ele написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ето как ни заблуждават в големите вериги
Collapse
X
-
Fiat Brava 1.8 16V GT
-
Bravo 1.9 JTD написа:то се гледа внимателно като се пазарува цената се проверява на уредите предназначение за това чрез бар кода, гледа се срока на годност за 7 лева нема да тръгна да се занимавам с глупости
Коментар
-
Мда, явно има хора, които не мога да разбера, колкото и да се опитвам да им вникна в логиката.В моята фирма, се опитвам освен перфектно свършена работа, да оставя добро впечатление, да осигуря максимално удобство и добро отношение. По този начин, клиентът ще се върне пак, а в тази криза това не е малко. Искам като пазарувам, да не ме гледат като говедо, защото съм поредния, който пита еди коя си стока къде е, а получавам отношение, все едно те ще ми плащат, а не аз. Не искам непрекъснато да търся къде да си проверя, кое колко струва. Не искам непрекъснато да се взирам във всеки продукт, на който, за да прочета датата на годност, ми трябва лупа!Очаквам цените да се реални, това което пише като цена върху стоката и датата на годност, а не да се оглеждам непрекъснато като мишок, който всеки иска прецака и след такова пазаруване, да се чувствам все едно съм бил на разузнавателна мисия в Афганистан. И мисля, че това са съвсем нормални и елементарни неща, за да са доволни всички. Еле е права, пука ми как и за какво си харча парите. И когато остана доволен, че съм си дал парите, пак ще отида. Ако не. да ме цунат по....конкуренция - бол!
Коментар
-
Защо ли ми се струва ,че има много заблудени хора.Много ме кефи израза " КЛИЕНТА ВИНАГИ ИМА ПРАВО" , е да ,ама не.Клиента има и задължения.Бил съм в доста държави ,но не съм срещал клиенти на магазини ,като в България.Старците си белят зелето,красивите девойки не виждат,че има тестери ,ами разопаковат рулончета,парфюмчета и тн.Трябва да се изкорени това българско мислене,че винаги сме прави ,а друг ни е виновен.Темата беше доколкото си спомням дали ни лъжат в големите вериги.Ами лъжат ни и в големите магазини и в по малките и на бензиностанциите и в парламента,обаче ни е скапана държавицата и няма на кой да се оплачеш.
Коментар
-
EasternAlien написа:Малко грубо ми звучи "Клиента има задължения". По-скоро хората трябва да имат култура на пазаруване, за което две мнения няма. Лошото че, много хора са си такива и в живота. Това обаче не е оправдание, веригите да пробутват шмекерииските си номера!Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
bobizdr, айде да не подхващаме пак темата. Не във всички магазини се бели зелето и не във всички магазини се отварят парфюмите, вместо да се използват тестерите. Това е ясен признак, че проблемът не е в клиента, а в магазина. Нормално е тези, които работят в такива магазини, да се нацупят и да хвърлят вината върху клиента, защото така е по-лесно. Правилният подход обаче не е този. Съгласна съм с Plastex. Имам един познат, който още преди да започне работа, а беше безработен повече от година, ми каза: Няма да се задържа много, защото магазинът е малък и няма как да се скатавам.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
EasternAlien написа:Искам като пазарувам, да не ме гледат като говедо, защото .....Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
trace написа:...Дори във Фантастико ако не знам нещо къде е, направо ме водят.....Stop giving directions, just say "Follow me."
Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit
Коментар
-
sok1 написа:trace написа:...Дори във Фантастико ако не знам нещо къде е, направо ме водят.....Fiat Coupe 20V Turbo & Audi A4 2.5TDI Quattro & Fiat Punto Evo
Сутрин вечер моторизъм,здрав и бодър организъм!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар