Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колеги мисла да сменя марката:(

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колеги мисла да сменя марката:(

Оправих си колата от катастрофата...ма проблемите пак почнаха ел с-мата се побърка почнаха вратите са се отключват сами, габарите се пускаха като се изгасеше колата и още други работи...сами се оправиха някой нищо че таблоти свети кат коледна елха И за капак днеска се скъса болт на задния апарат и почна да блокира едната гума.....ужас...Не знам защо това се случва,постояно има кво да права по колата-инак е зех на 87000км със сервизна книжка..ма въпреки тва се нещо и се разваля...Замислям се да е стегна хубаво и септември да е продам...Мисла си за едно Корадо вярно по стара кола,не е и голема бегачка ма поне няма го ремонтирам по цял ден..

Са ше те нахранат хубаво

Коментар

Re: Колеги мисла да сменя марката

Selqatin написа:
      Оправих си колата от катастрофата...ма проблемите пак почнаха ел с-мата се побърка почнаха вратите са се отключват сами, габарите се пускаха като се изгасеше колата и още други работи...сами се оправиха някой нищо че таблоти свети кат коледна елха И за капак днеска се скъса болт на задния апарат и почна да блокира едната гума.....ужас...Не знам защо това се случва,постояно има кво да права по колата-инак е зех на 87000км със сервизна книжка..ма въпреки тва се нещо и се разваля...Замислям се да е стегна хубаво и септември да е продам...Мисла си за едно Корадо вярно по стара кола,не е и голема бегачка ма поне няма го ремонтирам по цял ден..
      Препоръчвам ти черен голф 2, с тъмни стъкла и Пернишка регистрация . Mнооого ще ти отива------ ама и да съскаш с гумите та да знаем , че си ти .
      Мерцедес-SPRINTER 312 - 2,9TDI 122кс...МОЩНИЯ КАТЪР
      ФОРД И ЦИГАНИН ЗИМАТА НЕ РАБОТЯТ - Лично наблюдение...Някой да ме обори??????Мицубиши Каризма , бензин , автоматик, климатроник

Коментар

А къде Забрави лепенката 16V,и Ремус

Коментар

Защо не пробваш с някоя алфа примерно...155 Имаме такава и 1година само консумативи Много здрава кола :D
          ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

нямам наблюдения над алфите или други италиански коли ,но ако твърдо си решил да сменяш не само марката ами и държавата производител ,препоръчвам бмв или ауди !на Е36 им паднаха доста цените имах една такава .зависи вече и колко пари ще приготвиш за инвестиране ,но определено изчакай за след нова година
            фиатче Браво 2.0

Коментар

Re: Колеги мисла да сменя марката

Selqatin написа:
              Не се вкарвай в приключение бе пич!!!
              SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

Алфите са по трошливи и от фиатовете Ауди и БМВ нема си зема защото частите и консумативите са им безбожно скъпи Друго което ми се върти из главата е Астра ГСИ ма и те не са по здрави от фиатовете

Коментар

Selqatin написа:
                  Алфите са по трошливи и от фиатовете Ауди и БМВ нема си зема защото частите и консумативите са им безбожно скъпи Друго което ми се върти из главата е Астра ГСИ ма и те не са по здрави от фиатовете
                  астра гси хем двигател и ходова част ,редовно ще правиш и ламарини ,едно приятелче има такава 92-ра година и ако тръгне да я продава трябва да и иска поне 10 000 лева .p.s.Добре ще е да вземеш под внимание мненията на Hit-ko и Mitko по въпроса със смяната на марката и алтернативите ,хора които обичат не само марката, а и колите !!
                  фиатче Браво 2.0

Коментар

Selqatin написа:
                    едно съм се обедил с годините - няма по евтина кола за потдръжка от Е 36 .това ти е автомобила колега. частите са му горе долу като на типо/темпра и по евтини от враво/брава, да не говорим за здравина. проблема на нас фиат собствениците ни е, че заради некачествените части по българските магазини и това, че няма голяма фирма която да произвежда части за фиат било то за ходова част, амортесьори, лагери, гарнитури и т. н. т. винаги имаме нещо за правене по "каляските" - ФАКТ. и нека сега някой от форума си изкриви душата.
                    UNO 1.0 FIRE & TIPO 1.4 I.E

Коментар

колега не бой се вземи си това дето най те кефи, има форуми за всички марки, честно да ти кажа, лично мое мнение, по принцип и аз искам да сменя Темпрата с друга кола ама.....никоя друга не ми харесвше. Имам три критерия 1. Да мога лесно да я поддържам(в смисъл да не е бъкана с електроника, и мотора да не е така претрупан че да не можеш да си пъхнеш ръката, един вид на темпрата смених водна помпа, алтернатор и какво ли не пред офиса на улицата, а новите коли са само за сервиз иначе не става) и 2. да са и евтини частите, в смисъл повечето консумативи(болтове, лагери, ремъци, носачи и т.н.) и3. да е комфортна понеже с жена ми обичаме да пътуваме много.Решението ни:Ако ще сменяме колата има само 2 марки които заслужават моето внимание, освен фиатките де, едната е Митсубиши Галант(не е много евтин за ремонт, ама това е само ако се наложи, а аз сум карал Митсубиши и това е една от най-яките коли, никога нищо не съм пипал за ремонти, а на един познат му ремонтирахме мотора понеже беше счупил сегмент, ама така с повредата отидохме до Търново и се върнахме във Варна без проблеми.....колата беше 1,8 дизел супер гъвкав мотор, и ремонта не беше нещо безбожно скъпо, беше си нормални цени 50лв. бутало и май толкова бяха семерингите, ризите бяха по 40 лв./бр. с оригиналните надписи на японски............така че мисля че някой неща малко се преувеличават относно цените на японските части.)Но Митсубиши галант 2005г. е една от най краивите и яки коли според менДругата кола дето страшно ме изкефи е Ланчиа Капа, и помеже Митсубиши ми е малко скъпо, смятам това да е следващата кола. Капата е супер готина и луксозна кола, освен това мотора не е толкова бъкан с електроника, а и понеже е голяма кола има място под капака........Така че само Ланчиа Капа
                      СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
                      бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
                      сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
                      ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

Selqatin написа:
                        Алфите са по трошливи и от фиатовете ...
                        Казвам ти от личен опит,че от както сме я взели 155-цата само консумативи,нищо друго
                        ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

В тая тема си пролича колко истински фенове на марката има във форума...

Коментар

Abarth. написа:
                            форума е за взимопомощ!!!Не е за фенове.Както ми обясниха на мен преди време!!!

Коментар

beer написа:
                              Abarth. написа:
                              форума е за взимопомощ!!!Не е за фенове.Както ми обясниха на мен преди време!!!
                              Ми като не им харесват колите,които карат съответно не ги поддържат както трябва и после реват... Това е да гледаш куче,което не обичаш и после защо кучето те лаяло

Коментар

Working...
                              X