vesko.t написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колеги мисла да сменя марката:(
Collapse
X
-
Това дали си фен на марката е много относително. Аз примерно съм луд фен на Браво, ама не мога да кажа, че всички Фиати са най-великите коли. Даже има доста дето не ми харесват. Сега примерно виновен ли съм, че на мен Fiat Multipla ми прилича на някакво недоразумение...?!? В момента естествено симпатизирам на Фиат защото съм супер доволен от колицата, но естествено, че няма до края на живота си да се оглеждам във Фиати. Аз например винаги знам каква ще е следващата ми кола. След няколко годинки мисля да скоча в двуврат Форд Фокус, какво като е Форд и всички казват, че тая марка е за боклука. Просто според мен няма значение марката - важното е да поддържаш колата и винаги да си купуваш това, което те влече, а не това, което ти казват, че е здраво. Мен напр. ме направиха луд като минавах от Ауди на Фиат, ама какво, нали мен си ме кефеше Браво и това е. А то е ясно, че предишната марка завинаги остава в сърцето ти, независимо дали си фен до полудаBravo 1.6 16v
Коментар
-
Критериите почти се припокриват на еднаквите класове, независимо от марката. Питай сърцето си и вземай. Моето мнение, е че жабарите влагат повече сърце от швабите. И двете нации са водещи в този занят, няма нужда от аргументи. Намери себе си, това е проблема.Lancia Kappa, 2.0 20V, 155 k. с., бензин/метан
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар