Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Стило 1.9 JTD или Пунто ГТ ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Стило 1.9 JTD или Пунто ГТ ?

След дълго мислене съм се спрял на Стило 1.9JTD и на Пунто ГТ. Това ще ми е първа кола и още много се колебая( имам още малко време да помисля). Бихте ли дали някой съвет и вашето мнение. Модерирано заглавиеМодераторски екип на fiat-bg.org

Според мен мериш две съвсем различни коли...!? Лично аз ще дам + и за двете, но стилото естествено е по-добрия избор.
    Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
    BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
    BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

50/50 съм от една страна искам бързак като ГТ-то, но гледам, че си едно предизвикателство да караш и поддържаш такава кола. Казаха ми за ГТ-то, че ако го настъпваш харчи много, ако не си харчи нормално и има голяма база за надграждане. От друга страна Стилото не е чак толкова бавно пък и не харчи кой знае колко, но не е чак такъв бързак и ако ми влезе някоя муха да го направя бързо ще си остане печка.

Коментар

Arr0w написа:
        50/50 съм от една страна искам бързак като ГТ-то, но гледам, че си едно предизвикателство да караш и поддържаш такава кола. Казаха ми за ГТ-то, че ако го настъпваш харчи много, ако не си харчи нормално и има голяма база за надграждане. От друга страна Стилото не е чак толкова бавно пък и не харчи кой знае колко, но не е чак такъв бързак и ако ми влезе някоя муха да го направя бързо ще си остане печка.
        Като ти чета изказванията, вземи си нещо малко и слабо, да не те четем в някой вестник как си се залепил за някое дърво. Като пораснеш, може да пробваш и нещо по-мощно. Слушай кака си, тя винаги приказва право.
        Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Не съм казал, че ще гоня свръхзвуковата скорост, но просто от време на време да я настъпвам ми е идеята.

Коментар

Arr0w написа:
            Не съм казал, че ще гоня свръхзвуковата скорост, но просто от време на време да я настъпвам ми е идеята.
            това "от време на време" повярвай ми, ще стане ПО ВСЯКО ВРЕМЕ . Принципно лично ако съм поставен между двете коли ще се кача на ГТ-то щот ми е мерак, и щото стилото е "кенеф+" веднъж седнах даже се отказах и да карам. Вземи се пробвай с една брава или едно браво, че и доста има на части да не патиш после. Ти си преценяваш в крайна сметка парите са твои

Коментар

Working...
            X