Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кола с мека возия?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Пасат 95?! Бягай на далеч.На мой близък му разправам да си вземе един Форд или Фиат, че да се научи да чувства колат. В смисъл по-ефтин автомобил, като за първа кола, но той не! Пасат 3 - нов внос!!! Преди 5-6 години даде 6500 и като направи обслужването, нови гуми, музики и сложи АГУ му стъпи на 7000-7200. След 3 години я продаде за 4000-4500 мисля, защото не можеше да я кара като хората. Все по сервизите висеше. Сега има служебен Хюндай и се кълне, че е най-железния автомобил. Младежи какво да ги прави човек. Морето им е до колене. :D
    Няма начин да няма начин!

Коментар

Е, остана да не е доволен от служебния...чужда жена и чужда кола кости нямат, мачкаш здраво.

Коментар

Immortal написа:
        lametobg написа:
        Как ги продавате тия коли не си го обяснявам.
        Моята (Дедрата) я продадох за 15 минути на едно кафе с приятел. Ей така... на майтап.Ама много зависи на каква цена искаш да я продадеш.Много са ми интересни хора, които са купили колата за 2000, карали са я 2-3 години и искат пак за 2000 да я продадат.Ми няма как.Моята с газовата ми излезе преди 4 години 4700... продадох я за 1500. Както казах - за 15 минути
        И аз не знам как си продават хората колите. Аз пунтото го продавах две години и накрая със сто зора го дадох за 1800лв на едно момче от Шумен, пък здраво, с метан...абе... И го видях след месец спряно на един тротоар, мърляво, бутилки се въргалят из купето, изгорено от цигари...още ме боли като се сетя. Кемпера и него години го продавах, е не успях да го продам и ще си го пазя до бракуване. Много, много ми е трудно да продавам кола.

Коментар

Пасата вече е моя собственост, доволен съм засега, но пак ще пиша по нататък.

Коментар

Humppa написа:
            Чакай Имортъла да врътне 10 000 км
            10.000 км.Вече не мога да си представя да карам друга кола. Дори и Либрите спряха да ме блазнят Равносметката е:-около 950 лв за гориво (метан) и около 100 лв за бензин.-120 лв смяна на масла и филтри; Следваща смяна - след още 5.000 км. -толкова пише на компютъра - маслото е по книжка (Selenia Gold SAE10W40).Всички проблеми, които колата имаше като я взех са отстранени за смешни пари.Всичко й работи, върви безупречно.От няколко дни почна да свири хидравликата при навиване на волана - най-вероятно е спаднало нивото на течността (вероятен теч), тъй че този уикенд ще ми се отвори малко работа по колата. Това вероятно ще да е първата й авария.Доволен съм.Предстои и смяна на ремъци и ако има за сменяне - и ролки.

Коментар

Working...
            X