dudulia написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
За представител на коя партия ще гласувате?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Kuku написа:самоук зидаро-мазач печелещ 10’000лв. да плаща 10% данък?! ...Няма начин да няма начин!
Коментар
-
mnpenchev
Чета и се чудя, защо ли всички си мислят, че хората с милиони плащат данъци ? Плащаме ги тези който сме на заплата, хората в голямата игра знаят как да си пазят парите, иначе щеше да се на нашето положение.
Коментар
-
Стефане, време е от теорията да минеш към практиката!Ето отново картинката - явно си я пропусналОт всички данъци само този бележи ръст. Всички други данъци са отбелязали спад. И ти ми твърдиш че плоския данък бил лош. Лош но работещ Спирам да приказвам на тема ефективност - кой разбрал - разбрал.По явно от това с числа не мога да го кажа - през 2009 ВСИЧКИ данъци бележат спад само плоския данък е отново с около 200 милиона по висок от този през 2008. И е много по социален защото разпределението на данъка е върху повече хора. С премахването на необлагаемия минимум се пресичат повече от възможностите за укриване на доход. И най масовите данъкоплатци - тези като теб и мен плащат по малко. Знам че теб ти пречат тези с многото пари ... ами няма пълно щастие. Аз лично предпочитам това положение защото е много по честно данъкът да се плаща от много повече хора, а не постоянно да се увеличават процентите и данъкът да не може да се събира защото всеки успява да се скрие по някакъв начин.Поне от всички казани неща не можеш да отречеш че от въвеждането му много повече хора си плащат данъка в сравнение с периода преди него. Не обхаващал всички и някои пак се измъквали - да но те са много по малко вече. Сякаш преди е нямало такива които са били незаконни. Само заради този факт аз го оценявам като по-добър за България а и управляващите мислят така защото няма и намек за промяна. това че скоро щели да го сменят е твоя измислица - справка любимия ти Дянков На ясно съм че дори и да те убедя няма да си признаеш, но поне всички останали виждат че аргументите ти олекват (ако дори има такива освен някакви пристрастия) mnpenchev, през 2011г. 22 човека са декларирали доход над 10 милиона, а 4000 човека такъв над 500 000 - те СА платили данъци. Не казвам че има такива които не плащат но допреди няколко години при мътните сметки на стъпалата много повече хора успяваха да се скрият. Спомням си какви грандиозни сметки се правеха за попълването на данъчна декларация - на практика проверяването и за всеки подал такава е непроследимо заради нуждата от насрещни проверки аи всякакви трикове които бяха възможни тогава.
Коментар
-
ilkor citat:"От всички данъци само този бележи ръст. Всички други данъци са отбелязали спад."Дали не бъркаш с разпрочитането на графиките които си пействал.За последната година всички останали налози растът с изключение на подоходния.Разгледай по подробно графиките и не ги талкувай като Станишев загубените избори."Знам че теб ти пречат тези с многото пари"Точно обратното,много ми е ползата от тях и се стремя да имам взимане даване основно с такива.Жалко че не преобладяват в държавата.
Коментар
-
Нищо не бъркам! Цитирай ме точно - говоря за 2009 година. Тогава абсолютно всички данъци падат без този. Ти бъркаш!Въпреки че през 2011 всички данъци растат като приходи нито един не е минал нивото до което е достигнал през 2008 - преди кризата. Само плоския данък го е направил. Точно това показвам с тази с графика. Пак бъркаш!Още ли твърдиш обратното Просто няма показател по който някой друг данък да го бие. Освен че не се харесва на теб---------------------------------------------------------------Айде малко да разпуснем с една приказка http://frognews.bg/news_39850/CHerve...a_ot_ministri/
Коментар
-
ilkor написа:Що всеки се пуска по тъча? Коментирай сериозната част на това което съм написал а не шегата на последния ред.Ама за това се иска малко напън нагоре от рамене.Ей за тва казвам, че сме обречени ...
Коментар
-
Това всеки го интересува. Лошото е че не се замисля как може това да стане и седи и чака някой друг да мисли заради него или да му ги напълни.Твоят пост подкрепя напълно това - от половин страница коментар на това как един данък докарва повече пари в бюджета като в същото време намалява данъка който плаща всеки, ти се хвана да коментираш тъпия виц в края му.Ей за тва им минават номерата на тия:Изборът в неделя е между мен и Доган, отсече БорисовБорисов: Ако БСП ни бие, ще е заради целувкатаИ ей за това сме обречени ... щото вместо да се мисли се рупа ли рупа ...
Коментар
-
ilkor написа:Това всеки го интересува. Лошото е че не се замисля как може това да стане и седи и чака някой друг да мисли заради него или да му ги напълни.Твоят пост подкрепя напълно това - от половин страница коментар на това как един данък докарва повече пари в бюджета като в същото време намалява данъка който плаща всеки, ти се хвана да коментираш тъпия виц в края му.Ей за тва им минават номерата на тия:Изборът в неделя е между мен и Доган, отсече БорисовБорисов: Ако БСП ни бие, ще е заради целувкатаИ ей за това сме обречени ... щото вместо да се мисли се рупа ли рупа ...
Коментар
-
ilkor написа:Нищо не бъркам! Цитирай ме точно - говоря за 2009 година. Тогава абсолютно всички данъци падат без този. Ти бъркаш!Въпреки че през 2011 всички данъци растат като приходи нито един не е минал нивото до което е достигнал през 2008 - преди кризата. Само плоския данък го е направил. Точно това показвам с тази с графика. Пак бъркаш!Още ли твърдиш обратното Просто няма показател по който някой друг данък да го бие. Освен че не се харесва на теб---------------------------------------------------------------Айде малко да разпуснем с една приказка http://frognews.bg/news_39850/CHerve...a_ot_ministri/
Коментар
-
А значи можело все пак да се води дискусия Браво на бургаския кмет! И аз бих гласувал за него!В София между другото гласувах за Фандъкова въпреки че не съм симпатизан на Герб още по малко на ББ.И мисля че го казах - ББ си има своите положителни качества както и своите отрицателни. А едно от тях е това че се самозабравя. Именно затова искам да има човек който мисли не под негова диктовка когато се приемат законите. Защото той с действията си, с думите си унижава кандидат президента който е избрал - "Изборът в неделя е между мен и Доган"Аз това искам да провокирам - преди да гласува всеки може да помисли малко и да вземе решение което е най-доброто спрямо него. Не според комшията или някой който крещи на площата. Аман вече от стадно гласуване - "Ако БСП ни бие, ще е заради целувката" Стига сме се ловили на подобни евтини номера ...Не казвам за кой да гласуваш просто преди да го направиш помисли.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар