Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

За представител на коя партия ще гласувате?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Tornado написа:
    Ако някой знае да ми отговори моля.От какво се определя колко тъмни стаички трябва да има в една секция?Аз където гласувах комисията само стоеше без работа защото гласуващите се бавеха в стаичката средно от 2 до 8 минути.Ако мястото за усамотение не беше само едно нямаше да има чакащи хорица ама нали свикнахме да чакаме на опашки било то за смяна на лични документи и.т.н.На последно място искам да попитам правилно ли е да затвориш секцията и десетки или стотици хора да не успеят да гласуват ами ако се получи обратното да няма никой пред секциите какво се прави?
    Цитирам ти указанията на ЦИК: "Действия по подготовка на изборното помещение от СИК47. Избирателните списъци и останалите изборни книжа и материали се внасят в изборното помещение в присъствието на повече от половината членове на СИК.48. Изборните помещения се оборудват от общинската администрация. Създават се по две кабини за гласуване във всяко изборно помещение. При липса на обективна възможност за обособяване на две кабини се обособява само една кабина..." На обученията ни беше казано, че във всяка секция ще има по 2 кабини, а от комисията ще трябва да преценим дали да работят и двете. В крайна сметка, доколкото ми е известно, във всички секции в града беше доставена само по една кабина, което е поредното от многото нарушения. На втория ти въпрос ще отговоря, че съгласно новия изборен кодекс е правилно и законно да НЕ дадеш възможност на всички да гласуват: "Начало и край на гласуването в изборите79. На територията на Република България избирателите гласуват от 6,00 ч. до 19,00 ч. При гласуване извън страната изборният ден започва в 6,00 ч. местно време и приключва в 19,00 ч. местно време. Гласуването може да продължи и след 19,00 ч., но не по-късно от 20,00 ч.80. Когато в 19,00 ч. пред изборното помещение има негласували избиратели, председателят и секретарят установяват техния брой и самоличност.81. Негласувалите до 19,00 ч. избиратели по т. 84 предават документите си за самоличност на СИК, а избирателите - граждани на друга държава членка на ЕС, и удостоверението си за пребиваване.82. До гласуване след 19,00 ч. се допускат само избирателите по т. 81. 83. Изборният ден приключва в 20,00 ч. независимо от обстоятелството дали са гласували всички избиратели по т. 81."
    Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

кроко61 написа:
      Пием,пеем буйни песни зъбим се на тирана...........
      Е да де!И чакаме Дядя Иван да ни освободи!Така си е от време оно. Нищо не се е променило.Така и така нищо не можем да променим, поне малко да се позъбим и песни да си попеем. Какво друго ни остава?

Коментар

кроко61 написа:
        И защо този технически форум ми заприлича от известно време на шопския израз,, Аз не знам как требе да е ама щом го казваш ти -така не мое да бъде,,.Когато се зададе технически въпрос-може да остане без нито едно мнение,обаче в политиканстването сме мнооо яки.,,Пием,пеем буйни песни зъбим се на тирана...........
        Не знам защо ти прилича на това, на което ти прилича. Но знам защо този форум е по-интересен от всички останали: заради общите приказки, в които се обсъждат всякакви злободневни теми. Ако се обсъждаха само автомобилни теми, този форум щеше да е сух и безличен като всички останали.

Коментар

Добре де ,как да няма промяна от тия избори или вие не я виждате ? Къде е Яне Янев и Семов дето щяха да уволняват Бойко ??? Къде е Сидеров дето щеше да въведе ред в държавата ? Къде е СДС с Мартинчо дето подскачаше като пумпал и все съвети даваше ? За Костов да не говорим . Той отдавна е в глуха линия. Така че народа колкото и да е прост все пак има малко разум и избира от по голямото зло ,по малкото. И Калфин ще бъде отнесен от вихъра ,защото не може да се лъже така нагло. Ако станел президент щял да увелечи доходите на хората . Ами нали 10 години си имахме социален президент на който му е и съветник ,защо не направиха това до сега ? И си правим сега извода Първанов ли беше много слаб като президент или нямаше пълномощия. Ако не е имал пълномощия Калфин от къде ще ги има ? Ако е имал пълномощия значи е бил калпав президент .Да ама Калфин не сме е да каже че Първанов е калпав. Е , и ? Остава тогава другата алтернатива и това е Плевнелиев. И мен не ми е много симпатичен но от двете злини той е по малката . :D
          Фиат Панда 1.2 2006година
          Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Е добре де, но на мен продъжава да ми се върти въпроса, защо след като повечето са наясно, че всички са "зло" и "лошите" продължават да ги избират, па макар и "по-малкото зло"... Ей туй не ми дава мира и покой... Не съм много наясно със световната политика, но ако взема предвид едно Монако например което няма друго освен туризъм, там незнам да има недоволни, че и се натискат за там... Защо не се мисли да се промени мисленето на хората, политиката и политиците и да се задвижат нещата за да може всички да са доволни в някаква нормална степен, а не да се продължава години наред да се делим и преЕбваме на принципа "Не е важно я да сум добре, требе Вуте да е зле" и да си избираме все по-малкото зло...

Коментар

Депутат от ГЕРБ изнася чувал с бюлетини ?!А на клипа, заснет с мобилен телефон, който вчера dir.bg свали от сайта си, но днес отново качи, след като го излъчиха и по Нова телевизия, се виждат двама депутати от ГЕРБ, които присъстват и вземат участие в работата на ОИК, в противоречие с всички правила и норми на демокрацията.Такива бяха Избори 2011 - честни и демократични.

Коментар

Призовавам само всички на балотажа да подкрепят идеята Плевнелиев.Да кажем НЕ на БСП и ДПС.Всяко НЕгласуване ще е подкрепа именно за тях.
                FIAT BRAVO 1.6
                FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

popara801 написа:
                  Призовавам само всички на балотажа да подкрепят идеята Плевнелиев.Да кажем НЕ на БСП и ДПС.Всяко НЕгласуване ще е подкрепа именно за тях.
                  Това ли е идеята Плевнелиев?

Коментар

snake написа:
                    popara801 написа:
                    Това ли е идеята Плевнелиев?
                    Е те хората просто помагат. Има и човек от властта до тях.Макар и гледащ в друга посока.
                    FIAT BRAVO 1.6
                    LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

За мен изборите приключиха. Аз в този цирк повече няма да участвам.

Коментар

snake написа:
                        Още веднъж се съгласявам с теб, Венко.

Коментар

Immortal написа:
                          snake написа:
                          Още веднъж се съгласявам с теб, Венко.
                          Добре де поне изкажете мнение относно сегашната ситуация.Кой е по-добрата алтернатива или както се казва по-малкото зло?
                          FIAT BRAVO 1.6
                          LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

От моята гледна точка - НЕ искам Плевнелиев, защото той не иска АЕЦ - Белене. Калфин иска АЕЦ - Белене и тръбопроводите, но пък аз НЕ МОГА да гласувам за комунисти!Патова ситуация...

Коментар

Humppa написа:
                              От моята гледна точка - НЕ искам Плевнелиев, защото той не иска АЕЦ - Белене. Калфин иска АЕЦ - Белене и тръбопроводите, но пък аз НЕ МОГА да гласувам за комунисти!Патова ситуация...
                              Аз съм в същата ситуация. За комунист никога няма да гласувам. В случая и двамата са такива, а първия е и пионка на слабоумна мутра - не благодаря.
                              VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                              VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                              VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                              VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                              Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

А в крайна сметка ще гласувате ли?

Коментар

Working...
                                X