не знам колеги, май Пъпа ми е хвърлен в Италия... пуснах колата в карс.бг и мобиле.бг, обади се един пич, дойде видя я и искаше да я вземе, направих му хубава цена, и като се замислих, че това ми е първата лична кола с лично изработени пари и колко много и се кефя и какви спомени имам с нея и ми стана едно.....сантиментално и му се обадих на пича да си търси друга кола.Немога да се разделя с тази.За мен темата е приключила.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кола с мека возия?
Collapse
X
-
Predatorsi написа:koolio написа:Надявам се, че колегата, пуснал темата, е наясно, че меката возия ще е за сметка на пътното поведение, т.е. да забрави за бързи завои и за скорости над 120.В такъв случай за тия пари решенията са: Рено Лагуна и Ситроен Ксантия.FIAT Bravo 1.9 JTD GT 105ps
Коментар
-
u_bo
Immortal написа:Бравото си е Браво... Вози малко по-евтино от Капата Ама и доста по-твърдо Снимки - утре, като я измия, на светло.
Коментар
-
Humppa
Честито Дидо!Много радостни километри!П.П. Е-е-е-х, и аз искам така - като прочета някоя тема във форума и да си купя кола
Коментар
-
Humppa написа:П.П. Е-е-е-х, и аз искам така - като прочета някоя тема във форума и да си купя кола
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар