Да бе ...те доматките с колците ги хапват катаджиите
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пише ли се акт, ако вземеш завой на дрифт?
Collapse
X
-
http://vbox7.com/play:cb1ce581Хи Хи, винаги на тези 2 завоя има фенове, готови да последват светлия му пример.Еле па звезди с най яката кола на тоя свят - Е36.Точно 2 книжки трябва да вземат и ще се спре ама....
Коментар
-
Понякога се пише, понякога и бой се яде като го вземеш така :Dhttp://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
////Punto//// написа:Мене като ме изпука някой такъв "контрольор" по завоите, такъв контролиран ще му дам в зъбките, че после заем ще трябва да дърпа да си оправи кастенетите. Какво значи контролирано като колата се върти и поднася. Ами ако излезне на пътя внезапно някой .. така както контролирано се плъзгаш, ще можеш ли да избегнеш удара докато колата се поднася. Ти дефакто я насочваш в завоя и тя се понася ... в самия завой ти нищо не контролираш. Аман от специалисти. Като искаш да дрифтиш, отиваш на паркинга на някой магазин голям през ноща и се въртиш колкото ти душа иска. Преди години съм го правил това на един паркинг като падна сняг, но в другия край ..където е напълно безлюдно.ele написа:Не разбрах ти в случая не се имаш за виновен тъй ли?Alfa Romeo 147 JTD and Alfa Romeo GT JTDm - now
Fiat Coupe 2.0 16V LE style - air intake; kappa turbo inlet manifold; 63mm exhaust system; headport;lightweight flywheel; chip - 1++hp - EX
Fiat Tipo 1991 - ex
Fiat Uno Fire - ex ex
Коментар
-
////Punto//// написа:Да бе ...те доматките с колците ги хапват катаджиитеAlfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
Не бе, че те си го въртят както на тях им е угодно спор няма никакъв. Но специално за дрифтаджиите ...аз съм ЗА да ги клатят както им падне. Ако идат на полигон и си се въртят ...никой няма да им каже копче. Ама да се въртят тука в града ...НЕ! Ами ако недай си боже я изпуснат колата и се завърти и се качи на тротоара ...ще излезне и ще каже изтървах я ..извинявам се. Ама извинявам се ще върне ли някой загинал ? Ще възстанови ли счупени кости и т.н. Затова ако иска да се върти на полигона. На улицата твърдо нИе !
Коментар
-
nikolce написа:////Punto//// написа:Какво значи контролирано като колата се върти и поднася. Ами ако излезне на пътя внезапно някой .. така както контролирано се плъзгаш, ще можеш ли да избегнеш удара докато колата се поднася.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар