Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пише ли се акт, ако вземеш завой на дрифт?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Да бе ...те доматките с колците ги хапват катаджиите

Коментар

http://vbox7.com/play:cb1ce581Хи Хи, винаги на тези 2 завоя има фенове, готови да последват светлия му пример.Еле па звезди с най яката кола на тоя свят - Е36.Точно 2 книжки трябва да вземат и ще се спре ама....

Коментар

Понякога се пише, понякога и бой се яде като го вземеш така :D
        http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
        Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
        FIAT БРАВО 1.2 16v
        ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
        FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Коментар

////Punto//// написа:
          Мене като ме изпука някой такъв "контрольор" по завоите, такъв контролиран ще му дам в зъбките, че после заем ще трябва да дърпа да си оправи кастенетите. Какво значи контролирано като колата се върти и поднася. Ами ако излезне на пътя внезапно някой .. така както контролирано се плъзгаш, ще можеш ли да избегнеш удара докато колата се поднася. Ти дефакто я насочваш в завоя и тя се понася ... в самия завой ти нищо не контролираш. Аман от специалисти. Като искаш да дрифтиш, отиваш на паркинга на някой магазин голям през ноща и се въртиш колкото ти душа иска. Преди години съм го правил това на един паркинг като падна сняг, но в другия край ..където е напълно безлюдно.
          В крайна сметка твърдиш, че няма как да е контролирано ли или не те разбрах ... ако е така ИМА, това че 90% от народа сеца ръчни и суче бмв-та шото е модерно и са тЕрикати е друг въпрос, но все пак има хора, които с това си изкарват парите и да кажеш че видиш ли целото това опражнение е неконтролирано е смешно
          ele написа:
          Не разбрах ти в случая не се имаш за виновен тъй ли?
          Аз не разбрах - мен ли питаш ? За кой случай говориш, че да се имам за виновен ?
          Alfa Romeo 147 JTD and Alfa Romeo GT JTDm - now

Fiat Coupe 2.0 16V LE style - air intake; kappa turbo inlet manifold; 63mm exhaust system; headport;lightweight flywheel; chip - 1++hp - EX
          Fiat Tipo 1991 - ex
          Fiat Uno Fire - ex ex

Коментар

Разликата между тези които си изкарват парите с това и всичките останали псевдо специалисти и т.н. е от небето до земята. Ти не правиш ли разлика ? И има и една много съществена разлика. Всички ония които го правят за пари го правят на полигони а не в градски условия.

Коментар

////Punto//// написа:
              Да бе ...те доматките с колците ги хапват катаджиите
              Няма действие в света на което да няма противодействие......тва че държавата им е дала правото да съблюдават спазването на закона, дала им е правото и да го интерпретират както им кефне, не значи че всички те са свръх мъдри и проницателни, както и не значи че закона не може да се "тълкува" и от тия дето са от другата страна......
              Alfa 156 2.0 TS
              Alfa 156 20VTurbo
              Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
              Locost TF1 3.0V6

Коментар

Не бе, че те си го въртят както на тях им е угодно спор няма никакъв. Но специално за дрифтаджиите ...аз съм ЗА да ги клатят както им падне. Ако идат на полигон и си се въртят ...никой няма да им каже копче. Ама да се въртят тука в града ...НЕ! Ами ако недай си боже я изпуснат колата и се завърти и се качи на тротоара ...ще излезне и ще каже изтървах я ..извинявам се. Ама извинявам се ще върне ли някой загинал ? Ще възстанови ли счупени кости и т.н. Затова ако иска да се върти на полигона. На улицата твърдо нИе !

Коментар

Не харесвам дрифта по принцип като дисциплина, така че и аз подкрепям.....
                  Alfa 156 2.0 TS
                  Alfa 156 20VTurbo
                  Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
                  Locost TF1 3.0V6

Коментар

nikolce написа:
                    ////Punto//// написа:
                    Какво значи контролирано като колата се върти и поднася. Ами ако излезне на пътя внезапно някой .. така както контролирано се плъзгаш, ще можеш ли да избегнеш удара докато колата се поднася.
                    Ми няма как, ако загубиш контрол, и предизвикаш ПТП, пишат ти несъобразена скорост. Това е.Един приятел със служебната преди години, удари метален триъгълник, от тези с които подпират гумите на тировете. Нощно време, извънградско, сигурно изпаднал от някой камион. Счупи картер, и спука бронята. За да му уважат каското, си му писаха АКТ, ПТП -> "несъобразена скорост" .
                    големи отворковци станахте

Коментар

Working...
                    X