Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Регулатор/врътка за радиатор - от къде ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Регулатор/врътка за радиатор - от къде ?

Колеги, някой има ли идея от къде да си купя такъв регулатор/врътка за радиатора на парното? Както се вижда от снимката се счупи и съответно не може да се затегне, откъдето парното е на макс постоянно Благодаря
    Прикачени файлове

Ако все пак се наложи да свалиш цялото кранче и да го подмениш - звънни да ти подаря един кран, че ми остана от един свален радиатор

Коментар

сложи си един термостатичен вентилв момента регулираш само количеството на водата независимо от температурата в помещението
      2015 Renault Megane Expression GT
      2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
      Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Помещението е под наем, а и не ми се занимава да сменям крана. По възможност търся само пластмасата... Може би няма да ми продадат само нея, а цял кран...Мисълта ми е... как се води това: кран за радиатор...?

Коментар

Кран за радиатор, ъглов, 1/2" М/Ж (мъжко на вход, женско на изход)

Коментар

Ясно, мерси, ще мина през някоя железария.

Коментар

С две външни резби е този!!!
              --Старата ръжда любов не хваща!--
              156 sportwagon 1,9 jtd 115
              ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

van_dal написа:
                С две външни резби е този!!!
                Всички кранове за радиатор са с холендър от едната страна.Значи ти трябва кран 1/2.Колега защо не го притвориш с клещи или тръбен ключ.Сега видях нещо на снимката.Да не би от едната страна на крана да влиза маркуч с алуминиева вложка,ако е така ти трябва кран 1/2 от едната страна ,а от другата страна да има адаптор ф16.

Коментар

не може с клещи...за да сложиш термостатичен вентил не се сменя железариятасамо навиваш вентила
                  2015 Renault Megane Expression GT
                  2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                  Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Значи направо навивам върху това?Извинявам се за малоумните въпроси, обаче тия кранове, вентили винаги са ми били много далечни П.С Разбрах от гоогле какво е термостатичен вентил и ми хареса До колкото разбирам на мен ми трябва прав 1/2" женски...
                    Прикачени файлове

Коментар

Колега,от тази снимка вече е ясно.Трябва ти ъглов кран 1/2 ф16 адаптор.ф16 адаптор означава ,че на крана има една джаджа към която си свързваш маркуча който е ф16.Казвам го от опит защото преди месец сам си направих парното.Давам ти сайт от който си поръчах частите http://www.profesional.bg/product.php?id=3371 .

Коментар

Взех си вентил какъвто каза Сев :D Черпенето вече става много голямо, като взимам следващите масла, направо с каса бира ще дойда :DП.С Благодаря и на другите колеги

Коментар

Working...
                        X