Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

откраднат талон ГТП

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

dimaldim написа:
    За ОТКРАДНАТИ документи АКТ не се пише, за ЗАГУБЕНИ - Да. Иначе прегледа трябва да си го минеш наново, но опитай все пак с копието от протокола, което са ти дали от съответния пункт за ГТП. Но до колкото знам, самият талон има уникален номер, който съвпада с този, който ти се залепва на стъклото. И по тази логика - как ще намерят талон със същият номер? А нови 2 не вярвам да ти дадат, без да си платиш... Шибана държава
    Я пак? Сигурен ли си, че за откраднати лични документи не си плащаш за гяволъка? Защото това си е точно по оня член за "безстопанственост към чужди вещи"... И каква е разликата в доказването на "крадено/загубено", ако мога да попитам? Отиваш, декларираш "откраднати" и ти се разминава...? И кой Е ТОЯ идиот дето някога ще декларира, че е загубеняк???
    Steliyan's Life!
    FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

jenshen73 написа:
      dimaldim написа:
      За ОТКРАДНАТИ документи АКТ не се пише, за ЗАГУБЕНИ - Да. Иначе прегледа трябва да си го минеш наново, но опитай все пак с копието от протокола, което са ти дали от съответния пункт за ГТП. Но до колкото знам, самият талон има уникален номер, който съвпада с този, който ти се залепва на стъклото. И по тази логика - как ще намерят талон със същият номер? А нови 2 не вярвам да ти дадат, без да си платиш... Шибана държава
      Я пак? Сигурен ли си, че за откраднати лични документи не си плащаш за гяволъка? Защото това си е точно по оня член за "безстопанственост към чужди вещи"... И каква е разликата в доказването на "крадено/загубено", ако мога да попитам? Отиваш, декларираш "откраднати" и ти се разминава...? И кой Е ТОЯ идиот дето някога ще декларира, че е загубеняк???
      Да, сигурен съм, защото на майка ми преди години баш в ЦУМ така й дръпнаха чантата с все пари и документи, и не й написаха акт... Разбира се, таксите за издаване на новите документи си ги заплащаш отново
      Lancia Lybra '00 1.8 140hp

Видеорегистратори

Коментар

Супер значи Ще уредим една рода по темата.
        Steliyan's Life!
        FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Аз пък в колата си държа само седалките и стелките...
          FIAT Tipo 1.6 i.e SX 75 hp - The best city car
          Renault Scenic 1.6 16V RXT 107 hp - The best cruiser

Коментар

Working...
          X