За кой ще гласувате (или няма да гласувате) на идващите избори (2011)?(подредил съм ги по азбучен ред)
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
За представител на коя партия ще гласувате?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
За представител на коя партия ще гласувате?
Няма да гласувам , че ще си превръщам лозето в овощна градина . Ще проявя политическо късогледство , но предпочитам перспективата да пия собствена сливова ракия след 4 годиниFIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
таз анкета не ми харесва...аз няма да гласувам за партия... т.е. за общински съвет не смятам да гласувам... ще гласувам за кмет за личност...за президент ще гласувам за Светльо ВидковFiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
За президент и аз съм за Светльо, но като се замисля ще е по-добре да гласувам за Плевнелиевия, защото не ми се ще да спечели Калфин и БСП (("Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
Това ще са първите избори от как имам право на глас а аз няма да гласувам. Просто не откривам своя кандидат сред многото.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
M5kov написа:За президент и аз съм за Светльо, но като се замисля ще е по-добре да гласувам за Плевнелиевия, защото не ми се ще да спечели Калфин и БСП ((
Коментар
-
Малко крива анкета се получи май Щото някой беше изкопал една от преди 2 години, и викам да не се объркват гласовете...За кои избори ли? За които си искате...Да гласувам за личност? ХУбаво, ето за кмет на моето село се е кандидатирал на мой приятел баща му. Хубав човек. Познавам го добре.Ама... кандидат на БСП...Ми няма да стане. В Ямбол кво да ви кажа - кандидати за кметове - хвани единия - тръшни другия. Всички са свързани или с БСП (а сега се явяват като независими или от някакви мижави неизвестни партийки - като депутатът от БСП Стоян Проданов например), или с мафиотски структури...Няма личност, за която бих гласувал. Съвсем отделен е въпросът, че аз гласувам в Сливен
Коментар
-
batproho написа:Това ще са първите избори от как имам право на глас а аз няма да гласувам. Просто не откривам своя кандидат сред многото.
Коментар
-
Re: За представител на коя партия ще гласувате?
Stefan Hadjov написа:Immortal написа:За кой ще гласувате (или няма да гласувате) на идващите избори (2011)?(подредил съм ги по азбучен ред)
Коментар
-
Re: За представител на коя партия ще гласувате?
Immortal написа:Stefan Hadjov написа:Immortal написа:За кой ще гласувате (или няма да гласувате) на идващите избори (2011)?(подредил съм ги по азбучен ред)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар