След дълго мислене съм се спрял на Стило 1.9JTD и на Пунто ГТ. Това ще ми е първа кола и още много се колебая( имам още малко време да помисля). Бихте ли дали някой съвет и вашето мнение. Модерирано заглавиеМодераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Стило 1.9 JTD или Пунто ГТ ?
Collapse
X
-
50/50 съм от една страна искам бързак като ГТ-то, но гледам, че си едно предизвикателство да караш и поддържаш такава кола. Казаха ми за ГТ-то, че ако го настъпваш харчи много, ако не си харчи нормално и има голяма база за надграждане. От друга страна Стилото не е чак толкова бавно пък и не харчи кой знае колко, но не е чак такъв бързак и ако ми влезе някоя муха да го направя бързо ще си остане печка.
Коментар
-
Arr0w написа:50/50 съм от една страна искам бързак като ГТ-то, но гледам, че си едно предизвикателство да караш и поддържаш такава кола. Казаха ми за ГТ-то, че ако го настъпваш харчи много, ако не си харчи нормално и има голяма база за надграждане. От друга страна Стилото не е чак толкова бавно пък и не харчи кой знае колко, но не е чак такъв бързак и ако ми влезе някоя муха да го направя бързо ще си остане печка.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Arr0w написа:Не съм казал, че ще гоня свръхзвуковата скорост, но просто от време на време да я настъпвам ми е идеята.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар