Аз не мога да разбера каква возия искате от малък хечбек като Браво/Брава? Всичките в класа возят еднакво - Голф4/Бора (един приятел имаше Бора и според него даже моята возела по-меко), Астра (но комент), 306 (карал съм служебно 307 и не е "като в лодка", а 306 няма как да е по-добре), Ксара (малко по-добре от останалите, но не достатъчно, че да си заслужава смяната). Според мен колегата трябва да качи поне един клас нагоре ако иска комфорт, но тъй като ФИАТ нямат представител там (само новата Крома, но тя е далеч извън бюджета), ще се наложи да смени марката. И аз съм слушал легендите за C5 и трябва да призная, че ми харесва. Предполагам обаче, че и Лагуна не му отстъпва.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кола с мека возия?
Collapse
X
-
syfer написа:Към колегата пуснал темата :Колега спомена, че бюджетът ти е 3-4000 лв. и евтина подръжка.Аз карам алфа 156 2.4 jtd и колкото и да ме кефи колата от към всичко-возия,динамика и агресия подръжката си е скъпичка.Пък закупуването на читъв 2.4 почва от 3500 лв. нагоре.Бих ти препоръчал Опел Омега.За мен това е колата мечта от към цена, пълен комфорт за водач и пътници, разход и подръжка.Погледни бензиновите агрегати до 2.0 кубика Останалите над 2.0 горят масло гори повече...много повече.......и не ти е нужно чак толкова енергия според мен в омегата никога няма да ти липсва място, никога няма да ти е тясно когато караш, евтина подръжка и задно предаване........както ти си прецениш.Татко имаше Омега 92. г. пак със заедно и никога не е закъсвал зимата.караше се колата предимно извънградско около 3-4 г.Поздрави и успех с търсенето.
Коментар
-
Бих ти препоръчал Ситроен ХМ, 2.1 тд. няма такава возия а и е доста икономичен а е огромен.http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
dikanio написа:Аз не мога да разбера каква возия искате от малък хечбек като Браво/Брава? Всичките в класа возят еднакво - Голф4/Бора (един приятел имаше Бора и според него даже моята возела по-меко), Астра (но комент)...Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
snake написа:dikanio написа:Аз не мога да разбера каква возия искате от малък хечбек като Браво/Брава? Всичките в класа возят еднакво - Голф4/Бора (един приятел имаше Бора и според него даже моята возела по-меко), Астра (но комент)...
Коментар
-
dikanio написа:Както например Мареа е с по-сложно окачване от Браво/Брава...dikanio написа:И аз съм слушал легендите за C5 и трябва да призная, че ми харесва. Предполагам обаче, че и Лагуна не му отстъпва.
Коментар
-
Immortal написа:ЗА бюджета който има колегата, единствения вариант за хубава возия е ЛАНЧА КАПА.Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
dobrujanetza написа:А щом автоджамбазин признава, че Либрата вози по-комфортно от Мерцедес - избора е на автора на темата. Успех с избора!Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
И лека полека се ориентирам.Ситроен, който и модел да е просто не ми харесва..освен Ц6... може би бъдеща кола.За боджета, който съм предвидил най-вероятно ще е либра задължително ЖТД, понеже Капа е доста по тежка от Либра.Не съм се спрял точно на ’талянка , ноа ко ще е друго няма да е орел.Лагуните ми харесват, но тези след 2001 с 2.2 дизеловия мАтор, но са извън бюджета засега.Като цяло съм с италянски предпочитания, а и На 166 поддръжката и не е много по скъпа от Омега 2000 и някоя си година.Мисля, че за да не пораждам бъдещи спорове в темата, тя трабва да се заключи
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар