Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кола с мека возия?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Чакай Имортъла да врътне 10 000 км

Коментар

Честито и от мен. Със здраве да си я караш, и да те слуша. Голямата кола, си е голяма кола
      00' Bravo 105 JTD

Коментар

Абе не че нещо, ама някой има ли наблюдения върху Крайслер стратус 2.0 бензин?Има един на оферта в Пловдив, та си мисля разни работи...

Коментар

Humppa написа:
          Чакай Имортъла да врътне 10 000 км
          Дотук съм врътнал 1000 км вече. Не мога да повярвам, че досега не съм си купил такава кола!Открих отново удоволствието от шофирането Частите не са толкова страшни, колкото изглеждат на пръв поглед... кола като кола.Единствената кола, която съм карал с по-лек волан от Капата е Пунто със Сити. Завива там, където Бравото не може.Широко, удобно...Разходът на метан - до днес ми даваше около 9 лв / 100 км извънградско и около 11 лв / 100 км градско. Доста повече е от Бравото със същия мотор (около 7.50 лв /100 км), но за такава кола си заслужава. Досега не съм имал и такива фарове, с нормални халогенни крушки, а правят изключително равномерно осветяване отпред, както от ксенон.Смених й това, онова... остана да й взема едни гуми и да й направя представителна фото-сесия

Коментар

Дидо,има ли активен въглен на седалките??Това е дето като возиш Джоя да не мирише на въглища от Гълабово. Ех и аз кви спомени имам от твоя дедър...
            FIAT FORUM BULGARIA
            Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

krasio_79bs написа:
              Ех и аз кви спомени имам от твоя дедър...
              Мълчи, че не е за разправяне

Коментар

Не обсъдихме Пасат 95-та година , днес годих да гледам едно такова комби, абф мотор.Нещо за него да кажете?

Коментар

Dimo_J написа:
                  Не обсъдихме Пасат 95-та година , днес годих да гледам едно такова комби, абф мотор.Нещо за него да кажете?
                  От кон на магере колега незнам що за човек си да си пречениш това от по нова на постара кола много е здрава няма ражда и докато нестане на поне 100 години няма да я видиш в зервиза този ВАГ мобил
                  Subaru B9 tribeca 3.0
                  Peugeot 307 04
                  Ex:Alfa Romeo 1,4 T.Spark 103hp 98''
                  Fiat Brava 1.6 16V 103

Коментар

Такаааа.Капка вече е със:- седалки от алкантара, подгряване и ел.механизми.- електро-хроматично огледало за задно виждане (затъмнява се само, ако ти светнат отзад фарове);- лети джанти със зимни гуми- работещи прибиращи се огледала- оригинална Ланча стойка за телефон- нови филтри и масло SeleniaУтре по светло повече снимки, след автомивката
                    Прикачени файлове

Коментар

Dikata_BG написа:
                      Dimo_J написа:
                      От кон на магере колега незнам що за човек си да си пречениш това от по нова на постара кола много е здрава няма ражда и докато нестане на поне 100 години няма да я видиш в зервиза този ВАГ мобил
                      що бе колега... ко му е на пасатора, освен, че е малко като правен в час по трудово.Изгодна оферта ми е затова, а и не робувам на марки.Все пак е 2.0 150 магарета.Има си екстри, не е като да няма, на газ е, че от днес нафтата е 2.55, комби е(на мен горе долу това ми трябва)и мах окачването му не е кой знае колко по сложно и скъпо от на бравата ми

Коментар

Нали се беше отказал?

Коментар

да, ама офертите не се подминават така леко.Сигурно ще го взема, а по нататък ще го продам, ако никой не се закачи за бравата ми ще си остана само с нея.

Коментар

Как ги продавате тия коли не си го обяснявам.

Коментар

lametobg написа:
                              Как ги продавате тия коли не си го обяснявам.
                              Моята (Дедрата) я продадох за 15 минути на едно кафе с приятел. Ей така... на майтап.Ама много зависи на каква цена искаш да я продадеш.Много са ми интересни хора, които са купили колата за 2000, карали са я 2-3 години и искат пак за 2000 да я продадат.Ми няма как.Моята с газовата ми излезе преди 4 години 4700... продадох я за 1500. Както казах - за 15 минути

Коментар

Хммм Дидо .... зависи.Аз взех 4500лв на Бравото, преди близо 3 години Че ми е излязла повече е вярно, но пък човека го оцени и до ден днешен нищо не е ремонтирал
                                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Working...
                                X