ФЕРАРИСТ написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ето как ни заблуждават в големите вериги
Collapse
X
-
FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
-
ФЕРАРИСТ написа:Абе някой има ли информация на какъв принцип бачкат тия вериги с доставчиците си - примерно аз правя луканка, давам я на кауфланд да я продава - те веднага ли ми я плащат, или след като се продаде определено количество, гледат колко се е продало или как точно......?????Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
popara801 написа:ФЕРАРИСТ написа:Абе някой има ли информация на какъв принцип бачкат тия вериги с доставчиците си - примерно аз правя луканка, давам я на кауфланд да я продава - те веднага ли ми я плащат, или след като се продаде определено количество, гледат колко се е продало или как точно......?????Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
Всъщност нещата не са точно така - няма такова нещо, като дата на осчетоводяване. Има една дата и това е датата на издаване на фактурата.А доставчиците никой не ги кара, ако не им отърват условията на големите вериги, да продават на тях. истината обаче е, че стоката на най-ревящите от тях е толкова ниско качество, че едва ли могат да я пласират някъде другаде. От почти 2 години не купувам пушени меса и салами и преди 2 дни реших да си купя пушен свински врат на известна марка. На тоя пушен врат му се насладиха котенцата, защото беше толкова жилав, че не можеше да се яде. От година сама си правя хляб, но поради липсата на ток и спирането през 1-2 часа покрай бурята си купих хляб, и то от по-скъпия, който директно замина за коша, защото за нищо не ставаше - беше твърд, все едно произведен преди седмица, дори и кучето не го подуши. Така че не ги съжалявайте много производителите.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ФЕРАРИСТ написа:popara801 написа:ФЕРАРИСТ написа:Абе някой има ли информация на какъв принцип бачкат тия вериги с доставчиците си - примерно аз правя луканка, давам я на кауфланд да я продава - те веднага ли ми я плащат, или след като се продаде определено количество, гледат колко се е продало или как точно......?????FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
Plastex написа:ele написа:...От година сама си правя хляб...Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Ето как ни заблуждават в големите вериги
ФЕРАРИСТ написа:Е интересува ме бре, аз съм "принципен" мръсник, и не искам производителя да го отнася в случая, щото къвто ще да е той, в случая КФЛНД са мърсолите......FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
ele написа:...Машинката е обикновена, Аляска, и я купих случайно на примоция за 60 лева.Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
Информацията на тая бележка със сигурност е подвеждаща и е направена съзнателно така.Първо, вярно е че пише лв/кг което е истинската цена. Обаче е с малки букви. Също със цел подвеждане на клиента.Второ, никъде не пише препоръчителна цена - има някаква дума "препорър" което не е препоръчителна цена и не е цената която клиентът трябва да заплати и на която ще закупи стоката. Тази подвеждаща информация няма място в бележката.Трето, с големи букви над подвеждащата цена е написано "ц е н а" което цели да подведе клиента че това е цената която трябва да заплати.Целият етикет е измислен със цел да бъде подведен клиентът че ще заплати по-ниската цена с най-големия шрифт.Много е жалко че такава голяма верига и се налага да прилага селски хитрини за да измъква с нетърговски методи стотинките на клиентите си.Освен това е груба проява на неуважение към клиентите.Bravo 1.6 / 16
Коментар
-
Plastex написа:ele написа:...Машинката е обикновена, Аляска, и я купих случайно на примоция за 60 лева.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар