Колеги, мисля да сменяма фиатката след зимата и съм се ориентирал към малко по-комфортна кола.Изискванията ми са само да вози мекичко и да не е с много скъпа поддръжка.Не държа на марки, но гледам да заобикалям френските.Какво бихте ми препоръчали като Марка/модел.Надявам се за отговори от хора, които имат богат опит с колите.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кола с мека возия?
Collapse
X
-
От фиат на каквото и да се качиш, все по-меко ще те вози Това в кръга на шегата. Препоръчвам ти BMW след 5-та серия - това е най-комфортната кола, на която съм се качвала, а поддръжката на по-старите модели не е много скъпа. Мондеото също вози доста комфортно и може да се намери на доста прилична цена с много екстри, с първоначалния ремонт може към 4000 да ти излезе общо. Ситроен със сферите не ти препоръчва, щото ако трябва да го правиш, ще ти се отели вола. Иначе наистина са комфортни коли и доста се чудех преди 2 години, като търсех комфортна кола, но като видях цените за поправка - отказах се. Мога да ти препоръчам и лагуна, но няма да я хваля много, щото избягваш френско. С две думи - колкото по-висок клас е колата, толкова по-комфортна е.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Ако е брава, возията си е повече от добра и съм сигурен, че ще ти липсва ако я замениш с по-мека. Като се качих да карам една астра комби, след 5 км ми се догади от постоянното люлеене.До сега никой не се е оплакал от Либрите. Що не търсиш Либра?"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
Либрата и алфа 166 ги имам като резервен вариант.Незнам тея по новичките Мондеота дали не гният като старите и като опелите...?За астра изобщо не ща да си помислям.Мога да се замисля за омега, ама при мисълта за цените на частите ми се отщява.А и брат ми имаше Омега с БМВ мотора и му побеляха косите за 2 години.
Коментар
-
Dimo_J написа:Либрата и алфа 166 ги имам като резервен вариант.Незнам тея по новичките Мондеота дали не гният като старите и като опелите...?За астра изобщо не ща да си помислям.Мога да се замисля за омега, ама при мисълта за цените на частите ми се отщява.А и брат ми имаше Омега с БМВ мотора и му побеляха косите за 2 години.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Dimo_J написа:Либрата и алфа 166 ги имам като резервен вариант.Незнам тея по новичките Мондеота дали не гният като старите и като опелите...?За астра изобщо не ща да си помислям.Мога да се замисля за омега, ама при мисълта за цените на частите ми се отщява.А и брат ми имаше Омега с БМВ мотора и му побеляха косите за 2 години.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Най-комфортната возия - Ситроен с хидравлично окачване (ВХ (много са стари вече), Ксантия или С5). Няма друга като нея.Иначе - заобикаляш френските, но те са си с най-меката возия по принцип - не ти препоръчвам Рено, но Пежо 406 също не е за изхвърляне.От италианките - с най-меко и ЕВТИНО за подръжка окачване - Ланча Капа. Малко са старички вече и те, но може да се намери и някой от последните години на производство - 1999-2000. Поне са евтини.Либра също вози много меко. Също и Дедрата не вози твърдо, но и те са доста стари вече.Като цяло - мека возия = голяма кола. БМВ 5 не е лошо, и аз бих карал.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар