвам че няма договор подписан и тя ми каза че може и да го прекратя ще питам сина на Христо той там нещо работи да видим какво ще стане .
Коментар
-
Щом ти разправят че имаш, явно си подписвал нещоhttp://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
Ключаря и да е потписвал нещо, то е била със старата фирма, при закупуването от Вива, то трябва да му предложат нов договор със името на новата фирма,кви са тия неща егати крепосничеството, двете фирми са си две различни фирми, пуска си едно предизвестие за прекратяване на договора и това еа да и договора по принцип се потписва за срок от един месец и се подновява всеки месец автоматично, като ако не заплатиш за текущият месец, то ти нарушаваш договора и той се прикратява, елементарно, нали
Коментар
-
ЛАН
Казаха че има договор ама трябва да им кажа да ми го донесат с куриер и тогава сигурно се подписва Поне така пише в примерния договор за GSM или интернет ТВ.иначе е това/Можете да прекратите Вашата интернет VIVACOM Net услуга като посетите най-близкия VIVACOM магазин. Моля, имайте предвид, че трябва да заплатите всички оставащи задължения по Вашия абонамент./ А тази от магазина със сигурност твърдеше че има подписан договор и не мога да се откажа а трябва да си платя още 10 месеца оставащи .Сега го пуснаха след 48 часа . все едно някой го донесе този интернет на крака до вкъщи - а то става автоматично без никой нищо да пипа а от другата фирма ставаше почти веднага независимо къде се плаша дори имаше и такова нещо че ако ти забавят интернета по някакви причини ти пускат в + още . тука няма никакви точки в договора в полза на потребителя .има една само че може да се откажеш ако си в несъстоятелност как ще се се докаже не се знае .
Коментар
-
rebel написа:Колега - пусни си друг лан, спри да им плащаш и те сами ще се откажат от тебАман от монополисти!
, просто колегата най-вероятно има подписан договор, за който не помни, или някой си е направил договори.Моят съвет е писмено да поискаш този договор, за да го видиш. Междувременно можеш да пишеш жалби за качеството на услугата, както и за договора, ако си сигурен, че нямаш срочен договор. Имай предвид, че ако преди това си сключвал срочен договор, може автоматично да бил подновен при същите условия и затова да не си спомняш.
Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ele написа:rebel написа:Колега - пусни си друг лан, спри да им плащаш и те сами ще се откажат от тебАман от монополисти!
, просто колегата най-вероятно има подписан договор, за който не помни, или някой си е направил договори.Моят съвет е писмено да поискаш този договор, за да го видиш. Междувременно можеш да пишеш жалби за качеството на услугата, както и за договора, ако си сигурен, че нямаш срочен договор. Имай предвид, че ако преди това си сключвал срочен договор, може автоматично да бил подновен при същите условия и затова да не си спомняш.
Bravo 1.2 16v
Lancia Dedra 1.8 16v
Suzuki GSXR250R
Коментар
-
PREDATORst написа:ele написа:rebel написа:Колега - пусни си друг лан, спри да им плащаш и те сами ще се откажат от тебАман от монополисти!
Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ЛАН
Оказа се че не са е купили ами некакви пари си прехвърлят и сега тези кабели са на Виваком Нямам договор с ВИВАКОМ има договор с СТОРМ компютърс от 2004 това е по предишната - първата фирмаУж сега само трябва да дам заявление - молба за отказване на услугата и да си вида № пък да видим какво ще стане . Имаше едно момиче прехвърлило си GSM № от Мобител към Виваком и сега от 2 те фирми и дърсат да си плаща такса 3 месеца.Въобще пълен хаос .
Коментар
-
И аз имах подобен случай. Близу изкупиха местната кабелна и ме караха да преподпиша договора.Тогава им казах, че ще преподпиша договора само и единствено, след като се убедя в качествата на представяните от тях услуги.И така, до ден днешен, не съм преподписал договора. Ходя си в офиса на близу плащам си интернета и си го ползвам. Всеки път ме карат да преподписвам, а аз им обяснявам, че не съм очарован от новите им предложения и ако не желаят да ме загубят като клиент, да не ми предлагат новите си боклуци.Fiat punto 2001г. 1.9DS 60hp 4.9/100 , 4.4/100
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар