Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кола с мека возия?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Лагуна 2 дци:при 1.9 турбините са консумативпри 2.2 пък коляновия валОбщо взето проблемна кола.
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

infineon написа:
      Бих ти препоръчал Ситроен ХМ, 2.1 тд. няма такава возия а и е доста икономичен а е огромен.
      Хайде малко офтопик да внеса ако може за този Ситроен едно време колегите ми от АМК разправяха:Ако попаднеш в чужд град, който не познаваш и ти трябва сервиза на Ситроен, просто отбий встрани и чакай. Като мине ХМ покрай теб, тръгваш след него и го следваш плътно, няма начин да не отива към сервиза.
      Fiat Coupe 1.8

Поведението на пътя е ПРЯКО отражение на възпитанието на всеки водач.

Коментар

Колега кажи защо избягваш френските коли? Предлагам ти да поразгледаш малко по-подробно за Пежо 605. Окачването е здраво и вози страхотно - 607 е със същото окачване.Като цяло трябва да гледаш за модел след 95 година.Не ги отхърляй толкова бързо - струва си !

Коментар

lametobg написа:
          Колега кажи защо избягваш френските коли?
          И аз това се запитах. С поставените условия за комфорт и за тия пари аз бих гледал либра, старата лагуна и пежо 406.
          Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...

Коментар

Никой не спомена нещо за Японските коли .В колкото такива коли съм се возил съм оставал с отлични впечатления от возията.
            Фиат Панда 1.2 2006година
            Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

коцев написа:
              Никой не спомена нещо за Японските коли .В колкото такива коли съм се возил съм оставал с отлични впечатления от возията.
              Не се вписват в бюджета от 2-3000лв И аз искам Галант, ама трябва да бръкна по - дълбоко в джоба Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 Иначе и аз мисля, че Мондео е мн добър вариант за колегата... Евтина поддръжка, доста добра возия за този клас автомобил и сравнително ниска цена на закупуване... Лошото е, че шампиона по икономия 1,8ТД е с помпа Лукас...БМВ и Мерцедес също имат уникална и неповторима возия, но пък са със задно задвижване и за тези пари едва ли ще са на под 7-800хил.км пробег, особено Мерца.Едно Мондео мк2 примерно може да се вземе за около 2000-2300лв, с първоначалното обслужване + ГО и регистрация да легне на 3000 Аз купих това на снимката миналия месец за 2000лв, има всичко без кожа... С регистрация, ГО и първоначално обслужване ми дойде на 2700лв... Верно, че е Форд, но за тези пари не може да се вземе "върха на сладоледа"... Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
              Прикачени файлове
              M-Benz E 250 TD 150hp
              M-Benz 200d 75 hp
              Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили

Коментар

Пежо 406 возят добре.Рената бъкани с екстри като код карти - като не се бъгне и не можеш да запалиш :Х - а то не ,че не се бъгват :Д Японските са им скъпи частите и май не са толкоз евтини.И аз съм за капата - ако ти хареса отвътре зимай!И точно ,че е по-тежка от либрата вози по-добре 2.4жтд капа - само си виж ако има др неща по нея дето могат да не ти харесат - почети раздела на капите в ланча форума.
                Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
                Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
                Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части

Коментар

Комфорт и японска кола? Може, някоя 2005-6... ама за 4 бона ще е 97-8, комфорта ще бъде от ръчен джам, радио с касетка и максимум централно ама с ключ
                  Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
                  Fiat Bravo'97 1,6 16v
                  Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

vesko написа:
                    lametobg написа:
                    Колега кажи защо избягваш френските коли?
                    И аз това се запитах. С поставените условия за комфорт и за тия пари аз бих гледал либра, старата лагуна и пежо 406.
                    Аз бих казал, че либра за тези пари няма да му донесе никаква возия, комфорт.......За тия пари лагуна 1 фаза 2 возията е перфектна. направих над 140к без да сменя нищо по окачването. Слабо място биалетки.А моторите хвърлят валове и турбини, но ако не се карат нормално.

Коментар

@chaveto - при Лагуна 1, карето барабар с полуоската ли върви ?
                      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

На 2.0сс F3R 8-клапановият карето е с полуоската. При другите мотори не знам как е.

Коментар

За Лагуните нещо за скоростните кутии да кажете?Аз познавам трима човека с Лагуна - и тримата сменяха скоростни кутии. На единия му се счупи в Сърбия и му излезе златна...

Коментар

Immortal написа:
                            За Лагуните нещо за скоростните кутии да кажете?Аз познавам трима човека с Лагуна - и тримата сменяха скоростни кутии. На единия му се счупи в Сърбия и му излезе златна...
                            Жена и кола се взимат на късмет. Шефа ми направи 100к аз и направих почти 150к и сега още 30к като служебна и още си я таралянкаме.Като я взех и смених всичко и за км които съм минал нищо не тропна. Само масло и бензин/газ. Един приятел има същата само че дизел и той и скъса шортите и нищо не пипна. Но както всяка кола си има проблеми. Запушен радиатор на парното, изгарящ мотор на парното, чупене на разни пластмаси по педалите и късане на жила на съединителя, блокиращ климатроник....... неща които се повреждат от немарливост

Коментар

chaveto написа:
                              Жена и кола се взимат на късмет.....
                              .... ако са втора употреба!

Коментар

Kuku написа:
                                chaveto написа:
                                Жена и кола се взимат на късмет.....
                                .... ако са втора употреба!
                                Че и първата употреба е на късмет.
                                Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Working...
                                X