Търся фризер за района на Велико Търново втора употреба дори може и под наем ако се намери нещо от нефункциониращ магазин.Трябва ми за около 5-6 месеца.Може да е ракла или вертикален над 150 литра.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Търся фризер втора употреба или под наем.
Collapse
X
-
Re: Търся фризер втора употреба или под наем.
Tornado написа:Търся фризер за района на Велико Търново втора употреба дори може и под наем ако се намери нещо от нефункциониращ магазин.Трябва ми за около 5-6 месеца.Може да е ракла или вертикален над 150 литра.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
-
Re: Търся фризер втора употреба или под наем.
Yavor написа:Tornado написа:Търся фризер за района на Велико Търново втора употреба дори може и под наем ако се намери нещо от нефункциониращ магазин.Трябва ми за около 5-6 месеца.Може да е ракла или вертикален над 150 литра.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Humppa
-
Колега, ако имаш възможност да го прекараш от София, аз имам за продажба фризер Индезит с шест чекмеджета. Бях забравил дори, че го имам, защото последните две години не е ползван. Ако имаш интерес ще измислим символична цена, за да си заслужава таралянкането му чак до Велико Търново.преди - TIPO
сега - VOLVO XC60
Коментар
-
Че наш’те имат един вертикален фризер Snaige. Като нов е, защото не са го ползвали много. От 5-6 години поне не е пускан.Не зная колко литра е, но е висок към 150 см. Ако те устройва, ще ги питам дали ще го продават. Намира се в Търново.Alfa 147 JTD 115 hp
ex Punto SX 1,2 (73 hp), 1994 +LPG
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар