Историята е ,че един младеж има мотор щяло лято си го щпореше и караше без каска.Сега зимата едно рено клио и пак го дава малко шофиор.Та с неговите си приятели първо почнаха да се събират в междублоковото пространство леко да си ремонтират колите (нема лошо разбират си , не дават пари)Ама дигна си гараж и от там ремонтите си станаха ежедневие и за ремонти по-двигателите не разбират мн мн щото им е само и основно във форсиране на двигателя.И това че са между 2 блока става дандания - моя е на 50 метра и пак ги чувам!Там техните съседи толкова ли не са говорили с тях незнам?Аз ако отида ми е ясно какво ще стане - ще им направа забележка - или ше ми отговорят да няма спираме и пак ше е така или направо ще ми се поотядат.При което направо ше трябва да им разбутвам гараж тях коли и всичко А тва в днешно време не е добре щото се почват жалби и еди какво си и накрая аз ще съм крив!Та и на кат се обажда баща ми веднъж лятото заради мотора - даже не се и появиха...(както и му казах)Та за какво мога да се хвана?Незаконен гараж - общината май нема да си мръдне пръста - пред блока има 6-7 такива стоят си :D За шума през деня е -и да викна полицията не могат да им кажат нищо - респект некъф я им вкарат я не...А мен ме дразни тва форсиране за час 3-4 пъти - баси минало е времето дето майсторите форсираха колите да видят как са Идей?Че си отива на саморазправа - и само зимата и студа ше ги спаси , ама др пролет и лято вечеее
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как да процедирам с дразнещ съсед?
Collapse
X
-
Относно проблема - жалба в общината за строеж на незаконен гараж на общински терен. Жалба/донос в НАП за незаконен бизнес - ремонт на автомобили...Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Колега на 31 съм.Просто за адреналина как и да ,ама без каска и вози непълнолетните девойки и си лето по единственния булевард дето няма легнали полицай!И тва си беше всеки ден.За че с жалбите за шума няма сми и аз така мисля.За саморазправата пак си го знам.Най-много да му го бутнем гаража с приятели некоя нощ и да се усети.За жалбите - ще има ли смисъл?В сми да не му се размине и да си продължи?Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части
Коментар
-
popara801 написа:Колега,звучиш ми като пенсионер или завистник на децата.Остави ги да си побръмчат,те сами ще разберат,че Клиото по-мощно нема да стане.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
pakumba написа:popara801 написа:Колега,звучиш ми като пенсионер или завистник на децата.Остави ги да си побръмчат,те сами ще разберат,че Клиото по-мощно нема да стане.FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
Ми органите в малък град мислиш ли ,че ако искат няма да ти разкажат играта за 2-3 дена?За без каска , не се знае има ли книжка за мотор-а 100% без гражданска.На др ден преспокойно ше си го хванат без колан и още няколко такива дребни и просто ше му се дореве на момчето.Май ше е молба - в общината ли се подава за незаконния гараж ?И тъпото е ,че съм едва ли не още малко в др квартал и аз ше занимавам с тях ,а съседите им си трайкат.Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части
Коментар
-
nasty написа:Ми органите в малък град мислиш ли ,че ако искат няма да ти разкажат играта за 2-3 дена?За без каска , не се знае има ли книжка за мотор-а 100% без гражданска.На др ден преспокойно ше си го хванат без колан и още няколко такива дребни и просто ше му се дореве на момчето.Май ше е молба - в общината ли се подава за незаконния гараж ?И тъпото е ,че съм едва ли не още малко в др квартал и аз ше занимавам с тях ,а съседите им си трайкат.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Humppa
Тези бетонните гаражи-клетки ги забаниха. Ако гаражът е незаконен - общината и РДНСК са институциите, които са принципал на строителната дейност. Ако е някаква мобилна строителна констукция, то малдежите ако са хитри само ще я преместят на друго място...
Коментар
-
продай апартамента,купи си къща на село и си решаваш проблема...Не се правя на остроумен,но днес ще се скараш с тоя,утре ще се появи някой да надува музиката,вдругиден на горния етаж комшията ще иде 1 месец командировка и жена му ще почне всяка нощ по час и половина да ти клати лампиона и да крещи като подивяла,докато леглото скърца ли скърца Е тъй де,разбираш мен,ще отмине това,ще дойде друго,щом си решил да живееш в голям град,трябва да свикнеш с тия несгоди.ex.Мареа ТД100
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар