Ето какво напазарувах тази сутрин:Вижте какво пише на етикетите на продуктите, и съответно ограденото в червено на касовата бележка!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ето как ни заблуждават в големите вериги
Collapse
X
-
Immortal написа:КЗПП
Коментар
-
Това да не е в CBA :DЕгати измекярите са тия.http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
Кофти е така...Затова винаги гледам цената за килограм...Освен ако цената не е за бройка...Между другато в Кауфланд има едни баркод четци между щандовете и можеш да си провериш сам цената...Иначе ,дано ги глобят ,ако това е единствената посочена цена...Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
Цената, която е била изписана под самия продукт в магазина различна ли е спрямо това, което пише на касовата бележка? Винаги трябва да има етикет с цена. За последно - в техномаркета мернах стока без етикет и като питах защо в магазина има такава стока, се разтичаха и до минути беше сложен такъв. В случая проблем е, че няма етикет с цена, а не че са ти написали грешна цена. Също - цената, изписана на етикета на производителя е препоръчителна. Пише го на самия етикет и не може да се счита за вярна навсякъде. Този производител на сирене или месо доставя в много обекти. Обектът решава каква точно да бъде крайната цена. На мен ми се струва, че всичко е както трябва, ако в магазина си има етикет с вярната цена. Друга тема е дали е редно да бъдат изписвани такива "препоръчителни" цени върху самия продукт. Обърни внимание, че на всеки етикет пише препоръчителна цената за килограм, независимо, че всяка бройка е с различен грамаж. В това отношение не си прав и ако изчислиш, ще видиш, че 0.917 * 7.22 = 6.62 (за сиренето Бор Чвор).
Коментар
-
EasternAlien написа:TIP написа:На продуктите пише препоръчителна цена.Marea Weekend HLX Jtd 110
oO(_)____////____(_)Oo
Коментар
-
Не се занимавай с нищо, консултирах се с управителя на Кауфланд Димитровград, с който спим в едно легло (жена ми ) и тя ми каза че това е ежедневие, защото Производителите са тези, които полагат тези цени, не случайно там пише "ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА ЦЕНА"! След като е препоръчителна не е задължително да е същата. Трябва да се чете, това е. Никой нищо не може да им направи. Трябва да докажеш че в момента на покупка на регала не е имало цена за този продукт. А то най вероятно е имало, просто ти не си го видял. Те са в правото си да го продават както по евтино, така и по скъпо от препоръчаното от производителя. Както казах в една друга тема - кьорав карти не играе. Не оправдавам веригите, не ме разбирай погрешно, просто е така. Всички ни онождат анално приятели - веригите, мобилните оператори, доставчиците на енергия, държавата, бензиностанциите и който още се сетите. Тия неща ако са на промоция - ще ти ги хванат по евтино от това дето пише на тях, а тогава едва ли ще се оплакваш.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Не забелязах да има отделна цена на рафта, освен тази на етикета. Имаше етикети на рафтовете с името на стоката и производителя. Да, на етикета на сиренето, цената е 7.22 но на касовата ми го смятат на 7.99! За мен това си е заблуда, на стоката да има една цена, която в крайна сметка излиза, че е друга!Както и да е, ще видя какво ще ми отговорят от КЗПП
Коментар
-
EasternAlien написа:Не забелязах да има отделна цена на рафта, освен тази на етикета. Имаше етикети на рафтовете с името на стоката и производителя. Да, на етикета на сиренето, цената е 7.22 но на касовата ми го смятат на 7.99! За мен това си е заблуда, на стоката да има една цена, която в крайна сметка излиза, че е друга!Както и да е, ще видя какво ще ми отговорят от КЗППAlfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар