Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Може ли Гълъбин Боевски да вдигне 2 килограма?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Може ли Гълъбин Боевски да вдигне 2 килограма?

Хванаха Гълъбин Боевски с 2 кила кокаШампионът по щанги е заловен на летище в БразилияОлимпийският ни шампион по вдигане на тежести Гълъбин Боевски е бил арестуван с 2 кг кокаин в Бразилия, съобщи bTV.Федералната полиция в столицата Бразилия е потвърдила задържането му. Арестът е извършен в понеделник на летище Гарульос.Гълъбин Боевски се прибирал към България с дъщеря си, която участвала в международен тенис турнир. На летището в Сао Паулу обаче у него е намерена дрогата.Българинът е арестуван, а дъщеря му Сара продължила пътуването си към София.На Гълъбин Боевски вече са повдигнати обвинения. Присъдата, която може да получи бившият спортист, е максимум 15 години за количеството наркотици, което е стандартно за подобен тип трафик в Бразилия.В Министерството на външните работи са информирани за случая, но не са получили информация за причините за задържането на бившия спортест, посочи говорителят на министерството Весела Чернева пред БНР.Близките на Боевски не са били открити за коментар.Това не е първият скандал около бившия спортист. През 2003 година Гълъбин Боевски е наказан за употреба на допинг. Тогава Световната федерация го изважда от състезания за срок от осем години и на практика това прекратява кариерата му.През 2008 година семейството му отново влиза в новините. Синът му Пол се самонаранява със собствения си газов пистолет в училищния двор.Най-големия си успех Гълъбин Боевски постига през 2000 година, когато става олимпийски шампион в Сидни. Избиран е и за спортист номер едно на България.
    Ба*ти спортистите имаме, а?

А можеше да стане премиер :D
    Brava 1.6 16V 103hp

Коментар

Сега ще е нечия съпруга в бразилски затвор :D
      Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
      ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Сега ще го вдига 15 години.

Коментар

И пак в черните хроники "България"
          Животът е това,което се случва докато кроим други планове.
          Love is a language spoken by everyone,but understood only by the heart

Коментар

И беше общински съветник от ГЕРБ...
            Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
            Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

още немога да асимилирам...., как такива хора, с такова минало и авторитет се занимават с несвойствени неща? Пари ли немат?
              Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
              Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

dudulia написа:
                И кво Бат Бойко ли му ги е поръчал?

Коментар

дхд

kosta написа:
                  още немога да асимилирам...., как такива хора, с такова минало и авторитет се занимават с несвойствени неща? Пари ли немат?
                  Хахаха ... как се правят тия фитнеси ... да не мислиш че работят на + ... Ама той и малко нагъл ... толко кила ... интересна ми е цялата схема :D
                  Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

nai7 написа:
                    dudulia написа:
                    И кво Бат Бойко ли му ги е поръчал?
                    Да. Кирил Йорданов е поръчал останалите до горницата от 9 или 10 както ще излезе. За Царя имало 500 грама, а за станишката - килце-килце и половина, колкото имал на сърце. Ей ся се чух се него - потвърди ми поръчките и каза "Майната му, тук поне е топло, дори и като съм на топло"...
                    Steliyan's Life!
                    FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Нема се косите!Ей ся партийния му лидер ще дрънне едно телефонче на другарката Русев(а). и всичко ще се нареди.Кви са тия митничари и гранични полицаи, дето ще задържат нашия човек?Аз да не съм Първанов? Аз квото съм обещал си го изпълнявам...

Коментар

На теуефона ли ще и звънне или на ЕГН-то? П.П. Мен ме яко ме учуди и изуми факта това, че този изверг е бил с детето си?!

Коментар

На мен като човек, който е свързал целия си живот със спорта, ми става тъжно като науча нещо такова. Нямаме толкова много олимпийски шампиони в историята си... Разпространението на наркотиците е нещо изключително мръсно и долно и наказанията за това в повечето страни са жестоки. В някои държави се наказва и със смърт. Все пак да видим, може пък да е грешка или да е бил натопен. Не ми се връзва това да пренася наркотици докато е с детето си.
                          Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

snake написа:
                            Не ми се връзва това да пренася наркотици докато е с детето си.
                            Това е идеалното прикритие.Но може и да е натопен, нищо чудно.Той Боевски да не е евреин, или жена му?Кви са тия имена на децата му? Пол, Сара, Майра...Не че имам нещо против евреите, даже напротив, ама ми стана интересно?

Коментар

Immortal написа:
                              snake написа:
                              Не ми се връзва това да пренася наркотици докато е с детето си.
                              Това е идеалното прикритие.Но може и да е натопен, нищо чудно.Той Боевски да не е евреин, или жена му?Кви са тия имена на децата му? Пол, Сара, Майра...Не че имам нещо против евреите, даже напротив, ама ми стана интересно?
                              Именно...Някога циганките в Пазарджик точно така крадяха парите на хората...Обикаля с детето и никой не я подозира...А за Гълабин Боевски ми стана много интересно ,с каква наглост е направил подобно нещо...Двеее киилааааа...
                              Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
                              Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
                              EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Working...
                              X