Лагуна 2 дци:при 1.9 турбините са консумативпри 2.2 пък коляновия валОбщо взето проблемна кола.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кола с мека возия?
Collapse
X
-
infineon написа:Бих ти препоръчал Ситроен ХМ, 2.1 тд. няма такава возия а и е доста икономичен а е огромен.Fiat Coupe 1.8
Поведението на пътя е ПРЯКО отражение на възпитанието на всеки водач.
Коментар
-
lametobg написа:Колега кажи защо избягваш френските коли?Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар
-
коцев написа:Никой не спомена нещо за Японските коли .В колкото такива коли съм се возил съм оставал с отлични впечатления от возията.M-Benz E 250 TD 150hp
M-Benz 200d 75 hp
Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили
Коментар
-
Пежо 406 возят добре.Рената бъкани с екстри като код карти - като не се бъгне и не можеш да запалиш :Х - а то не ,че не се бъгват :Д Японските са им скъпи частите и май не са толкоз евтини.И аз съм за капата - ако ти хареса отвътре зимай!И точно ,че е по-тежка от либрата вози по-добре 2.4жтд капа - само си виж ако има др неща по нея дето могат да не ти харесат - почети раздела на капите в ланча форума.Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части
Коментар
-
vesko написа:lametobg написа:Колега кажи защо избягваш френските коли?
Коментар
-
Immortal написа:За Лагуните нещо за скоростните кутии да кажете?Аз познавам трима човека с Лагуна - и тримата сменяха скоростни кутии. На единия му се счупи в Сърбия и му излезе златна...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар