Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

За представител на коя партия ще гласувате?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ще ви цитирам едно мнение на участник в изборите:"Аз съм пряк участник в изборите като председател на СИК (не че е важно, но от квотата на ГЕРБ), но се възприемам по-скоро ЖЕРТВА на ЦИрК. Успяха да ме отвратят веднъж и завинаги от правенето на избори по български. И аз никога повече няма да си позволя да участвам в такова идиотско нещо, организирано от хора с многократно по-ниски интелектуални и организационни способности от мен. Порових се да видя що за хора са ЦИрКаджиите - уж достойни и умни хора, юристи и математици (сигурно, за да смятат по-добре наум), но ако работеха в бизнеса, не биха им поверили да управляват тоалетна, камо ли нещо по-важно. ТЕ НЕ СТАВАТ ЗА НИЩО. Изборните секции никога не биха могли да обработят повече от 50% от хората с право на глас в рамките на един ден. Някой мисли ли, ЧЕ ЦИрКАДЖИИТЕ СА ПРАВИЛИ СИМУЛАЦИЯ НА ГЛАСУВАНЕ В ТИПИЧНАТА ИЗБОРНА СЕКЦИЯ, засекли са средно време за обработка на един гласоподавател, разчели са всичко, дали са толеранс от примерно 15%, предвидили са, че напълно случайни хора ще изпълняват техните МАЛОУМНИ методически указания и така са определили капацитета и броя на секциите? Някой някога смятал ли е капацитет и брой на хората, приемащи протоколи от СИК? Не, не и не! Наместо протоколите и правилата да са възможно най-простите и лесни за изпълнение, те бяха възможно най-трудните и най-объркващи. Протоколите съдържаха НАПЪЛНО ИЗЛИШНИ уловки, по които да се правят засечки, по които да се види дали примерно невалидните бюлетини са вписани в графата по член 180, а не по член 181. Това е толкова маловажно, а в крайна сметка така направените протоколи му придадоха основна тежест. И СЪЗДАДОХА ПРЕДПОСТАВКА ЗА ОПОРОЧАВАНЕ НА ИЗБОРИТЕ. Защото видях с очите си колеги от СИК, върнати заради незначителни формулярни грешки, как си пренаписваха протокола (от резервните формуляри) НАЧИСТО, подписваха се и за членовете, които отдавна си бяха в къщи, за да го предадат вече КАКТО ТРЯБВА, ОПРАВЕН. Естествено, че никой не е броял наново бюлетините, защото 1) това отнема часове и 2) повечето членове отдавна са си тръгнали и никакви заплахи на председателя не може да ги накара да дойдат наново. В крайна сметка НАСИЛА ХУБОСТ НЕ СТАВА, А И НЕ ВСИЧКИ СМЕ ДЪРЖАВНИ ЧИНОВНИЦИ С ПО 60 ДЕНА ПЛАТЕН ОТПУСК И БЕЗКРАЙНО ,,ПЛАВАЩО

Коментар

[quote:b692be6f11="Immortal"]Ще ви цитирам едно мнение на участник в изборите:"Аз съм пряк участник в изборите като председател на СИК (не че е важно, но от квотата на ГЕРБ), но се възприемам по-скоро ЖЕРТВА на ЦИрК. Успяха да ме отвратят веднъж и завинаги от правенето на избори по български. И аз никога повече няма да си позволя да участвам в такова идиотско нещо, организирано от хора с многократно по-ниски интелектуални и организационни способности от мен. Порових се да видя що за хора са ЦИрКаджиите - уж достойни и умни хора, юристи и математици (сигурно, за да смятат по-добре наум), но ако работеха в бизнеса, не биха им поверили да управляват тоалетна, камо ли нещо по-важно. ТЕ НЕ СТАВАТ ЗА НИЩО. Изборните секции никога не биха могли да обработят повече от 50% от хората с право на глас в рамките на един ден. Някой мисли ли, ЧЕ ЦИрКАДЖИИТЕ СА ПРАВИЛИ СИМУЛАЦИЯ НА ГЛАСУВАНЕ В ТИПИЧНАТА ИЗБОРНА СЕКЦИЯ, засекли са средно време за обработка на един гласоподавател, разчели са всичко, дали са толеранс от примерно 15%, предвидили са, че напълно случайни хора ще изпълняват техните МАЛОУМНИ методически указания и така са определили капацитета и броя на секциите? Някой някога смятал ли е капацитет и брой на хората, приемащи протоколи от СИК? Не, не и не! Наместо протоколите и правилата да са възможно най-простите и лесни за изпълнение, те бяха възможно най-трудните и най-объркващи. Протоколите съдържаха НАПЪЛНО ИЗЛИШНИ уловки, по които да се правят засечки, по които да се види дали примерно невалидните бюлетини са вписани в графата по член 180, а не по член 181. Това е толкова маловажно, а в крайна сметка така направените протоколи му придадоха основна тежест. И СЪЗДАДОХА ПРЕДПОСТАВКА ЗА ОПОРОЧАВАНЕ НА ИЗБОРИТЕ. Защото видях с очите си колеги от СИК, върнати заради незначителни формулярни грешки, как си пренаписваха протокола (от резервните формуляри) НАЧИСТО, подписваха се и за членовете, които отдавна си бяха в къщи, за да го предадат вече КАКТО ТРЯБВА, ОПРАВЕН. Естествено, че никой не е броял наново бюлетините, защото 1) това отнема часове и 2) повечето членове отдавна са си тръгнали и никакви заплахи на председателя не може да ги накара да дойдат наново. В крайна сметка НАСИЛА ХУБОСТ НЕ СТАВА, А И НЕ ВСИЧКИ СМЕ ДЪРЖАВНИ ЧИНОВНИЦИ С ПО 60 ДЕНА ПЛАТЕН ОТПУСК И БЕЗКРАЙНО ,,ПЛАВАЩО
      Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Бре ,много честен излезе тоя председател . Хвала на него . :D
        Фиат Панда 1.2 2006година
        Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Пък аз гласувах срещу всичко партии, защото са смешници, които не трябва да се занимават с управлението на държавата. крайно време е да си ходят, и да отстъпят на по-млади. За всички ни е видно, че тези в момента не стават.
          "За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
          Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
          Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)

