Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Откраднаха ми номерата..що за индианска държава

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Откраднаха ми номерата..що за индианска държава

просто нямам думи.все е било..миналата нощ ми откраднаха номерата.заедно с черните подложки.нямам коментар за случилото се.номерата са С 9832 НА..от новите..така че оглеждйте се..

На мене пък вчера през ноща ми напръскаха цялата кола със сив спрей Да им исъхнат ръчичките дано на тия лумпени. От немане кво да правят и ми създават проблеми само.

Коментар

Re: Откраднаха ми номерата..що за индианска даржава

diyan123 написа:
      ...
      Няма какво да се оглеждаме.. направо в полицията... не виждам друга причина за краденето на номера, освен да се извърши някакво престъпление с чужд номер.
      FIAT Marea 1.9 JTD HLX

Коментар

както е казал колегата по-горе ,ВЕДНАГА В ПОЛИЦИЯТА .100% вече са на друга кола сигурно същият цвят като твоята .Може да си навлечеш големи проблеми ако не го направиш веднага .
        фиатче Браво 2.0

Коментар

А на мене ми строшиха капачката на резервоара и ми източиха целия бензин
          ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

...

Коментар

Sven написа:
              perlsite написа:
              diyan123 написа:
              ...
              Няма какво да се оглеждаме.. направо в полицията... не виждам друга причина за краденето на номера, освен да се извърши някакво престъпление с чужд номер.
              ...или ги използват са предвижване на друга крадена кола, така не ги засичат новите камери и тия по контролните пунктове. Може и пишлигарчета да са ги взели...
              Ако колегата ги е обявил за откраднати камерите 100% ще ги сасечат. Лошото е че има леко забавяне и докато подадът на полицаите сигнал от дежурната колата е преминала (поне в повечето случай е така). Напоследък това е модата когато решиш да правиш на някой мръсно. Защото ако ти спука гумите, отиваш и купуваш нови, ако ти надраска боята отиваш пръскаш и готово. А сега с тия пререгистраций в КАТ е мазло и ще ти утрепе няколко дена и сума главоболия. Документи, такси, застраховки, прегледи, куро ми янко ...

Коментар

Тичай в полицията.С номерата ще се извършва престъпление.После ще те дърпат куките.

Коментар

Преди много години, може би 10-12 ми откраднаха зеленият паспорт в Студентски град от рецепцията....дадох го, за да отида при приятелката си и като слизам долу - "....ми те го взеха... " .....не помня бързо ли уведомих органите, но след месец някъде си извадих нов ....въпроса е че след около половин година ме викаха за да плащам наем и прочее за ски оборудване на Витоша.........коментара е излишен, така че обявявай кражбата веднага....

Коментар

На едно приятелче му свиха предната табела на Реното. От КАТ му обяснили, че трябва да си мине по каналния ред за пререгистрация - нов талон, нови табели (естествено се плащат - нищо, че ти нямаш никаква вина). Дали му и бележка, че са му откраднати номерата - нямал право да кара колата без номер, а тая бележка му била ей тъй да си има. Всичко това стана по време на лудницата покрай смяната на старите табели. Естествено не му се губеха няколко дена по опашки и реши да изчака....докато не му написаха акт и не му взеха книжката за един месец.
                    FIAT Punto 1.7TD

Коментар

Аз затова обяснявах че за момента това е най-модерната цигания ако решиш да правиш мръсно на някой ...

Коментар

За това не се бях сетил... на колко човека имам да правя мръсно майтап.Иначе си е гадна работа...Преди години ми разбиха колата (старата), "противозаконно ми отнеха" тонколоните от домашната уредба (които използвах за задни), и заедно с тях вдигнаха документите на колата и на жена ми личната карта (тя пък какво правеше в колата и до днес не съм разбрал)...Извикахме си ние полиция, но не знаехме, че л.к. на жена ми и тя е била в колата. След това разбрахме че (вероятно) и тя е била там и отидохме да я обявим за открадната. Оказа се че НЕ МОЖЕ. Поне не и в този ден. Обявяването става чрез подаване на една молба при една госпожа, която има приемен ден само във вторник. Да, ама беше сряда. Цяла седмица не успяхме да обявим л.к. за открадната, (въпреки пуснатите връзки), и кой знае колко пари от банки са изтеглени с нея през това време... Дано да не са. Досега не са ни търсили да връшаме .Ние сме държава на абсурдите, няма какво да се чудите...

Коментар

Най-вероятно документие (излишните) са били изхвърлени Макар, че си прав, че с лична карата могат да се направят страшно много поразии..
                          FIAT Marea 1.9 JTD HLX

Коментар

аз пък бях чувал за откраднати транзитни номера - ама постоянни за какво са им без талон ? странна работа!
                            Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
                            http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

Working...
                            X