Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Стикер на СДВР

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Стикер на СДВР

Интересно ми е ако си сложа стикер на сдвр дали ще имам някъкви проблеми с полицията :Д имам предвид за тези стикериhttp://www.bgautoblog.com/wp-content...tiker_sdvr.jpg

Най-много някъде да ти поискат служебна карта, след което може да стане кофти, като се установи, че нямаш такава.Но пък винаги можеш да шмекеруваш, че баща ти или брат ти са полицаи, та лепенката е сложена от тях, защото и те карат колата

Коментар

Вместо Полиция пиши Милиция и ядове няма да имаш....
      Alfa 156 2.0 TS
      Alfa 156 20VTurbo
      Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
      Locost TF1 3.0V6

Коментар

то това не е официален опознавателен знак, така че проблеми никакви... Ако се заядат ще кажеш, че така си купил колата и да не се правят на важни, не виждат ли, че си колега
        Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
        Fiat Bravo'97 1,6 16v
        Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Сега като поразгледах се зачудих дали пък да не е http://www.google.bg/imgres?q=%D1%81...w=1646&bih=938

Коментар

стикер

Сложи някой от тези http://www.police.ba4ka.com/viewtopi...=484&start=136
            КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
            Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
            http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

pakumba написа:
              то това не е официален опознавателен знак, така че проблеми никакви... Ако се заядат ще кажеш, че така си купил колата и да не се правят на важни, не виждат ли, че си колега
              не е точно така, това е знака на МВР, гербови знак има го на всеки полицай на ръкава и е официялен опознавателе знак, и ако не си служител не можеш да се въсползваш от него и е противозаконно да го позваш но виж вече има едни лепенки на полицайският синдикат, щит със лъвче на фон трибагреника вече нищо не могат да ти кажат за него и такамен са ме питали къде работя и е много гот като кажа че работя във кабелна и полицая се опули
              ...хладилник, карам хладилник...

Коментар

seninkn написа:
                pakumba написа:
                не е точно така, това е знака на МВР, гербови знак има го на всеки полицай на ръкава и е официялен опознавателе знак, и ако не си служител не можеш да се въсползваш от него и е противозаконно да го позваш но виж вече има едни лепенки на полицайският синдикат, щит със лъвче на фон трибагреника вече нищо не могат да ти кажат за него и такамен са ме питали къде работя и е много гот като кажа че работя във кабелна и полицая се опули
                А твоя колега в рекламно студио ли си го вадил или си го взел от някъде

Коментар

това се дава от познати служители на МВР, по принцип си ги кътат за техни хора Yellow_Flash_Colorz_PDT_08 и ниса за шир потреба
                  ...хладилник, карам хладилник...

Коментар

Всички тези стикери по едно време ги бяха забранили, и началниците им на полисмените ходиха по паркингите пред РПУ да им оглеждат колите.Сега обаче гледам пак се накичиха. От опит ви казвам, че един такъв стикер замества винетка, застраховка и преглед Стига да е истински и ти да си наистина "колега".

Коментар

Стикер на СДВР

Immortal написа:
                      Всички тези стикери по едно време ги бяха забранили, и началниците им на полисмените ходиха по паркингите пред РПУ да им оглеждат колите.Сега обаче гледам пак се накичиха. От опит ви казвам, че един такъв стикер замества винетка, застраховка и преглед Стига да е истински и ти да си наистина "колега".
                      Прав е Дидо ! И на ,, Дунав мост ’’ помага . С очите си го видях . Аз пък се гневя на оня мъдър стикер ,, Охранява се от полицията ’’ . Бе джанъм , не трябва ли тая полиция да охранява и непритежаващите такива стикери граждани?!
                      FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                      FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Re: Стикер на СДВР

Румен_Хинчев написа:
                        Аз пък се гневя на оня мъдър стикер ,, Охранява се от полицията ’’ . Бе джанъм , не трябва ли тая полиция да охранява и непритежаващите такива стикери граждани?!
                        Това е да си информиран, че обекта се охранява от СОД на полицията в Разград, а не например от "СОД РЗ" ООД

Коментар

freeedom написа:
                          Сега като поразгледах се зачудих дали пък да не е http://www.google.bg/imgres?q=%D1%81...w=1646&bih=938
                          Не знам какво е споразумението м/у полицията и командосите, но ако видят такъв стикер веднага искат карта за членство. Ако не извадиш на място ти отлепят стикера. Бях свидетел на това.
                          Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
                          Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
                          Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

Immortal написа:
                            Верно ли това?! Пък аз да не си лепна два стикера ами и на двете коли - прегледи, застраховки, винетка /само на тази, която се кара извън града/. Изоставам...А бе шегувам се...
                            Peugeot 301
                            Punto 1.9 JTD - на жената

Коментар

venco67 написа:
                              Immortal написа:
                              Верно ли това?! Пък аз да не си лепна два стикера ами и на двете коли - прегледи, застраховки, винетка /само на тази, която се кара извън града/. Изоставам...А бе шегувам се...
                              Венко, не се бъзикам Знам, че ти няма да го направиш, но доста от редовите полицаи точно това правят.Дори един наш общ познат

Коментар

Working...
                              X