Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кола с мека возия?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аз не мога да разбера каква возия искате от малък хечбек като Браво/Брава? Всичките в класа возят еднакво - Голф4/Бора (един приятел имаше Бора и според него даже моята возела по-меко), Астра (но комент), 306 (карал съм служебно 307 и не е "като в лодка", а 306 няма как да е по-добре), Ксара (малко по-добре от останалите, но не достатъчно, че да си заслужава смяната). Според мен колегата трябва да качи поне един клас нагоре ако иска комфорт, но тъй като ФИАТ нямат представител там (само новата Крома, но тя е далеч извън бюджета), ще се наложи да смени марката. И аз съм слушал легендите за C5 и трябва да призная, че ми харесва. Предполагам обаче, че и Лагуна не му отстъпва.
    Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
    ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

syfer написа:
      Към колегата пуснал темата :Колега спомена, че бюджетът ти е 3-4000 лв. и евтина подръжка.Аз карам алфа 156 2.4 jtd и колкото и да ме кефи колата от към всичко-возия,динамика и агресия подръжката си е скъпичка.Пък закупуването на читъв 2.4 почва от 3500 лв. нагоре.Бих ти препоръчал Опел Омега.За мен това е колата мечта от към цена, пълен комфорт за водач и пътници, разход и подръжка.Погледни бензиновите агрегати до 2.0 кубика Останалите над 2.0 горят масло гори повече...много повече.......и не ти е нужно чак толкова енергия според мен в омегата никога няма да ти липсва място, никога няма да ти е тясно когато караш, евтина подръжка и задно предаване........както ти си прецениш.Татко имаше Омега 92. г. пак със заедно и никога не е закъсвал зимата.караше се колата предимно извънградско около 3-4 г.Поздрави и успех с търсенето.
      Имах такава 2.0 115 к.с, разкрачи се , щото вече нямаше греди отзад.. гникоч на N-та степе, а и всчки са така по принцип.На тъста ми неговата направо се разцепи на две в движение...Не искам омега.А за алфата, като гледам в АХМ ауто.. цените са доре долу съпоставими с тези на дизеловата брава, само дето има някой носач повече.. иначе откъм обслужване е почти еднакво.

Коментар

Бих ти препоръчал Ситроен ХМ, 2.1 тд. няма такава возия а и е доста икономичен а е огромен.
        http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
        Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
        FIAT БРАВО 1.2 16v
        ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
        FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Коментар

dikanio написа:
          Аз не мога да разбера каква возия искате от малък хечбек като Браво/Брава? Всичките в класа возят еднакво - Голф4/Бора (един приятел имаше Бора и според него даже моята возела по-меко), Астра (но комент)...
          Васко, знаеш къде живея. Ела, ще ти дам да покараш астрата около нас по паветата. След това слагаш ръка на сърцето и ако вози меко, много по-меко, отколкото си очаквал, черпиш една рИкия в "Камбаните" :D .
          Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Последната Омега според мен е доста комфортен автомобил.Возих се вчера на една 2000 и непомня коя година.Седан с 2.2 мотор с ГИ.Останах очарован от всичко в тази кола.Като се прибрах и ги разгледах в мобилето и цената им е височка,но според мен си заслужава.
            Fiat Tipo
            Corsa b комби !

Коментар

snake написа:
              dikanio написа:
              Аз не мога да разбера каква возия искате от малък хечбек като Браво/Брава? Всичките в класа возят еднакво - Голф4/Бора (един приятел имаше Бора и според него даже моята возела по-меко), Астра (но комент)...
              Васко, знаеш къде живея. Ела, ще ти дам да покараш астрата около нас по паветата. След това слагаш ръка на сърцето и ако вози меко, много по-меко, отколкото си очаквал, черпиш една рИкия в "Камбаните" :D .
              Сигурно седана е с различно окачване. Както например Мареа е с по-сложно окачване от Браво/Брава, защото ФИАТ са я пробутвали навремето като по-висок клас автомобил от по-малките и братчета. Аз съм се возил на Астра хечбек 5 врати и друса здраво и много стегната, което на мен лично ми харесва, защото е точно като за нашите пътища. За рИкията няма проблем :D
              Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
              ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Пасат Б4 - изключително здрава и комфортна лимузина. За около 3000 лв. се намират много добри екземпляри 96-97 г.Предполагам, че и Ланча Капа е добър избор, но никога не съм се возил на такава и не мога да споделя впечатления.
                Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Тоя Пасат, за времето си - да, но сега вече е неоправдано закупуването му.За Бога, за 3000лв има Либри на пазара.
                  F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

dikanio написа:
                    Както например Мареа е с по-сложно окачване от Браво/Брава...
                    Неверно
                    dikanio написа:
                    И аз съм слушал легендите за C5 и трябва да призная, че ми харесва. Предполагам обаче, че и Лагуна не му отстъпва.
                    Абсолютно неверно. Няма нищо, ама нищо общо.Диканьо, сбъркал си темата с вицовете Тъй като на моя пост не обърнахте внимание, пак да подхвърля:ЗА бюджета който има колегата, единствения вариант за хубава возия е ЛАНЧА КАПА.

Коментар

Най-меко возят Ситроените с хидропневматично окачване- ХМ, Ксантия, С-5. А щом автоджамбазин признава, че Либрата вози по-комфортно от Мерцедес - избора е на автора на темата. Успех с избора!
                      Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

Immortal написа:
                        ЗА бюджета който има колегата, единствения вариант за хубава возия е ЛАНЧА КАПА.
                        макар да сме пристрастни двамата с теб, ще трябва да се съглася - за бюджета - нема по-добро...п.п. че и широко...п.п.2 ама точно Шапката мен не мъ кефи....
                        Fiat Punto 1.1-Синята птица
                        Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                        Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

dobrujanetza написа:
                          А щом автоджамбазин признава, че Либрата вози по-комфортно от Мерцедес - избора е на автора на темата. Успех с избора!
                          да ама трудно се намират свестни.... требва да се търси...п.п. на кви кенефи Либри съм се нагледал.....
                          Fiat Punto 1.1-Синята птица
                          Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                          Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

emzo написа:
                            Тоя Пасат, за времето си - да, но сега вече е неоправдано закупуването му.За Бога, за 3000лв има Либри на пазара.
                            Никой не спори , ама трябва да те взема с мен, че да случа на екземпляр за тея пари

Коментар

Следи Ланча форума, там няма обява дето да не е се коментирала.Сформирала се е тайна групировка - За лов на Либри из салоните
                              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

И лека полека се ориентирам.Ситроен, който и модел да е просто не ми харесва..освен Ц6... може би бъдеща кола.За боджета, който съм предвидил най-вероятно ще е либра задължително ЖТД, понеже Капа е доста по тежка от Либра.Не съм се спрял точно на ’талянка , ноа ко ще е друго няма да е орел.Лагуните ми харесват, но тези след 2001 с 2.2 дизеловия мАтор, но са извън бюджета засега.Като цяло съм с италянски предпочитания, а и На 166 поддръжката и не е много по скъпа от Омега 2000 и някоя си година.Мисля, че за да не пораждам бъдещи спорове в темата, тя трабва да се заключи

Коментар

Working...
                                X