Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

За представител на коя партия ще гласувате?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Kuku написа:
    Ели, в прав текст ти казвам - почти със сигурност ще гласувам на Калфин.... или няма да гласувам изобщо, което е "по-голямото зло" (както е модерно да се изразяваме напоследък)!
    Обещавам да не се доближавам до теб на по-малко от 500 км :D Решението е твое. На мен повече ми харесва позицията на Плевнелиев, а обещанията на Калфин, които няма да изпълни, защото не са му в правомощията, може да си ги завре където слънце не изгрява. Само като им видите на БСП страницата и клиповете....
    Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

steven написа:
      http://www.dnevnik.bg/izbori2011/2011/10/26/1187972_sekciia_59_ili_izbori_2011/
      Потресаващо!

Коментар

В случая избора ми е продиктуван от нежеланието ми цялата власт да бъде в ръцете на Бойко, а НЕ от симпатии към Калфин!

Коментар

От цялата кампания единственото което разбрах е, че единият ще отзове посланиците на ДС, а другият не. На базата на това изборът е лесен
          Kuku написа:
          В случая избора ми е продиктуван от нежеланието ми цялата власт да бъде в ръцете на Бойко, а НЕ от симпатии към Калфин!
          А това напълно го разбирам и аз си го мисля, но червените не мога да ги дишам. От друга страна от поста президент никой не се е развил наникъде, а Плевнелиев дори не е член на партията, та може би няма какво да губи ако се отдели от Бойко. Даже ако му е услади и се кандидатира за следващ мандат може да са опоненти за поста. Друг плюс е, че си е богат и не е влезнал в политиката за пари, това е една от основните разлики между нашите и американските политици.
          Brava 1.6 16V 103hp

Коментар

За каква цяла власт говориш? Нима ГЕРБ има мнозинство в парламента? Къде са другите политически сили, вероятно спят или са по-заети какда си пълнят собствените джобове. БСП ви завърта в идеята си за наказателен вот, а изобщо не се усещате и им се връзвате. Призоваването към наказателен вот не е демокрация, нито говори за някакъв морал в партията и за мен това е ясен фактор за какво иде реч. Мисля, че социалистите са вредни за всяка една държава - за тях е много по-важно първо да изхарчат парите, а след това да се чудят от къде да ги вземат. Изключително много мразя начина, по който манипулират някои прослойки на населението. Знаеш ли как се изрази Станишев наскоро: Той бил издействал увеличаване на пенсиите - все едно неговата работа не е да работи за държавата и народа, макар и в опозиция, а да работи срещу правителството и току-виж, изскочил заек, който да хване и да каже: Вижте ме мен аз къф съм пич - мисля за вас. Тоя плужек освен да вегетира върху данъците на хората, нищо друго не прави. Сори, ама никога няма да гласувам за БСП и имайки предвид избора - ГЕРБ вероятно ще спечели моя вот, ако изобщо проявя желание да гласувам.

Коментар

Ти си знаеш....

Коментар

Аз и друг път съм го писал - единственото нещо добро което съм видял от политик последните години е въвеждането на плоския данък. И го въведе Станишев! От БСП!Изведнъж от 15% авансов данък през цялата година и стъпаловиден до 24% при подаване на декларацията се оказа че трябва да плащам само 10%.Айде някой да каже защо да ги мразя !!! Единствено от тях аз видях добро което реално усетих по джоба си.

Коментар

ilkor написа:
                  Аз и друг път съм го писал - единственото нещо добро което съм видял от политик последните години е въвеждането на плоския данък. И го въведе Станишев! От БСП!Изведнъж от 15% авансов данък през цялата година и стъпаловиден до 24% при подаване на декларацията се оказа че трябва да плащам само 10%.Айде някой да каже защо да ги мразя !!! Единствено от тях аз видях добро което реално усетих по джоба си.
                  На мен също ми харесва този данък, плащам по-малко и е по-лесен за смянтане, но, точно тази партия, която се има за социална и парадира с това как била вдигнала стандарта на живот, въведе плоския данък, с който бръкна в джоба точно на най-бедните. Щото те обедняха с 10% от заплатата си, така че този данък никак не беше никак "социален".

Коментар

Бедните - да го .... ако стана беден тогава ще му мисля. Въпреки че и бедните не са толкова ощетени - най-ощетени са тези които взимаха минимална заплата официално и всичко останало получаваха нелегално. Този данък, ако питаш мен си е най-социалния.На мен от този данък ми се вдигна стандарта на живот. Така че ако е давал такива обещания - за мен той си ги е изпълнил в някаква степен. Нещо което допреди това много други обещаваха, но аз не усетих.Затова казвам че най-глупавия довод да не гласуваш за някой, който реално е направил нещо от което си останал доволен е да кажеш "щото били комунисти" Че кой не е ще попитам аз ? Нима Бойко не е бил ... или Костов.ele, съмнявам се че когато гласуваш мислиш за "най-бедните"

Коментар

ilkor написа:
                      Бедните - да го .... ако стана беден тогава ще му мисля. Въпреки че и бедните не са толкова ощетени - най-ощетени са тези които взимаха минимална заплата официално и всичко останало получаваха нелегално. Този данък, ако питаш мен си е най-социалния.На мен от този данък ми се вдигна стандарта на живот. Така че ако е давал такива обещания - за мен той си ги е изпълнил в някаква степен. Нещо което допреди това много други обещаваха, но аз не усетих.Затова казвам че най-глупавия довод да не гласуваш за някой, който реално е направил нещо от което си останал доволен е да кажеш "щото били комунисти" Че кой не е ще попитам аз ? Нима Бойко не е бил ... или Костов.ele, съмнявам се че когато гласуваш мислиш за "най-бедните"
                      Като си прочетеш отново писанието, ще разбереш (надявам се) що сме на това дередже

Коментар

ele написа:
                        Като си прочетеш отново писанието, ще разбереш (надявам се) що сме на това дередже
                        ... без коментар

Коментар

ele написа:
                          Тоя плужек освен да вегетира върху данъците на хората, нищо друго не прави. Сори, ама никога няма да гласувам за БСП и имайки предвид избора - ГЕРБ вероятно ще спечели моя вот, ако изобщо проявя желание да гласувам.
                          Този плужек за най колямо мое съжаление още съвсем малко ще вегетира.Но аз съм за колкото се може по дълго време да е начело на партията си за да може да я доведе до пълен разгром.

Коментар

ilkor написа:
                            Аз и друг път съм го писал - единственото нещо добро което съм видял от политик последните години е въвеждането на плоския данък. И го въведе Станишев! От БСП!
                            Това беше един от най голямите фалове на БСП и партията им.Това беше насочено единствено като реверанс към олигарсите и милионерите в БГ,а всички знаеме от коя партия са.За да станат още по богати.Посочете друга социална държава с плосък данък,даже САЩ го няма това чудо.Социалната партия и социалния президент сега си плащат за това.

Коментар

ilkor написа:
                              На мен от този данък ми се вдигна стандарта на живот.
                              Ако на теб се е вдигнал,представяш ли си какъв е станал на тези хора и групировки които са с милиони доходи.Бъди сигурен че не за тебе е въведеен този данък.Много едностранчево разсъждение.

Коментар

Kuku написа:
                                В случая това е поредната манипулация на това леке Станишев.Тоя като че не помни че само до преди две години беше министър председател,Гоце беше президент.По голямо нахалство и дебелоочие не мога да си представя.Но явно разчита на хора с къса памет. Не се лови на тази въдица.Можеш ли да си представиш,тази партия се загрижила за демокрацията в БГ.

Коментар

Working...
                                X