Sven написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колеги мисла да сменя марката:(
Collapse
X
-
[quote="Mitko"]everton написа:Sven написа:BMW E 36 под 5-6 бона читаво няма, частите са му адски скъпи всравнение с другите коли. .
Коментар
-
everton написа:приемам забележката за лошата дума и моля да бъда извинен . ако бъдем честни лошата дума в изречението е по близо до бмв от колкото до фиат.ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
Аз преди да си взема фиатка не бях запознат много с марката и не знаех за какво става на въпрос, а и не се повлиях от някои чужди мнения относно марката и по моя преценка направих избор, за който не съжелявам нито секунда! Иначе и аз съм на мнението като колегата, че както човек се грижи и отнася с колата си-така и тя ще ти служи!Fiat Punto 1.7 TD
Коментар
-
Sko написа:Abarth. написа:...направо за без пари ще го дам...ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
На мен като ми докараха Бравата и един ми вика,много ще сбъркаш ако я вземеш.Много се чупят,пълни са с електроника,ако нещо стане на пътя нищо неможеш да направиш,а е и с ремък.И аз викам,че то съвремените коли са все с ремък,а той-не Мерцедес и БМВ са с верига,вземи си един Мерцедес 92 г. за тези пари дето ще дадеш за тази и няма да имаш проблеми.Обаче аз Бравата и това е.Единствено може би трябваше да го послушам да си взема дизел обаче нямаше да е Мерцедес де,не ме кефят на вид тея от 92 г. :D .Взех тази защото ми харесва как изглежда.
Коментар
-
Abarth. написа:Sko написа:Abarth. написа:...направо за без пари ще го дам...TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар