http://mestni.bgizbori2011.com/ - Тук има карта с градовете и може да се провери какви са местните кандидати.Аз Твърдо ще гласувам, за де не се дразня после във всички администрации като ме обслужват чиновници с НЕБЪЛГАРСКИ имена.Мислех, че всичко е предрешено, но ...Преди малко попаднах на Анкета на новини.168.бг относно балотажа - и, я, изненада:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
За представител на коя партия ще гласувате?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Тука се работи с класифицирана информация, не може така да си издавате глсуването. А що се отнася до моето мнение, Алеко го е казал прди сто години "Всичките са маскари", интересно колко е далновиден човека сякаш го е казал вчера.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
Няма да гласувамManowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
nikolovvd написа:От кандидатите за президент единсвено Росен Плевнелиев не е политик. Другите двама ги видяхме какво могат. Единият предаде България в преговорите за присъединяване към ЕС (нали е снаха на бивш виш партиен фунционер), а на другия Европа му казваше в очите, че за строителството на АМ "ТРАКИЯ" трябва да се направи конкурс, защото няма да даде пари, а той се направи на глух. Предложи, а Първанов изпрати към 50 бивши служители на ДС като посланници, включително и бившият главен прокурор - откачалката Филчев. Ако НДСВ бе партия като хората, то нямаше да е извън парламента, а като гледам скоро няма и да саществува. Политиците на БСП също ги видяхме. След три правителства БСП ни докара до просешка тояга, бетонни гори на морето и планината и няколко гьола - Белене, Горна Арда и Водното огледало. Само с милионите и милиардите от тези 3 обекта пенсиите можеха да станат двойни. Нали в Гърция социалистите управляват вече толкова години и виждате до къде стигнаха.Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
цитирам вожда и учителя "Още два дни остават до деня на промяната в президентската институция, защото Калфин не е промяна - той е третият мандат на Първанов. А Кунева, Калфин и Данаилов са министрите от тройната коалиция. Те са миналото и трябва да останат в миналото"Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
bubachko
sok1 написа:Ще направя всичко възможно дагласувам. За ГЕРБ (по-малкото зло).
Коментар
-
bubachko написа:sok1 написа:Ще направя всичко възможно да гласувам. За ГЕРБ (по-малкото зло).Stop giving directions, just say "Follow me."
Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit
Коментар
-
Orcinus
bubachko написа:sok1 написа:Ще направя всичко възможно дагласувам. За ГЕРБ (по-малкото зло).
Коментар
-
Ако всеки кандинат за Президент, Кмет или Народен представител си финансира сам кампанията, едва ли ще имаме бюлетини по 1.5 метра.До кога ще плащаме все ние, та някой да си правят кефа да се гледат по телевизията? Да не говорим, че някой нямат представа какво прави Президента и Кмета, та ръсят глупости по национални медии.Първата стъпка е направена - развързаха партийните субсидии от МРЗ.Няма начин да няма начин!
Коментар
-
bubachko
Извинявам се, ако съм се изразил грешно. Според мен системата е грешна. Аз лично не съм гласувал много години именно воден от това си мое мнение. Този път ще гласувам, за Витков защото е различен и се изключва от това мое правило.Промени трябва да има много според мен, както в изборния начин, така и в следизборните действия. Като начало - трабва например да се направи официално правото на негласуване. Ако ина избирателна активност под 70% изборите да са невалидни. Нека тогава да се видят колко струват и колко народ иска това което му се предлага, а не да си гласува като "овца" за по-малкото зло и да се въртим в къг вече толкова години - така или иначе активноста отдавна не е надвишавала 50%... Второ, да се види кой да има прави да гласува, но там темата е много разтеглива и няма да пиша, защото може да не ме разберете и да изпаднем в излишно напрежение... И не на последно място, това което се случва след изборите. Да има право населението да изразява своето недоволство от това което се случва, да има улеснена процедура за смяна на правителство и по ппряко участие на населението в управлението, а не да ми се обяснява как референдума бил кофти нещо, да ми се натрисат непрекъснато разни правила, директиви и сделки и следващеите да викат "То предишното правителство...", не да ми се забранява да протестирам пред сградите на първите институции за да не ги притесниявам... трябва да им се смъкне малко самочуствието, да не си мислят, че като са отишли там господ ги е назначил и да не изпадат в тиха лудост когато им се каже, че народа ги е избрал и може да ги увлни, и да трябва да им гледам мазните мутри 4 пълни години... И такива ми ти работи. Всичко е прекалено просто и много често "Създаваме си проблеми за да си ги решаваме". Изисква се много малко, но това няма да се случи докато се гласува за по-малкото зло и така на всеки 4 години... А "Който не гласува няма право на протест" - моля ви се, забравете тази реплика, винаги се сещам за група деца които си играят, а отстрани седи едно и гледа жално, защото "не им е приятел"... Аз живея в тази държава и който и да е на власт винаги ще има недоволни, няма как иначе. Но всички си плащаме данъците, храната и се опитваме да живеем. Що да си трая тогава?! Ако началника ти назначи "парашутист" който започва да клепа наред не седиш да си траеш, нали...
Коментар
-
От кандиадатите за президент по симпатия клоня към два избора Андрей Чобанов и Светльо Витков, по-скоро първия. А за кмет ще гласувам за представител на ГЕРБ, защото смятам, че градовете със управление на ГЕРБ ще бъдат превилигировани в мандата им. Нека тези, които смятат негласуването си за форма на протест да не се лъжат, глас разичен от този за управляващите звена (ГЕРБ, БСП, ОДС, СДС, БКП и т.н.) това е формата на протест!--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
A aз не мога да разбера какво иска да каже bubachko - то и сега имаш право да не гласуваш, никой не е направил гласуването задължително. И това със 70% не мога да го разбера - все едно никога изборите да не свършат и непрекъснато да се плаща за печат на нови бюлетини, щото е малко вероятно гласуващите да стигнат до такава цифра. Не знам как можеш да окачествиш някого, че гласува като овца - всеки сам избира за кого да гласува, а това че някой има други предпочитания, това не го прави овца - трябва всеки да гласува като теб, за да не е овца ли?Има много начини населението да изрази недоволството си - ако обаче ти не си доволен от управлението, може би има хора, които са доволни и може би те са повече от недоволните - не знам за какво лесно сваляне на правителството става въпрос - значи на всеки 2 месеца да правим избори, щото винаги ще има недоволни, които чакат да им паднат парите отгоре, вместо да се потрудят за тях.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар