Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колеги мисла да сменя марката:(

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Mitko написа:
    Ако караш FIAT само защото не си имал пари за Голф 3 или е36, ти просто не си един от нас.
    Ми те много хора са така у форума,тука им е нещо като безплатна консултация!!

Коментар

И после като сменят италианката с нещо немско и се почва плюенето какъв кенеф било италианското и колко добри били "немските машини"...абе моля ти се
      ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

Немските машини са БИЛИ много добри (примерно вартбурга, даже до колкото знам това е била първата кола с предно задвижване ), но, едно голямо НО, познавам доста хора, които имат фиати и никой не се е оплакал за някакъв сериозен проблем ... Дори нашето чинкуеченто, което е изпъвано почти докрай, до сега единственото сменяно е предното окачване, понеже при десен завой се счупи дясната пружина (предполагам "вроден" дефект)... И е така от доста време ... Никакви проблеми не прави ... Братовчедка ми имат Типо ... Което до сега не е влизало в сервиз ... Една от най-добрите ми приятелки има Пунто и досега е сменяла само спирачни дискове ... Според мен не трябва да сменяш марката, а колата ... явно си се паднал на някоя така да се каже дефектна ... Може би не си имал късмет при покупката ... Но може ако някой колега се навие да дойде с теб да си избереш един добър фиат... Но това си е твое решение ... ако искаш сменяй марката ... но не се знае дали няма да се получи същото или още по-зле... Премисли добре решението си ...

Коментар

А бе хора, какво е хубава кола за българина? 1.Да върви без да зарежда2.Да е поне 200коня и да харчи по 6/100 газ ако е метан е супер.3.Да не използва консумативи или ако са необходими до 20 лева за година max. (масла, филтри,накладки, ремъци и гуми).4.Ако е необходима рез. част да е не повече от 5 лева и задължително да е на завод производител на съответната марка.5.Майстора да е от екипа конструирал колата и да е поне брат на шофьора.6. До 20 години да не се появи и пъпчица ръжда.7.8......................................... ....1500.Да го кефи (като седне вътре да кара с кеф).p.s. Аз имам Пунто и Ескорт и ги карам не защото нямам пари за тройка или ..........., а защото ми е гот. Колата се чупи толкова, колкото я поддържаш!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          Lupo - The Monster
          Е83 3D

Коментар

geo_g написа:
            ....Колата се чупи толкова, колкото я поддържаш!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            ::::: Fiat Punto 1.2 ELX 188A4.000 :::::
            ::::: Subaru Impreza III Hatchback 2.0R-MT EJ204 :::::
            ::::: (ex) Lancia Dedra 1.8 16V LS SW 182A2.000 :::::

Коментар

Re: Колеги мисла да сменя марката

Selqatin написа:
              Оправих си колата от катастрофата...
              Замислял ли си се, че проблема може да не е в колата, в марката, в производителя, в държавата от която идва и т.н., а САМО И ЕДИНСТВЕНО В НАСТОЯЩИЯ И СОБСТВЕНИК Колата ли е виновна, че ТИ не си я оправил като хората Ако се постараеш да осереш една S-класа, ти гарантирам, че и тя ще стане по-трошлива от ФИАТ
              Selqatin написа:
              Мисла си за едно Корадо вярно по стара кола,не е и голема бегачка ма поне няма го ремонтирам по цял ден..
              Колко Корадо-та си имал, та знаеш, че няма да го ремонтираш по цял ден :D П.П.
              Uneek написа:
              Са ше те нахранат хубаво
              Той сам се е нахранил

Коментар

Mitko написа:
                Виж какво пише в шапката на форума. Това ние събрало тук. Ако караш FIAT само защото не си имал пари за Голф 3 или е36,ти просто не си един от нас.
                много съм съгласен,така е!!!

Коментар

Ми сменяй бе колега, никой не може да те разубеди...ти ако действително искаше да я оставиш щеше да си я направиш и по-хубава отпреди след катастрофата.Аз гледах снимките на Punto-то след катастрофата-не беше толкова ударено, че да те плаши факта, че си го оставяш за теб.Друго-много ми е интересно това Корадо защо смяташ, че е по-здраво???Ти имаш ли идея, ако го караш всеки ден какви нечовешки ядове ще почва да ти дава?Проблемите по електрическата система на твоята кола ще ти се сторят омайна песен пред тия на Корадото!Не забравяй, че ел. системата на италианките е Bosch, а всички ние знаем каква народност е тази марка нали? И друго-ти вече си познаваш колата, която караш и знаеш в какво състояние е...след като искаш да я продадеш аз лично имам само едно единствено обяснение-не си я поддържал, а си я карал до последно и сега искаш да се оттървеш от нея...не забравяй, че и този дето ще ти продаде неговата я продава именно поради тази причина! Айде със здраве, пък прави к’вот знаеш...то човек каквото сам си направи, друг не може да му го направи!
                  == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

Колеги! Не мога да разбера защо така сте се нахвърлили върху човека? Нека си вземе Корадо. Няма само Пунто да страда
                    no pain no pain

Коментар

Mitko написа:
                      Виж какво пише в шапката на форума. Това ние събрало тук. Ако караш FIAT само защото не си имал пари за Голф 3 или е36, ти просто не си един от нас.
                      значи трябва да има похвали за хора ,които никога преди това не са харесвали фиат ,карали са много коли но само няколко от тях остават завинаги в сърцето им (е понякога и в насипно състояние в ръцете им )p.s. за другите фиати не знам ама ако някой каже нещо лошо за мойто браво го предизвиквам на дуел
                      фиатче Браво 2.0

Коментар

Признавам си, че не съм фен на фиат по рождение И все още обичам първата си кола опел, въпреки че доста се чупеше, а за ръждата да не говорим. Но досега конкретно от моя фиат няма как да съм недоволен. Палио - май няма никой във форума с такъв модел, даже на няколко пъти съм чувал иронични коментари за него. Но мен ме кефи много - и като дизайн, и като возене, абе всичко ! Хем е комби с всичките му предимства, хем не е някоя голяма грозна каруца, аз и комбита не харесвах, преди да си взема моето. Наистина не знам защо толкова малко Fiat Palio се вкарват в България.Мога да кажа, че лека-полека и аз станах фиат-фен
                        Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Е сега колеги нека да не сипем обиди един на друг, аз донякъде разбирам колегата Abarth. все пак доста коли съм сменил ама доста, и в сервиз на Тойота докато работих се нагледах и накарах на всякакви коли,и нови и стари което ме кара да мисля няколко неща.......Първо има коли които колкото и да ги къткаш все номера ти правят, има нещо ако щете го наречете съдба ама ако не ти е писано да се спогаждаш с една кола по добре я разкарай и си вземи друга може пък там да ти е късмета......аз имах едно типо дето сааамо ядове брах с него, то брат ми го удари, после нас ни блъснаха , после мотора ремонтирахме после компютъра се схуми, аве ........мамата продадохме го и новия собственик супер доволен , всичко супер колата си върви проблеми нет. Просто някой неща не са за човека и по добре като стане така да се разкара колата. Относно марките, след доста смени и ремонти ми се струва че Фиат/Ланчиа са супер добри колици като за нас като се има предвид поддръжката(едни от най евтините части на пазара), и комфорта. С темпрата сме обикаляли България мноооого пъти и съм супер доволен за комфорта де, и освен това не са така бъкани с електроники(нямам предвид дигиталното табло), верно новите Браво/Брава/Мареа са по сложни ама аз май няма да си вземам такава за нататук така че незнам за тях. А разхода ми е предоволен: Варна-Търново 11л. газ Единствената друга марка която супер съм доволен от нея и никога не ми се е налагало да лежа под нея е МИТСУБИШИ, освен това колите са много красиви, и с много яки мотори и окачване, така че засега бих заменил марката единствено с митсубиши или ланчиа.А ти си свободен да правиш каквото си искаш и да си вземеш такава кола каквато най много те кефи, пък било то и Корадо, голяма работа, ако случиш на кола марката няма да е толкова важна.Така че успех с новата кола и дано да нацелиш твоя късмет този път. А тази Фиатка я махай от главата си вземи си нова :P
                          СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
                          бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
                          сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
                          ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

Abarth. написа:
                            beer написа:
                            Abarth. написа:
                            В тая тема си пролича колко истински фенове на марката има във форума...
                            форума е за взимопомощ!!!Не е за фенове.Както ми обясниха на мен преди време!!!
                            Ми като не им харесват колите,които карат съответно не ги поддържат както трябва и после реват... Това е да гледаш куче,което не обичаш и после защо кучето те лаяло
                            колега, много си груб. не го приемай лично, но ако си свалите "капаците" и се огледате ще видите, че има и други хубави марки, че даже и много по - хубави. не всичко е фиат на този свят. радвай се че 155- та ти е перфектна, щото има хора покрай мен, които са с членски карти по сервизите. не нападайте така човека - просто споделя. от каде знаете, че не си е потдържал колата. до колкото съм чувал корадото и то е жив "тестис."нека си купи квот му е на сърце. :D .
                            UNO 1.0 FIRE & TIPO 1.4 I.E

Коментар

sclera_bg написа:
                              geo_g написа:
                              ....Колата се чупи толкова, колкото я поддържаш!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                              моя дрънгел за 4 години съм го подменил 99% и почвам от начало. някой ще ми каже ли кога ще спре .
                              UNO 1.0 FIRE & TIPO 1.4 I.E

Коментар

...

Коментар

Working...
                                X