Stefan Hadjov написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
За представител на коя партия ще гласувате?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Stefan Hadjov написа:batproho написа:Това ще са първите избори от как имам право на глас а аз няма да гласувам. Просто не откривам своя кандидат сред многото.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Какви пликове, какви бюлетини за различни партии ще тъпчите в тях? Няма такова нещо. От комисията ще получите 3 (или 4, ако гласувате и за кмет на кметство) интегрални бюлетини, като тази за общински съветници се очаква да е дълга около метър. В тях САМО със знак X трябва да отбележите предпочитанията си за президентска двойка, кмет на община, общински съветници, а в селата и за кмет на кметство. Няма пликове, няма отделни бюлетини за различните кандидати.Ако сте решили да пуснете недействителен глас, по-добре си стойте вкъщи. И пусналите недействителен глас, и негласувалите, са интересни само за статистиката. А ето какво е недействителен глас: празна бюлетина; гласуване със знак, различен от X; гласуване за повече от един кандидат; бюлетина без два печата на секционната комисия.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
bubachko
Като гледам резултатите от анкетата ми става тъжно... Жалко, много жалко... Не мислех, че може да има токова много заблудени **** в България (спестявам си епитета, очаквам заслужено предупреждение)... От както имам прави на глас, това ще е третия път в който ще гласувам, за последно съм гласувал преди повече от 10 години... И ще е за Витков-Мицов. Не защото съм много убеден в неговите възможности, да си призная винаги съм бил крайно аполитичен. Но както излиза - с негласуване никой (от власт имащите) не може да разбере, че негласуването е краен акт на апатия и израз на недоволство, а не мързел и безхаберие. Ще си дам гласа за един различен човек, който така или иначе винаги ми е харесвал. А не за келешите които 20 години само си сменят имената на партиите, коалициите, възгледите и си преразпределят власта, а народа като прилични овце си ги избира наново и наново... Разликата с комунизма който всички плювате знаетели каква е? Тогава всички дружно гласуваха за една единствена партия. Сега - прави се същото, само че е за едно от лицата на една и съща организация. Гласувайте пак за тях и после пак ревете, че нищо не се прави и че е зле... Не е луд тоя дето яде баницата, добре го е казал народа.А аз съм възмутен до дъното на душата си...
Коментар
-
snake написа:Ако сте решили да пуснете недействителен глас, по-добре си стойте вкъщи. И пусналите недействителен глас, и негласувалите, са интересни само за статистиката. А ето какво е недействителен глас: празна бюлетина; гласуване със знак, различен от X; гласуване за повече от един кандидат; бюлетина без два печата на секционната комисия.
Коментар
-
Аз традиционно ще си пасувам, от президента така или иначе не зависи нищо съществено в тая държава, за кмет ми е все тая кой ще се гуши.......Stefan Hadjov написа:batproho написа:Това ще са първите избори от как имам право на глас а аз няма да гласувам. Просто не откривам своя кандидат сред многото.Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
Re: За представител на коя партия ще гласувате?
Stefan Hadjov написа:...Но ще бъда много доволен ако измести Калфин от второто място.И за това ще гласувам за нея,а на балотажа за Плевналиев,не че много си падам по него,но е по добрия избор.Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
donnna написа:абе вие и дебати ли гледате!!!???Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
niko_ymn написа:Ако определено малцинство са 10% от населението и само 50% от останалите хора гласуват, тогава тежеста на вота на това малцинство може да стигне 20%, така че колкото по-малко хора гласувате, толкова по-голям става процента от подадени гласове от малцинството.
Коментар
-
Мисля че е най-малкото,, гьонсуратлък,, да не гласуваш и да имаш очи да критикуваш.Това е по-лошо от въздържал се в парламента.От какво ли се въздържа-от ходене в тоалетната ли? Нека тогава да ни решават бъдещето твърдия електорат на БСП-пенсионерите и ДПС- знаят се .Не ги пиша не защото ме е страх че ,,ония,,ще ми го изтрият .Хората които движат тези неща в службите тук са ми съученици и приятели и честно да ви кажа голям смях пада като им чета от нашия форум.Киро ако движиш нещо свързано с дрога или динамит се замисли ако не си свиркай.Румене и ти си в нашия район-дано бъдещето на сина ти ти е по-скъпо от собствената сливова. :DУмные не бывают учены; ученые не бывают умны. - Лао-цзы FIAT BRAVA TD100
Коментар
-
От кандидатите за президент единсвено Росен Плевнелиев не е политик. Другите двама ги видяхме какво могат. Единият предаде България в преговорите за присъединяване към ЕС (нали е снаха на бивш виш партиен фунционер), а на другия Европа му казваше в очите, че за строителството на АМ "ТРАКИЯ" трябва да се направи конкурс, защото няма да даде пари, а той се направи на глух. Предложи, а Първанов изпрати към 50 бивши служители на ДС като посланници, включително и бившият главен прокурор - откачалката Филчев. Ако НДСВ бе партия като хората, то нямаше да е извън парламента, а като гледам скоро няма и да саществува. Политиците на БСП също ги видяхме. След три правителства БСП ни докара до просешка тояга, бетонни гори на морето и планината и няколко гьола - Белене, Горна Арда и Водното огледало. Само с милионите и милиардите от тези 3 обекта пенсиите можеха да станат двойни. Нали в Гърция социалистите управляват вече толкова години и виждате до къде стигнаха.Няма начин да няма начин!
Коментар
-
кроко61 написа:Мисля че е най-малкото,, гьонсуратлък,, да не гласуваш и да имаш очи да критикуваш.Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар