Funakoshi написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кофти случка........ Търся и малко помощ
Collapse
X
-
http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
-
Колега,ти си написал,че си рециклирал шарнира.Възможно е,да си карал с разбит шарнир известно време.От вибрацийте,да се е пукнал носача(невидимо за просто око и покрито с мръсотия,а може би и вътрешно),а след рециклирането,остава същият носач.А пък и малко ли дупки има,който значително помагат.За съжаление,се случва неизбежното,за голяма радост дори без контузий.Късметлия си човеко .Ако имаше такъв късмет и в ТОТО-то ... златен щеше да си.Fiat Punto`04 1.2 60hp.
Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.
Коментар
-
Може и аз да не съм го написал разбираемо.Причина за ПТП-то е спукана в завой гума и от там урад в бурдюра.Причина за спуканата гума е умишлен срез но не на цяло а повърхностно (странично)При десен завой вече се натоварва предна лява гума и избива през среза от там колата тръгваточно в насрещното и бам.Сега ще се пробвам да нарисувам примерна картинка и да я пусна
Коментар
-
Да ясно ми е,за какво става въпрос.Не съм прочел предния ти пост.Ако го набараш,един хубав бой,после в полицията,ако ненаправят нищо,после още един,ама още по-хубав бой,та да се научи копелдака му скапан.Fiat Punto`04 1.2 60hp.
Коментар
-
За мен не е вероятно да е нарязана гумата преди това и след километри да се спука.Ако някой е искал да я реже щеше да намериш колата преди това с нарязана гума на място.А от самото блъскане е нормално да се спука и счупи носача.Въпросът е защо ти е носила колата преди това в дадена посока както описваш в първите си постове?FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
Funakoshi написа:Ако го набараш,един хубав бой,после в полицията,ако ненаправят нищо,после още един,ама още по-хубав бой,та да се научи копелдака му скапан.Fiat Punto`04 1.2 60hp.
Коментар
-
Но все пак колега замисли се че тоя който го е правил, трябва да е бил голям майстор за да прецени колко точно да я резне че да се спука в завой, а не веднага. Струва ми се твърде невероятно. Ако някой ще ти я пука ще я резне цялата, няма да седи там с риск да го хванеш за да прави такива шашми. Ако пък е искал да се утрепеш щеше да ти резне спирачния маркуч примерно.А иначе в завоя с каква скорост стана това? Неможа ли да я удържиш на пътя с газ примерно? Пътя на картинката изглежда доста широк, а не вярвам да си взел такъв завой с 60http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
Това с повърхностното рязане ми се е случвало и друг път но с слъжебната кола (и в друг квартал)А завоя изгежда остър но е доста широк и може де се всеме и с 80 без проблем.Аз карах с около 50 и пробвах да я удържа с повечко газ но тя си продължи към бурдюра. (на 2 метра преди него вече наковах спирачките)Улицата е павирана и нито подаването на газ нито спирачките помогнаха.
Коментар
-
nedialk00
PREDATORst написа:pakumba написа:шарнир, макферсон? Те нямат никаква допирна точка, камоли да се измъкват. Личи си ясно, че се е счупил направо носача- това е риска на летите елементи. Ако беше ламаринен носач като на лада едновреме, щеше да се къса като хартия. Имал съм такъв случай. В общи линии просто е до нямане на късмет и до умора на мат’р’яла
Коментар
-
nedialk00 написа:PREDATORst написа:pakumba написа:шарнир, макферсон? Те нямат никаква допирна точка, камоли да се измъкват. Личи си ясно, че се е счупил направо носача- това е риска на летите елементи. Ако беше ламаринен носач като на лада едновреме, щеше да се къса като хартия. Имал съм такъв случай. В общи линии просто е до нямане на късмет и до умора на мат’р’ялаBravo 1.2 16v
Lancia Dedra 1.8 16v
Suzuki GSXR250R
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар