Кислола дали ще повреди нещо защото спор няма ,че чисти много яко?Меглиото и то ще свърши работа.Мнения за калгон не ме интересуват.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Почиствне на перална машина с кислол или меглио?
Collapse
X
-
Re: Почиствне на перална машина с кислол или меглио?
Tornado написа:Кислола дали ще повреди нещо защото спор няма ,че чисти много яко?Меглиото и то ще свърши работа.Мнения за калгон не ме интересуват.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
-
Tornado написа:pioneer 306c написа:добавям вода до ръба и след 4-5 часа вътре всичко свети.После няма никаква миризма на лошо.
Коментар
-
Благодарско на Ники за темата .Тези дни и аз се чудех с какво да извърша тази операция.Явка мерси за бързото решение .Още утре ще отида да видя и ако го има ще бъде закупено.MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
"Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12
Коментар
-
5-6лв беше препарата, поне за мене има ефект. Виждал съм го само в МЕТРО, на щнада до почистващите препарати, не до праховете за пране. Търсете не си губете време да питате - на мен ми казаха че нямат а аз 2 мин по късно го видях... Дори и да не е много силен, като се пусне веднъж, може след месец - два пак да се направи манипулацията.Иначе аз мислех за Доместос или някаква белина, нали уж пералните издържат на това, ама се притеснявам да не се наложи после да сменям наред уплътненияAlfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Ак опералнята ти няма "помпа за пяна" - не си прави експерименти с доместос. А и както каза - уплътненията ще заминат. По-скоро червен бреф, защото той много хубаво разтваря котления камък, но не се знае как ще подейства на гумите."За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)
Коментар
-
Orcinus
Какво ТОЧНО и има на пералнята, колега Tornado? Принципно е крайно нежелателно да я третираш с "разни препарати". Ако си говорим за котлен камък - не гледай толкова реклами просто.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар