абе вие и дебати ли гледате!!!???
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
За представител на коя партия ще гласувате?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Re: За представител на коя партия ще гласувате?
Stefan Hadjov написа:И за това ще гласувам за нея,а на балотажа за Плевналиев,не че много си падам по него,но е по добрия избор.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Humppa
За президент - колебая се между Светльо и Пръмова. Възможно е обаче да гласувам за всички едновременно, т.е. невалидна бюлетина. От президент не виждам смисъл, освен ако не станем президентска република.За Кмет - тъмносиният кандидат.За Общински съвет - местна коалиция.
Коментар
-
Humppa
На Гоцката пипълцата съм ги виждал как шаваха на плпощадката на АЕЦ-Белене преди 2 и нещо години...... а по темата, смятам, че невалидната бюлетина пак е израз на политическо решение от моя страна...
Коментар
-
nai7 написа:За ГЕРБ ще да гласувам,а за кмет ще си гласувам за сегашния направи Бургас хубав град,а за морската немам думи много хубав парк го направи.Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Първанов направи тройната коалиция в смисъл, че той беше Президент, когато връчи мандата на ДПС да съставят правителство, така ли? Иначе, кой трябваше да управлява, задаваха се "избори до дупка". За протокола, аз ще гласувам за Калфин, защото той е човекът за този пост, другите кандидати са "ни в клин, ни в ръкав". На местните избори ще гласувам за червените, защото за три мандата "синият" Рашев съсипа града, осигури си живота за поколения напред, а отдавна трябваше да е на сигурно място, където да не мисли за храна и за топло...Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
И аз, ако питаш, не мога да ги разбера нито едните, нито другите, ама хайде, да не им остане хатъра... Знайш, алъш-вериш е то, не е шега... Па да ти кажа ли правичката... (Тука дали няма някой да ни подслушва?) Да ти кажа ли правичката?- И едните, и другите са маскари!... Ти мене слушай, па се не бой! Маскари са до един!... Ама какво да сториш? Не се рита срещу ръжена!... Търговийка, предприятийца, процеси имам в съдилищата - не може. Не си ли с тях - спукана ти е работата! Па и мене нали ми се иска - я депутат да ме изберат, я кмет. Келепир има в тия работи. Хората пара натрупаха, ти знаеш ли? Хубаво, ама като не им клатиш шапка - дявол не може те избра! Тъй е! Аз съм врял и кипял в тия работи, че ги разбирам...
Коментар
-
Humppa
sugarboy написа:...аз ще гласувам за Калфин, защото той е човекът за този пост...
Коментар
-
Humppa написа:Не искам да изпадаме в полит-полемики, ама Калфин от какво се срамува сега... га яди кифтета ни рива... т.е. га беше министър не се срамуваше, а тогава пак пускахме есемеси за да си оперираме децата...Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар