Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колеги мисла да сменя марката:(

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Sven написа:
    BMW E 36 под 5-6 бона читаво няма, частите са му адски скъпи всравнение с другите коли. .
    консумативите на Е 36 са му по евтини от на браво и брава. да не говорим че някои части са му по евтини от на твойто типо. носачите на мойто типо карат по 20 000 км. а на Е 36 тройно. иди в някой магазин и провери.
    UNO 1.0 FIRE & TIPO 1.4 I.E

Коментар

[quote="Mitko"]
      everton написа:
      Sven написа:
      BMW E 36 под 5-6 бона читаво няма, частите са му адски скъпи всравнение с другите коли. .
      консумативите на Е 36 са му по евтини от на браво и брава. да не говорим че някои части са му по евтини от на твойто типо. носачите на мойто типо карат по 20 000 км. а на Е 36 тройно. иди в някой магазин и провери.
      Защото не знаеш с какви носачи да караш.[/quoteтова със скъпите части за бмв е като моабета че фиатите са супер бъгави коли, все го казват хора които никога не са карали фиат. за бмв имам изключително добри наблядения върху частите като качество и цени, а относно частите за фиат сигурно повече от теб. и нека престанем, ако се опитваш да ме убедиш, че бмв е по насрана фирма от фиат - успя.

Коментар

Значи ще напускаш сектата? Не знам какво да ти кажа ти си решаваш, все пак ти ще я караш и поддържаш. Аз като си взимах Темпрата не бях сигурен какво точно искам. Тя излезе беше що годе читава и имах парите и така.
        Темпра 1,6 i.e. 1994г. 853C1000 LPG
        Някога в миналото караше Фиат 127 1983г. 127A6.054
        Совалката средно на LPG
        Отишъл в затвора, попаднал на хора и станал човек

Коментар

приемам забележката за лошата дума и моля да бъда извинен . ако бъдем честни лошата дума в изречението е по близо до бмв от колкото до фиат.

Коментар

Няма да е напускам тотално...се пак имам още едно пунто Съжалявам че пуснах темата и станха такива спорове

Коментар

Mitko написа:
              Добра тема. Проброихме се сбъркалите марката, феновете и сектантите.
              Моля да ме броите във втората и третата група !

Коментар

everton написа:
                приемам забележката за лошата дума и моля да бъда извинен . ако бъдем честни лошата дума в изречението е по близо до бмв от колкото до фиат.
                Алелеййййй ама те Бмв-тата били страаахооотниии машиинииии,евалата че ни светкаш тука да продаваме фиатите и да купуваме кафеварки ВСЕ ПАК ИМА ЕДНА ПРИКАЗКА ЗА ТАКИВА КАТО ТЕБЕ "ОТ НЕМСКОТО ПО УБАВО НЕМА" и "НЕМЕЦО ГО Е ИЗМИСЛИЛ ДО ПОСУЕДНИО БОУТ" Как може да съм бил толкова заблуден миналата година да купя типо вместо 316-ка Е30 ’86 Директно пускам една обява в мобилето да го разкарам тоя кенеф къдет ми стои в гаража,направо за без пари ще го дам,че никой няма да ми го купи,нали е "фиат".Колеги ся разбрахте ли ква била ралтата? Правиме една последна сбирка до НАДИН с фиатите и ги връщаме и си купуваме бмв-та,щото фиат е много насрана фирма а бмв не е Немската машина си е немска машина и нищо неможе да се сравни с нея нали everton?
                ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

не съм сбъркал марката, фен съм и от немските говоря единственно за бмв.

Коментар

Аз преди да си взема фиатка не бях запознат много с марката и не знаех за какво става на въпрос, а и не се повлиях от някои чужди мнения относно марката и по моя преценка направих избор, за който не съжелявам нито секунда! Иначе и аз съм на мнението като колегата, че както човек се грижи и отнася с колата си-така и тя ще ти служи!
                    Fiat Punto 1.7 TD

Коментар

Abarth. написа:
                      ...направо за без пари ще го дам...
                      Аз може ли да го взема Не за друго, ми да те спася от неволите
                      Не знам дали знаете, но "не знам" се пише отделно!
                      Fiat Punto 1.2 SX 2000 г.

Коментар

Sko написа:
                        Abarth. написа:
                        Ако ми намериш здраво бмв :P
                        ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

само даваме повод за коментар на беемветаджиите и пак ще трябва да ми скача разхода до 19 ,докато спориме дали 320-ката ,ис-ката или ХГТ е по бързо познайте кой печели ??
                          фиатче Браво 2.0

Коментар

На мен като ми докараха Бравата и един ми вика,много ще сбъркаш ако я вземеш.Много се чупят,пълни са с електроника,ако нещо стане на пътя нищо неможеш да направиш,а е и с ремък.И аз викам,че то съвремените коли са все с ремък,а той-не Мерцедес и БМВ са с верига,вземи си един Мерцедес 92 г. за тези пари дето ще дадеш за тази и няма да имаш проблеми.Обаче аз Бравата и това е.Единствено може би трябваше да го послушам да си взема дизел обаче нямаше да е Мерцедес де,не ме кефят на вид тея от 92 г. :D .Взех тази защото ми харесва как изглежда.

Коментар

Abarth. написа:
                              Sko написа:
                              Abarth. написа:
                              Ако ми намериш здраво бмв :P
                              всяко бмв е здраво ти се ебаваш ама от 5 год се занимавам с продажба на авточасти за бмв мога да ти кажа че не случайно колите държат цени, също така като цени за поддръжка не е по скъпо от браво/да не кажа по евтино говорим за 3 серия естествено/ разход на гориво в полза на бмв сравнявам с темпра не с браво, проблема е в това че първоначалната инвестиция е висока за кола която притежава екстрите на италянките и годините, просто не е по джоба на всеки, а посещенията в сервиза са в пъти по малко в полза на бмв, но все пак перфектна кола няма затова има толкова производители и за всички марки има клиенти просто всеки има различни предпочитания и избира кола според това ПС нека да не се оценяваме по това каква кола караме а що за хора сме, предлагам да не се нападаме повече и да уважаваме избора на другия пък ако ще и да не съвпада с нашия
                              TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
                              UNO 1.0 FIRE

Коментар

stef написа:
                                ПС нека да не се оценяваме по това каква кола караме а що за хора сме, предлагам да не се нападаме повече и да уважаваме избора на другия пък ако ще и да не съвпада с нашия
                                Напълно съгласен с колегата stef,това е достойно за финал по темата... :D
                                Ex. Grande Punto Driver

Коментар

Working...
                                X