Коментар

Предлагам да спрете да използвате термина "избори". Това което се случи беше всичко друго но не и избори. Не заради някакви нарушенийца, закъсненийца или нещо такова. Просто това не бяха избори. Какви избори са тези в които не могат да гласуват всички които искат? Какви избори са тези в които даже членове на избирателни комисии признават че единствения начин да излязат цифрите е лекинко да се натамани? Ама ние Ирак ли сме, Афганистан?Срам и позор.

Коментар

ele написа:
              Съгласна съм с ilkor - добре е президентът, макар да няма много власт, да не е от управляващите, за да им свива перките от време на време. Но като гледам как се водиха кампаниите.... не знам кое зло е по-малкото. Почти никой не излезе с някаква програма или поне да те излъже малко какво ще направи - всички се впуснаха да обясняват кви тъпани са основните им конкуренти. Днес гледах ’дебата’ между Марешки и Йорданов, баси - ако им се даде по един пищов, ще се застрелят взаимно - нито единият, нито другият наблегна на някаква програма, по-важното беше единият да изтъкне как другият пиян го държал 25 минути на телефона, щото той без мозък и не може да затвори на 2-рата минута. Жалко за Варна, очертават се още 4 години на дупки и мръсотия... но се отплеснах... Та съгласна съм, че президента е добре да бъде с друг цвят, но като слушам как говори Калфин, по-добре Плевнелиев, поне доказа, че може и работа да върши.
              Ей тва последното изречение е най-вярното.
              FIAT BRAVO 1.6
              FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
              LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Че то, в сравнение с Плевнелиев, всеки друг би минал за оратор. Хич го няма човечецът, като навита латерна е, научил е там едни красиви фрази и каквото и да го попитат, си знае едно и също. Калфин поне е дипломат и в това отношение може да ни представя по Европа, че знае протокола, най-малкото. А за Варна, много ми е любопитно - когато Кирил Йорданов беше от БСП, много им пречеше на варненци, а сега, като мина от ГЕРБ, пак него ще си изберат. Това какво е, някакво заслепение ли, що ли? Както и в София - софиянци вечно са недоволни, винаги гласуват за неправилния човек, но винаги се гордеят, че са "синя крепост"!
                Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Още не са обявени резултатите от изборите, а говорителят на ЦИК се надявал да е днес...Законовият срок от 48 часа не е важен. Важното е, че Лепа Брена пее на Бойко и го харесала била... То дойде време за балотаж - още резултати няма. Официално не се знае кой ще е на балотажа. Това се превръща вече във фарс.
                  VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                  VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                  VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                  VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                  Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

За представител на коя партия ще гласувате?

kiro_of_the_day написа:
                    Още не са обявени резултатите от изборите, а говорителят на ЦИК се надявал да е днес...Законовият срок от 48 часа не е важен. Важното е, че Лепа Брена пее на Бойко и го харесала била... То дойде време за балотаж - още резултати няма. Официално не се знае кой ще е на балотажа. Това се превръща вече във фарс.
                    Vita brevis , fars longa est ...
                    FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                    FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Няма да се плашите - нали си спомняте кво каза батко ви:Между другото сега научих че 3 дена преди изборите ние не сме в предизборна кампания защото няма обявени участници на втори тур. Кандидат президентите нямали право да водят агитация - те просто правели срещи със симпатизанти И по темата - ето част от пресконференцията на герб в която Плевнелиев зацикли ...Ето какво се случва когато истината се срещне със заучените приказки

Коментар

Абе честно - вие сте точно като политиците - важно е да се оплюе опонента, не да се дадат идеи и решения :D Кандидатирайте се на следващите избори, обещавам да не гласувам за вас. Не ви харесва ГЕРБ, не ви харесва БСП, нито ДПС - дайте една алтернатива, ама реална. не ми пейте приказките за сините и за СДС - те са бита карта, гушнали букета и прочее.
                        Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Ако някой иска да си вземе под наем обединена десница, моля :
                          Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

http://www.dnevnik.bg/izbori2011/201...i_izbori_2011/
                            Brava 1.6 16V 103hp

Коментар

Ели, в прав текст ти казвам - почти със сигурност ще гласувам на Калфин.... или няма да гласувам изобщо, което е "по-голямото зло" (както е модерно да се изразяваме напоследък)!

Коментар

за Калфин, ама този Доган дето го подкрепя... сега как да отида да пусна глас за тях, а кажете ми?
                                "За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
                                Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
                                Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)

Коментар

Working...
                                X