Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кола с мека возия?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

не знам колеги, май Пъпа ми е хвърлен в Италия... пуснах колата в карс.бг и мобиле.бг, обади се един пич, дойде видя я и искаше да я вземе, направих му хубава цена, и като се замислих, че това ми е първата лична кола с лично изработени пари и колко много и се кефя и какви спомени имам с нея и ми стана едно.....сантиментално и му се обадих на пича да си търси друга кола.Немога да се разделя с тази.За мен темата е приключила.

Коментар

За тебе може да е приключила, ама за други - не

Коментар

Нека да е така, аз ще я следя с интерес!

Коментар

Predatorsi написа:
          koolio написа:
          Надявам се, че колегата, пуснал темата, е наясно, че меката возия ще е за сметка на пътното поведение, т.е. да забрави за бързи завои и за скорости над 120.В такъв случай за тия пари решенията са: Рено Лагуна и Ситроен Ксантия.
          Едно опровержение - http://www.youtube.com/watch?v=eSi6J-QK1lw Ето така се справя активното окачване...
          С тоя Лексус направо ще прескачаш дупките
          FIAT Bravo 1.9 JTD GT 105ps

Коментар

И за мен темата приключи.С покупка на една Капа Толкова се въодушевих от темата на колегата, че си викам - що пък и аз да не си возя дъртия задник на по-меко окачване Колега, Dimo J, ако не беше ти, нямаше да си купя Капа Мерси, ще почерпя!

Коментар

в очакване на черпалката съм ... честито и дай да я видим поне, а после си сподели и впечатленията.

Коментар

Ай честито - ко стана с евтиното возене в бравото, нещо спря да се фалиш, или ще се возиш с по една кълка във всяка кола?
                Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Бравото си е Браво... Вози малко по-евтино от Капата Ама и доста по-твърдо Снимки - утре, като я измия, на светло.

Коментар

Честито, Дидо... Със здраве и удоволствие да си я караш. Чакаме снимки ))
                    M-Benz E 250 TD 150hp
                    M-Benz 200d 75 hp
                    Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили

Коментар

Immortal написа:
                      Бравото си е Браво... Вози малко по-евтино от Капата Ама и доста по-твърдо Снимки - утре, като я измия, на светло.
                      това CNG не е фабрично нали? в Ит ли е слагано?

Коментар

Честито Дидо!Много радостни километри!П.П. Е-е-е-х, и аз искам така - като прочета някоя тема във форума и да си купя кола

Коментар

Humppa написа:
                          П.П. Е-е-е-х, и аз искам така - като прочета някоя тема във форума и да си купя кола
                          Дай Боже всекиму! Ама не забравяй, че преди да си купя тази - продадох старата и то на смешна цена - само газовият инжекцион, който сложих преди 3 години струваше толкова. Колата - подарък към газовата уредба Но пък я дадох на приятел, който от време на време ще ме вози поне в нея, да си я спомням Ето малко снимки на "новия" кораб. Още не съм я измил, но утре вече съм й обещал.Вероятно и салонът няма да остане така, и джанти ще има хубави... след ден два, ако не ми мине котка път.Ето в сегашното състояние:
                          Прикачени файлове

Коментар

честито да ти е, ще ти бъде трудно да се качваш в бравото, въпреки че и то си има чара.
                            Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
                            Fiat Bravo'97 1,6 16v
                            Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Честито! Със здраве да я караш!
                              Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

Immortal написа:
                                Честито, радвам се , че спомогнах за избора ти, ама не разбрах отзивите какви са

Коментар

Working...
                                X