Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

За представител на коя партия ще гласувате?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

абе вие и дебати ли гледате!!!???
    Fiat Punto 1.1-Синята птица
    Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
    Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Re: За представител на коя партия ще гласувате?

Stefan Hadjov написа:
      И за това ще гласувам за нея,а на балотажа за Плевналиев,не че много си падам по него,но е по добрия избор.
      По-забавно нещо не бях чел скоро. Развесели ме, благодаря
      like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

За президент - колебая се между Светльо и Пръмова. Възможно е обаче да гласувам за всички едновременно, т.е. невалидна бюлетина. От президент не виждам смисъл, освен ако не станем президентска република.За Кмет - тъмносиният кандидат.За Общински съвет - местна коалиция.

Коментар

Humppa написа:
          От президент не виждам смисъл, освен ако не станем президентска републи
          Tо че е излишен е верно,но при положение че го има трябва да се гласува,защото се видя какви подмолни истории извъртя Гоце.Задкулисен играч е,той създаде тройната коалиция.

Коментар

На Гоцката пипълцата съм ги виждал как шаваха на плпощадката на АЕЦ-Белене преди 2 и нещо години...... а по темата, смятам, че невалидната бюлетина пак е израз на политическо решение от моя страна...

Коментар

За ГЕРБ ще да гласувам,а за кмет ще си гласувам за сегашния направи Бургас хубав град,а за морската немам думи много хубав парк го направи.

Коментар

nai7 написа:
                За ГЕРБ ще да гласувам,а за кмет ще си гласувам за сегашния направи Бургас хубав град,а за морската немам думи много хубав парк го направи.
                другия мандат, живот и здраве и парк от Бургас до нашето село ще направи, с велоалея...
                Fiat Punto 1.1-Синята птица
                Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Първанов направи тройната коалиция в смисъл, че той беше Президент, когато връчи мандата на ДПС да съставят правителство, така ли? Иначе, кой трябваше да управлява, задаваха се "избори до дупка". За протокола, аз ще гласувам за Калфин, защото той е човекът за този пост, другите кандидати са "ни в клин, ни в ръкав". На местните избори ще гласувам за червените, защото за три мандата "синият" Рашев съсипа града, осигури си живота за поколения напред, а отдавна трябваше да е на сигурно място, където да не мисли за храна и за топло...
                  Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

И аз, ако питаш, не мога да ги разбера нито едните, нито другите, ама хайде, да не им остане хатъра... Знайш, алъш-вериш е то, не е шега... Па да ти кажа ли правичката... (Тука дали няма някой да ни подслушва?) Да ти кажа ли правичката?- И едните, и другите са маскари!... Ти мене слушай, па се не бой! Маскари са до един!... Ама какво да сториш? Не се рита срещу ръжена!... Търговийка, предприятийца, процеси имам в съдилищата - не може. Не си ли с тях - спукана ти е работата! Па и мене нали ми се иска - я депутат да ме изберат, я кмет. Келепир има в тия работи. Хората пара натрупаха, ти знаеш ли? Хубаво, ама като не им клатиш шапка - дявол не може те избра! Тъй е! Аз съм врял и кипял в тия работи, че ги разбирам...

Коментар

sugarboy написа:
                      ...аз ще гласувам за Калфин, защото той е човекът за този пост...
                      Не искам да изпадаме в полит-полемики, ама Калфин от какво се срамува сега... га яди кифтета ни рива... т.е. га беше министър не се срамуваше, а тогава пак пускахме есемеси за да си оперираме децата...

Коментар

Humppa написа:
                        Не искам да изпадаме в полит-полемики, ама Калфин от какво се срамува сега... га яди кифтета ни рива... т.е. га беше министър не се срамуваше, а тогава пак пускахме есемеси за да си оперираме децата...
                        Той Ламбо се срамува, Калфин не го е срам :D От кИфтетата няма спасение, на всички им се услаждат - човещинка...
                        Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Стига с тази политика, колеги, това е автофорум все пак!

Коментар

Аз ще гласувам за всички като натъпча всички бюлетини в плика.
                            Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                            Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Така гласуваш за Доган!
                              Tornado написа:

Коментар

Tornado написа:
                                Демек,искаш да кажеш че си outsider в българското общество.Такива са и тези дето няма да гласуват.

Коментар

Working...
                                X