Колеги, някой може ли да ме упъти конкретно къде мога да намеря изолация Неопор във Варна? Трябва ми 3см дебелина, за ремонта на кемпера. Също, как да различа кое е менте и кое не? Какъв да търсятакъвили такъвили пък такъв...Някъде четох че трябва да е щампован на квадратчета, в интернет намирам пък доста снимки на гладък вариант.Единствено в Стройснаб над езерния път под кръговото под Метро намерих. Гладък панел. А обиколих поне десетина строителни борси плюс Алати, Практикер и Бриколаж.Моля, дайте да не навлизаме само в темата ’Що баш Неопор?’. Тоя въпрос е претеглен и решен вече.Благодаря!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Neopor във Варна
Collapse
X
-
Аз само да вметна, без да влизам в дискусии, че Neopor е търговска марка.Всъщност плочите са от експандиран полистирен (полистирол) (ЕPS) и различните производители им слагат различни търговски марки за абсолютно еднакъв продукт.Neopor е марка на BASF.Други търговски марки на същия продукт са: Termopor, Styropor (да, стиропор), Lakol EPS, DekoTherm EPS, Austrotherm и др.
-
Immortal написа:Аз само да вметна, без да влизам в дискусии, че Neopor е търговска марка.Всъщност плочите са от експандиран полистирен (полистирол) (ЕPS) и различните производители им слагат различни търговски марки за абсолютно еднакъв продукт.Neopor е марка на BASF.Други търговски марки на същия продукт са: Termopor, Styropor (да, стиропор), Lakol EPS, DekoTherm EPS, Austrotherm и др.Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
в Баумакс съм виждал, ама 5 см... не знам във Варна дали имате Баумакс...туй на снимката е сириопор /не претендирам, че съм го написал правилно/ с графит... обикновен стириопор ще ти свърши същата работа. туй черното го водят, че има по-добри изолационни качества... добри, добри,колко да са добри - все си е стириопор. ако ще е без достъп до УВ лъчи - върши същата работа.... :DFiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Пич във варна няма дистрибутор на оригинален НЕОПОР, който е на втората снимка всичко останало е жалка имитация на оригинала на BASF. След 2007 BASF започна да продава лиценза и гранулите за производството му и се започнаха да се появяват всякакви имитации на този продукт.Кажи за какво количество говорим за да видя дали мога да ти помогна. Пиши ми на личниFiat Stilo 1,9 JTD 115hp 2002г.
Citroen Berlingo(B9) - 1.6HDI
Skoda Fabia 1,9 SDI (спънат кон) 2005г. бивша служебна
Renault Clio 1,5 DCI 2004-бивша
............
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар