Когато мобилните имаха антенки, тази мода беше замряла ПП - абе, нещо много хора с официални ханцунгзи са плъзнали по градо Yellow_Flash_Colorz_PDT_37
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Дълъг нокът на малкия пръст
Collapse
X
-
Тоя нокът съм чувал, че си го пускат, че да им е по-лесно да си чешат простата през ануса.Анцузите нивгаш не са отмирали като мода, просто по-малко хора ги носеха. Сега пак явно Адибас-а е на пълна почит. Скоро очаквам и лентите за уши да се върнат на модния подиумSteliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
dikanio написа:... Направо може да си извадиш окото, ако си бъркаш в носа с това нещо :DStop giving directions, just say "Follow me."
Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit
Коментар
-
Мен не ме отвращава. Много жени имат маникюри, ама това никой не го отвращава. След като той се харесва и жена му го харесва, не виждам какъв е проблемът. Човекът може да си живее живота както иска, стига с тоя нокът да не ти бърка в чинията.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Re: Дълъг нокът на малкия пръст
infineon написа:Защо голяма част от шефьорите на рейсове и камиони (тип мазен и плешив по потник) си пускат такъв нокът???Не мога да намеря логично обяснение колкото и да се опитвам.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Това беше на мода 80-те. Доста хора имаха такива. Точно нещо като мъжки маникюр. Даже като бях ученик имам лош спомен от такъв нокът. Бях 4 или 5-ти клас (85 год.) и аз се опитах да съм в крак с модата, бях си пуснал такъв, само че по къс от този на снимката, обаче при едно боричкане с един съъченик, си плъзнах кутрето по ръба на чина, а той беше окантен с чамови летви, та като се отчепи една треска, ми влезе под нокъта, че чак зад него под кожата. В последствие се наложи да ми отстранят целия нокът за да я извадят. Още настръхвам като си помисля. И до там беше с дългия ми нокът.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар