Колеги, някой има ли идея от къде да си купя такъв регулатор/врътка за радиатора на парното? Както се вижда от снимката се счупи и съответно не може да се затегне, откъдето парното е на макс постоянно Благодаря
Помещението е под наем, а и не ми се занимава да сменям крана. По възможност търся само пластмасата... Може би няма да ми продадат само нея, а цял кран...Мисълта ми е... как се води това: кран за радиатор...?
Всички кранове за радиатор са с холендър от едната страна.Значи ти трябва кран 1/2.Колега защо не го притвориш с клещи или тръбен ключ.Сега видях нещо на снимката.Да не би от едната страна на крана да влиза маркуч с алуминиева вложка,ако е така ти трябва кран 1/2 от едната страна ,а от другата страна да има адаптор ф16.
Значи направо навивам върху това?Извинявам се за малоумните въпроси, обаче тия кранове, вентили винаги са ми били много далечни П.С Разбрах от гоогле какво е термостатичен вентил и ми хареса До колкото разбирам на мен ми трябва прав 1/2" женски...
Колега,от тази снимка вече е ясно.Трябва ти ъглов кран 1/2 ф16 адаптор.ф16 адаптор означава ,че на крана има една джаджа към която си свързваш маркуча който е ф16.Казвам го от опит защото преди месец сам си направих парното.Давам ти сайт от който си поръчах частите http://www.profesional.bg/product.php?id=3371 .
Взех си вентил какъвто каза Сев :D Черпенето вече става много голямо, като взимам следващите масла, направо с каса бира ще дойда :DП.С Благодаря и на другите колеги
Коментар