Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ето как ни заблуждават в големите вериги

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ето как ни заблуждават в големите вериги

Ето какво напазарувах тази сутрин:Вижте какво пише на етикетите на продуктите, и съответно ограденото в червено на касовата бележка!
    Ползвайте мигачи!
    Sometimes I feel like screaming

КЗПП

Коментар

това е стар, много стар номер, то цента токущо е праменена от кораба майка и не са могли да сменят етикета...
      ...хладилник, карам хладилник...

Коментар

Защо не ги върна,аз така правя когато нещо не отговаря на цената.

Коментар

Някой не си е свършил работата в магазина - както ти казаха, жалба в КЗП.
          Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Immortal написа:
            КЗПП
            Точно към тях ще се обърна, а междувременно съм пратил снимките и в една от телевизиите.Не искам като се върна в магазина и да ми се извинят и върнат 2-та откраднати лева, искам да им направят проверка и да им друснат една солидна глоба.Излиза, че дори да внимаваш, четеш етикетите, грамажите и т.н. пак ще те преметнат! Не ми се мисли, колко печалба правят на ден, само от тези техни "недоглеждания"
            Ползвайте мигачи!

Коментар

На продуктите пише препоръчителна цена.
              Marea Weekend HLX Jtd 110

oO(_)____////____(_)Oo

Коментар

TIP написа:
                И това е единствената. Няма дори точна цена за килограм, защото всички разсфасовки са с различен грамаж!
                Ползвайте мигачи!

Коментар

Това да не е в CBA :DЕгати измекярите са тия.
                  http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
                  Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
                  FIAT БРАВО 1.2 16v
                  ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
                  FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Коментар

Кофти е така...Затова винаги гледам цената за килограм...Освен ако цената не е за бройка...Между другато в Кауфланд има едни баркод четци между щандовете и можеш да си провериш сам цената...Иначе ,дано ги глобят ,ако това е единствената посочена цена...
                    Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
                    Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
                    EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Цената, която е била изписана под самия продукт в магазина различна ли е спрямо това, което пише на касовата бележка? Винаги трябва да има етикет с цена. За последно - в техномаркета мернах стока без етикет и като питах защо в магазина има такава стока, се разтичаха и до минути беше сложен такъв. В случая проблем е, че няма етикет с цена, а не че са ти написали грешна цена. Също - цената, изписана на етикета на производителя е препоръчителна. Пише го на самия етикет и не може да се счита за вярна навсякъде. Този производител на сирене или месо доставя в много обекти. Обектът решава каква точно да бъде крайната цена. На мен ми се струва, че всичко е както трябва, ако в магазина си има етикет с вярната цена. Друга тема е дали е редно да бъдат изписвани такива "препоръчителни" цени върху самия продукт. Обърни внимание, че на всеки етикет пише препоръчителна цената за килограм, независимо, че всяка бройка е с различен грамаж. В това отношение не си прав и ако изчислиш, ще видиш, че 0.917 * 7.22 = 6.62 (за сиренето Бор Чвор).

Коментар

EasternAlien написа:
                        TIP написа:
                        И това е единствената. Няма дори точна цена за килограм, защото всички разсфасовки са с различен грамаж!
                        Има точна цена и за килограм, погледни по внимателно какво пише на етикетите. Въпроса е дали е имало друга цена някъде закачена на рафта. Ако е имало май нищо не можеш да им кажеш, ако е нямало се обръщаш към КЗПП
                        Marea Weekend HLX Jtd 110

oO(_)____////____(_)Oo

Коментар

Не се занимавай с нищо, консултирах се с управителя на Кауфланд Димитровград, с който спим в едно легло (жена ми ) и тя ми каза че това е ежедневие, защото Производителите са тези, които полагат тези цени, не случайно там пише "ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА ЦЕНА"! След като е препоръчителна не е задължително да е същата. Трябва да се чете, това е. Никой нищо не може да им направи. Трябва да докажеш че в момента на покупка на регала не е имало цена за този продукт. А то най вероятно е имало, просто ти не си го видял. Те са в правото си да го продават както по евтино, така и по скъпо от препоръчаното от производителя. Както казах в една друга тема - кьорав карти не играе. Не оправдавам веригите, не ме разбирай погрешно, просто е така. Всички ни онождат анално приятели - веригите, мобилните оператори, доставчиците на енергия, държавата, бензиностанциите и който още се сетите. Тия неща ако са на промоция - ще ти ги хванат по евтино от това дето пише на тях, а тогава едва ли ще се оплакваш.
                          Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                          Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                          ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Не забелязах да има отделна цена на рафта, освен тази на етикета. Имаше етикети на рафтовете с името на стоката и производителя. Да, на етикета на сиренето, цената е 7.22 но на касовата ми го смятат на 7.99! За мен това си е заблуда, на стоката да има една цена, която в крайна сметка излиза, че е друга!Както и да е, ще видя какво ще ми отговорят от КЗПП
                            Ползвайте мигачи!

Коментар

EasternAlien написа:
                              Не забелязах да има отделна цена на рафта, освен тази на етикета. Имаше етикети на рафтовете с името на стоката и производителя. Да, на етикета на сиренето, цената е 7.22 но на касовата ми го смятат на 7.99! За мен това си е заблуда, на стоката да има една цена, която в крайна сметка излиза, че е друга!Както и да е, ще видя какво ще ми отговорят от КЗПП
                              Ами ще ти кажат че това е пепоручителна цена. Не си губи времето...
                              Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                              Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                              ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Working...
                              X