да, трудно се прави разликане говоря за абсолютно обиране на неравностите - това го прави Ролс Ройс :D но има коли които се движат много добре по лоши пътища без да се люлеят като лодки
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кола с мека возия?
Collapse
X
-
Освен това, има и малка разлика дали се возиш като шофьор, или като пасажер. Ние, шофьорите, държим окачването в ръцете си, едва ли не, докато пътниците си се возят за удоволствие. Аз, например, когато се возя на различно от шофьорското място, усещам една и съща кола, че вози по-меко.Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
Надявам се, че колегата, пуснал темата, е наясно, че меката возия ще е за сметка на пътното поведение, т.е. да забрави за бързи завои и за скорости над 120.В такъв случай за тия пари решенията са: Рено Лагуна и Ситроен Ксантия.Alfa Romeo 155 1.8 TS 8V - Ex
Alfa Romeo 166 2.4 JTD - Ex
Volvo S60 Sport 2.4D
Коментар
-
u_bo
koolio написа:Надявам се, че колегата, пуснал темата, е наясно, че меката возия ще е за сметка на пътното поведение, т.е. да забрави за бързи завои и за скорости над 120.В такъв случай за тия пари решенията са: Рено Лагуна и Ситроен Ксантия.
Коментар
-
u_bo написа:??? колега возил ли си се на Ксантия с активно окачване??!?!?!? та ги пишеш тези ????за модела с осем сфери /Хидроактив 2/ спортния режим е нещо, което дава зверска стабилност при завои с висока скорост.а возията е несравнима като комфорт.Fiat Coupe 20V Turbo & Audi A4 2.5TDI Quattro & Fiat Punto Evo
Сутрин вечер моторизъм,здрав и бодър организъм!
Коментар
-
koolio написа:Надявам се, че колегата, пуснал темата, е наясно, че меката возия ще е за сметка на пътното поведение, т.е. да забрави за бързи завои и за скорости над 120.В такъв случай за тия пари решенията са: Рено Лагуна и Ситроен Ксантия.Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
Predatorsi написа:koolio написа:Надявам се, че колегата, пуснал темата, е наясно, че меката возия ще е за сметка на пътното поведение, т.е. да забрави за бързи завои и за скорости над 120.В такъв случай за тия пари решенията са: Рено Лагуна и Ситроен Ксантия.
Коментар
-
Predatorsi написа:koolio написа:Надявам се, че колегата, пуснал темата, е наясно, че меката возия ще е за сметка на пътното поведение, т.е. да забрави за бързи завои и за скорости над 120.В такъв случай за тия пари решенията са: Рено Лагуна и Ситроен Ксантия.
Коментар
-
Citroen Xantia е с активно окачване и се вмества идеално в бюджета.Аз лично бих си взел. Дори се бях зарекъл, след ВХ-а, следващата ми кола пак да е Ситроен и именно Ксантия... Ама комшията ми пробута Темпрата си и така се почна Eто този например: http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...559&f1=details
Коментар
-
Sev написа:Predatorsi написа:koolio написа:Надявам се, че колегата, пуснал темата, е наясно, че меката возия ще е за сметка на пътното поведение, т.е. да забрави за бързи завои и за скорости над 120.В такъв случай за тия пари решенията са: Рено Лагуна и Ситроен Ксантия.Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар