Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

За представител на коя партия ще гласувате?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

За кой ще гласувате (или няма да гласувате) на идващите избори (2011)?(подредил съм ги по азбучен ред)

Гласувах с "ГЕРБ" защото настоящия ни кмет е от герб, и пак за него ще гласувам.Оправи ни улиците, поразкраси ни малко града, вече има вид.

Коментар

Няма да гласувам , че ще си превръщам лозето в овощна градина . Ще проявя политическо късогледство , но предпочитам перспективата да пия собствена сливова ракия след 4 години
      FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
      FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Цъкнете върху подписа ми :D
        Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
        ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

За кой от двата избора се пита!?
          Brava 1.6 16V 103hp

Коментар

таз анкета не ми харесва...аз няма да гласувам за партия... т.е. за общински съвет не смятам да гласувам... ще гласувам за кмет за личност...за президент ще гласувам за Светльо Видков
            Fiat Punto 1.1-Синята птица
            Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
            Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

За президент и аз съм за Светльо, но като се замисля ще е по-добре да гласувам за Плевнелиевия, защото не ми се ще да спечели Калфин и БСП ((
              "Без сърца, сме просто машини"
              Toyota Prius 1.5 Hybrid
              EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Това ще са първите избори от как имам право на глас а аз няма да гласувам. Просто не откривам своя кандидат сред многото.
                Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

M5kov написа:
                  За президент и аз съм за Светльо, но като се замисля ще е по-добре да гласувам за Плевнелиевия, защото не ми се ще да спечели Калфин и БСП ((
                  Трагедия е ако спечели Калфин,това е все едно 3-ти мандат на Гоце.Още 5 години мъки.А ако спечели Калфин,веднага ще се опитат да предизвикат нови парламентарни избори и отново коалицията с Доган

Коментар

Re: За представител на коя партия ще гласувате?

Immortal написа:
                    За кой ще гласувате (или няма да гласувате) на идващите избори (2011)?(подредил съм ги по азбучен ред)
                    Къде е Меглена Кунева,тя не е представител на партия.

Коментар

Малко крива анкета се получи май Щото някой беше изкопал една от преди 2 години, и викам да не се объркват гласовете...За кои избори ли? За които си искате...Да гласувам за личност? ХУбаво, ето за кмет на моето село се е кандидатирал на мой приятел баща му. Хубав човек. Познавам го добре.Ама... кандидат на БСП...Ми няма да стане. В Ямбол кво да ви кажа - кандидати за кметове - хвани единия - тръшни другия. Всички са свързани или с БСП (а сега се явяват като независими или от някакви мижави неизвестни партийки - като депутатът от БСП Стоян Проданов например), или с мафиотски структури...Няма личност, за която бих гласувал. Съвсем отделен е въпросът, че аз гласувам в Сливен

Коментар

batproho написа:
                        Това ще са първите избори от как имам право на глас а аз няма да гласувам. Просто не откривам своя кандидат сред многото.
                        Много добре,заради такива като тебе ще се завърне Доган и другите мошеници,а ти се радвай че няма да гласуваш.От 18 кандидати,не можел да си изнбере неговия кандидат,все искате да се правите на интересни и специални.

Коментар

Stefan Hadjov написа:
                          Immortal написа:
                          Тя е "ДРУГА" Искате ли да я обсъдим? Кой ли ще стане президент, като гласувате за Миглена Кунева... Едно време, като бяха европейските избори, девизът беше "Гласувайте за Миглена Кунева". Евро-депутати обаче станаха други едни хора, използвайки нейното име, пък тя си остана евро-комисар.Сега кой ли ще стане президент ?!?!?Това е достатъчно основание за мен да не я приемам на сериозно. Тя е политически труп за мене.А и семейството й говори много...

Коментар

Immortal написа:
                            Stefan Hadjov написа:
                            Immortal написа:
                            Тя е "ДРУГА" Искате ли да я обсъдим? Кой ли ще стане президент, като гласувате за Миглена Кунева... Едно време, като бяха европейските избори, девизът беше "Гласувайте за Миглена Кунева". Евро-депутати обаче станаха други едни хора, използвайки нейното име, пък тя си остана евро-комисар.Сега кой ли ще стане президент ?!?!?Това е достатъчно основание за мен да не я приемам на сериозно. Тя е политически труп за мене.А и семейството й говори много...
                            Доста е добре подготвена за президент и снощи за мен се представи най добре на дебатите.Човек на царя е.Нещата около семейството и са доста противоречиви.Съпруга на син на комунистическо величие,но пък баща и е лежал в Белене.Голям минус за нея според мен е че не си изясни официално какви са отношенията и с Гоце и БСП.Флиртува във всички посоки.Но ще бъда много доволен ако измести Калфин от второто място.И за това ще гласувам за нея,а на балотажа за Плевналиев,не че много си падам по него,но е по добрия избор.

Коментар

Working...
                            X