Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Търся фризер втора употреба или под наем.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Търся фризер втора употреба или под наем.

Търся фризер за района на Велико Търново втора употреба дори може и под наем ако се намери нещо от нефункциониращ магазин.Трябва ми за около 5-6 месеца.Може да е ракла или вертикален над 150 литра.
    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Re: Търся фризер втора употреба или под наем.

Tornado написа:
    Търся фризер за района на Велико Търново втора употреба дори може и под наем ако се намери нещо от нефункциониращ магазин.Трябва ми за около 5-6 месеца.Може да е ракла или вертикален над 150 литра.
    Кво стана бе, да не ти изпаднаха 2-3 прасета без пари...
    Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
    Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
    ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Re: Търся фризер втора употреба или под наем.

Yavor написа:
      Tornado написа:
      Кво стана бе, да не ти изпаднаха 2-3 прасета без пари...
      Нещо такова.

Коментар

Ако не намериш фризер, мога да дойда да ти помагам със скара :DСори, не се стърпях...

Коментар

Колега, ако имаш възможност да го прекараш от София, аз имам за продажба фризер Индезит с шест чекмеджета. Бях забравил дори, че го имам, защото последните две години не е ползван. Ако имаш интерес ще измислим символична цена, за да си заслужава таралянкането му чак до Велико Търново.
          преди - TIPO
          сега - VOLVO XC60

Коментар

Че наш’те имат един вертикален фризер Snaige. Като нов е, защото не са го ползвали много. От 5-6 години поне не е пускан.Не зная колко литра е, но е висок към 150 см. Ако те устройва, ще ги питам дали ще го продават. Намира се в Търново.
            Alfa 147 JTD 115 hp
            ex Punto SX 1,2 (73 hp), 1994 +LPG

Коментар

Питай ги.

Коментар

Working...
              X