Yavor написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ето как ни заблуждават в големите вериги
Collapse
X
-
Чудесно, 1-2 пъти месечно ходим там и по принцип щото жената хвърля в коша нещата не се заглеждам, но следващия път ще запомня цените на нещата дето са по тоя параграф и ако има разминаване ще им сглобя един красив скандал че от доста време им се каня на тия мърсоли.......Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
Аз винаги си проверявам касовата бележка още в магазина, 50% от случаите в които съм пазарувал се е налагало да ми връщат пари или да върщам стока в Кауфланд, все пак целя да пазарувам промоционални стоки и редовно има "примоция" Винаги излизат с номера за сменена цена от кораба майка. Хваща ме не толкова яд на тях, а по-скоро на стадарта на живот, който живея--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
Airfan написа:Immortal написа:EasternAlien написа:Нищо не става от тая държава.Fiat Coupe 20V Turbo & Audi A4 2.5TDI Quattro & Fiat Punto Evo
Сутрин вечер моторизъм,здрав и бодър организъм!
Коментар
-
Жоро, я кяжи в Гермяния има ли ги тези проблеми?Или поне не се налага да се заглеждате за тия неща, щот цените са като тука, а заплатите не. Ама бачкат хората там, поне това видях юни като бях няколко дни, ама бачкат яко... Не като нас, мърсоли...Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Вече има глобени търговци за това, че на опаковката има препоръчителна цена, а реалната цена е била сложена по начин, който да не показва недвусмислено, че цената е друга. Мисля, че дори от КЗП да ти отговорят това, което колегата Явор каза, нищо не и пречи да пуснеш жалба, ако смяташ, че реалната цена не е била на място. Мисля, че хората трябва да бъдат малко по-отговорни и да пускат повече жалби, вместо да си казват: Ми ся ко ше ми отговорят, сигурно, че цената е проепоръчителна, я да се скрия в дупката си и нищо да не правя.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
В Кауфланд не съм стъпвал от началото на годината не само по тази причина И още нещо интересно и жалко като факт, който искам да кажа за тия долни мошеници - една приятелка влязла в Кауфланд с детска количка, в която имало празно шише от кока кола, в което имало вода за детето. На излизане я привикали и я държали 40 мин. да я обискират и я накарали да плаща бутилката кола, защото детето я било изпило в магазина ???На въпроса щом като в шишето според тях е имало кола, то защо на дъното има вода й отговорили, че го била измила ???В карайна сметка им платила 2-та лева за "колата", за да не се разправя, но върнала всичко, което е купила и повече не е стъпвала там. А преди това не ми вярваше като й казвах, че тия не заслужават да им стъпиш, дори и без пари да раздават...Човек се учи, докато е жив.Поздрави!Слави== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
Yavor написа:EasternAlien написа:Не забелязах да има отделна цена на рафта, освен тази на етикета. Имаше етикети на рафтовете с името на стоката и производителя. Да, на етикета на сиренето, цената е 7.22 но на касовата ми го смятат на 7.99! За мен това си е заблуда, на стоката да има една цена, която в крайна сметка излиза, че е друга!Както и да е, ще видя какво ще ми отговорят от КЗППAlfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
Абе някой има ли информация на какъв принцип бачкат тия вериги с доставчиците си - примерно аз правя луканка, давам я на кауфланд да я продава - те веднага ли ми я плащат, или след като се продаде определено количество, гледат колко се е продало или как точно......?????Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар