просто нямам думи.все е било..миналата нощ ми откраднаха номерата.заедно с черните подложки.нямам коментар за случилото се.номерата са С 9832 НА..от новите..така че оглеждйте се..
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Откраднаха ми номерата..що за индианска държава
Collapse
X
-
Re: Откраднаха ми номерата..що за индианска даржава
Sven написа:perlsite написа:diyan123 написа:...
Коментар
-
Логан
Преди много години, може би 10-12 ми откраднаха зеленият паспорт в Студентски град от рецепцията....дадох го, за да отида при приятелката си и като слизам долу - "....ми те го взеха... " .....не помня бързо ли уведомих органите, но след месец някъде си извадих нов ....въпроса е че след около половин година ме викаха за да плащам наем и прочее за ски оборудване на Витоша.........коментара е излишен, така че обявявай кражбата веднага....
Коментар
-
На едно приятелче му свиха предната табела на Реното. От КАТ му обяснили, че трябва да си мине по каналния ред за пререгистрация - нов талон, нови табели (естествено се плащат - нищо, че ти нямаш никаква вина). Дали му и бележка, че са му откраднати номерата - нямал право да кара колата без номер, а тая бележка му била ей тъй да си има. Всичко това стана по време на лудницата покрай смяната на старите табели. Естествено не му се губеха няколко дена по опашки и реши да изчака....докато не му написаха акт и не му взеха книжката за един месец.FIAT Punto 1.7TD
Коментар
-
За това не се бях сетил... на колко човека имам да правя мръсно майтап.Иначе си е гадна работа...Преди години ми разбиха колата (старата), "противозаконно ми отнеха" тонколоните от домашната уредба (които използвах за задни), и заедно с тях вдигнаха документите на колата и на жена ми личната карта (тя пък какво правеше в колата и до днес не съм разбрал)...Извикахме си ние полиция, но не знаехме, че л.к. на жена ми и тя е била в колата. След това разбрахме че (вероятно) и тя е била там и отидохме да я обявим за открадната. Оказа се че НЕ МОЖЕ. Поне не и в този ден. Обявяването става чрез подаване на една молба при една госпожа, която има приемен ден само във вторник. Да, ама беше сряда. Цяла седмица не успяхме да обявим л.к. за открадната, (въпреки пуснатите връзки), и кой знае колко пари от банки са изтеглени с нея през това време... Дано да не са. Досега не са ни търсили да връшаме .Ние сме държава на абсурдите, няма какво да се чудите...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар