http://vbox7.com/play:cb1ce581Хи Хи, винаги на тези 2 завоя има фенове, готови да последват светлия му пример.Еле па звезди с най яката кола на тоя свят - Е36.Точно 2 книжки трябва да вземат и ще се спре ама....
Мене като ме изпука някой такъв "контрольор" по завоите, такъв контролиран ще му дам в зъбките, че после заем ще трябва да дърпа да си оправи кастенетите. Какво значи контролирано като колата се върти и поднася. Ами ако излезне на пътя внезапно някой .. така както контролирано се плъзгаш, ще можеш ли да избегнеш удара докато колата се поднася. Ти дефакто я насочваш в завоя и тя се понася ... в самия завой ти нищо не контролираш. Аман от специалисти. Като искаш да дрифтиш, отиваш на паркинга на някой магазин голям през ноща и се въртиш колкото ти душа иска. Преди години съм го правил това на един паркинг като падна сняг, но в другия край ..където е напълно безлюдно.
В крайна сметка твърдиш, че няма как да е контролирано ли или не те разбрах ... ако е така ИМА, това че 90% от народа сеца ръчни и суче бмв-та шото е модерно и са тЕрикати е друг въпрос, но все пак има хора, които с това си изкарват парите и да кажеш че видиш ли целото това опражнение е неконтролирано е смешно
ele написа:
Не разбрах ти в случая не се имаш за виновен тъй ли?
Аз не разбрах - мен ли питаш ? За кой случай говориш, че да се имам за виновен ?
Alfa Romeo 147 JTD and Alfa Romeo GT JTDm - now
Fiat Coupe 2.0 16V LE style - air intake; kappa turbo inlet manifold; 63mm exhaust system; headport;lightweight flywheel; chip - 1++hp - EX
Fiat Tipo 1991 - ex
Fiat Uno Fire - ex ex
Разликата между тези които си изкарват парите с това и всичките останали псевдо специалисти и т.н. е от небето до земята. Ти не правиш ли разлика ? И има и една много съществена разлика. Всички ония които го правят за пари го правят на полигони а не в градски условия.
Да бе ...те доматките с колците ги хапват катаджиите
Няма действие в света на което да няма противодействие......тва че държавата им е дала правото да съблюдават спазването на закона, дала им е правото и да го интерпретират както им кефне, не значи че всички те са свръх мъдри и проницателни, както и не значи че закона не може да се "тълкува" и от тия дето са от другата страна......
Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Не бе, че те си го въртят както на тях им е угодно спор няма никакъв. Но специално за дрифтаджиите ...аз съм ЗА да ги клатят както им падне. Ако идат на полигон и си се въртят ...никой няма да им каже копче. Ама да се въртят тука в града ...НЕ! Ами ако недай си боже я изпуснат колата и се завърти и се качи на тротоара ...ще излезне и ще каже изтървах я ..извинявам се. Ама извинявам се ще върне ли някой загинал ? Ще възстанови ли счупени кости и т.н. Затова ако иска да се върти на полигона. На улицата твърдо нИе !
Какво значи контролирано като колата се върти и поднася. Ами ако излезне на пътя внезапно някой .. така както контролирано се плъзгаш, ще можеш ли да избегнеш удара докато колата се поднася.
Ми няма как, ако загубиш контрол, и предизвикаш ПТП, пишат ти несъобразена скорост. Това е.Един приятел със служебната преди години, удари метален триъгълник, от тези с които подпират гумите на тировете. Нощно време, извънградско, сигурно изпаднал от някой камион. Счупи картер, и спука бронята. За да му уважат каското, си му писаха АКТ, ПТП -> "несъобразена скорост" .
Коментар