ilkor написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
За представител на коя партия ще гласувате?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
nai7 написа:ilkor написа:А значи можело все пак да се води дискусия Браво на бургаския кмет! И аз бих гласувал за него!В София между другото гласувах за Фандъкова въпреки че не съм симпатизан на Герб още по малко на ББ.И мисля че го казах - ББ си има своите положителни качества както и своите отрицателни. А едно от тях е това че се самозабравя. Именно затова искам да има човек който мисли не под негова диктовка когато се приемат законите. Защото той с действията си, с думите си унижава кандидат президента който е избрал - "Изборът в неделя е между мен и Доган"Аз това искам да провокирам - преди да гласува всеки може да помисли малко и да вземе решение което е най-доброто спрямо него. Не според комшията или някой който крещи на площата. Аман вече от стадно гласуване - "Ако БСП ни бие, ще е заради целувката" Стига сме се ловили на подобни евтини номера ...Не казвам за кой да гласуваш просто преди да го направиш помисли.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:nai7 написа:ilkor написа:А значи можело все пак да се води дискусия Браво на бургаския кмет! И аз бих гласувал за него!В София между другото гласувах за Фандъкова въпреки че не съм симпатизан на Герб още по малко на ББ.И мисля че го казах - ББ си има своите положителни качества както и своите отрицателни. А едно от тях е това че се самозабравя. Именно затова искам да има човек който мисли не под негова диктовка когато се приемат законите. Защото той с действията си, с думите си унижава кандидат президента който е избрал - "Изборът в неделя е между мен и Доган"Аз това искам да провокирам - преди да гласува всеки може да помисли малко и да вземе решение което е най-доброто спрямо него. Не според комшията или някой който крещи на площата. Аман вече от стадно гласуване - "Ако БСП ни бие, ще е заради целувката" Стига сме се ловили на подобни евтини номера ...Не казвам за кой да гласуваш просто преди да го направиш помисли.
Коментар
-
Stefan Hadjov написа:Ти да не би да си далтонист.Подоходния данък е с червена линия,загледай се.От 2008 год е хоризонтална линия на абцисата и няма никакъв растеж до 2011 год
Коментар
-
Le Monde diplomatiqueПлоски данъци и плоски заблудиПлоските данъци имат убедени привърженици и противници. Парадоксът е в това, че противниците не са единствено от лявото политическо пространство, а привържениците не са само от дясно.Това дава повод за някои елементарни, но показателни сметки. Нека да сравним например увеличаването на плоския данък върху всички доходи с 2 процентни пункта и увеличаване на пределното данъчно облагане, т.е. на ставката върху най-високите доходи от 24 до 37%. Последното число не е подобно случайно, такава беше пределната ставка на данъците при
Коментар
-
Stefan Hadjov: Не разбирам що си губиш времето. просто приеми, че на хора, които в една тема реват как държавата нищо не правела за бедните, не увеличавала пенсии и заплати, и не подпомагала дребния бизнес, който бил пред фалит, а в друга обясняват как плоския данък бил едва ли не най-великото нещо от зората на демокрацията, акъл не можеш да дадеш. Хората обичат да се оплакват колко са онеправдани и как държавата хич не им помагала, ама ако стане въпрос те да помагат на други, като си платят данъците примерно, забиват нос в земята и си фръцват задника.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Аз си плащам данъците, Еленке, и винаги съм ги плащал!Никой обаче не ми отговаря на въпроса, защо спечелилият 100’000лв. лекар да плаща 25% данък, а медицинската сестра до него спечели ла 10’000лв. да плаща 10% данък?Ей така с едно изречение ми обяснете, с прости думички Темата се заключва до 19:00 на 30.10.2011Модераторски екип на fiat-bg.org
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар