Kuku написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
За представител на коя партия ще гласувате?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
-
От цялата кампания единственото което разбрах е, че единият ще отзове посланиците на ДС, а другият не. На базата на това изборът е лесенKuku написа:В случая избора ми е продиктуван от нежеланието ми цялата власт да бъде в ръцете на Бойко, а НЕ от симпатии към Калфин!Brava 1.6 16V 103hp
Коментар
-
За каква цяла власт говориш? Нима ГЕРБ има мнозинство в парламента? Къде са другите политически сили, вероятно спят или са по-заети какда си пълнят собствените джобове. БСП ви завърта в идеята си за наказателен вот, а изобщо не се усещате и им се връзвате. Призоваването към наказателен вот не е демокрация, нито говори за някакъв морал в партията и за мен това е ясен фактор за какво иде реч. Мисля, че социалистите са вредни за всяка една държава - за тях е много по-важно първо да изхарчат парите, а след това да се чудят от къде да ги вземат. Изключително много мразя начина, по който манипулират някои прослойки на населението. Знаеш ли как се изрази Станишев наскоро: Той бил издействал увеличаване на пенсиите - все едно неговата работа не е да работи за държавата и народа, макар и в опозиция, а да работи срещу правителството и току-виж, изскочил заек, който да хване и да каже: Вижте ме мен аз къф съм пич - мисля за вас. Тоя плужек освен да вегетира върху данъците на хората, нищо друго не прави. Сори, ама никога няма да гласувам за БСП и имайки предвид избора - ГЕРБ вероятно ще спечели моя вот, ако изобщо проявя желание да гласувам.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Аз и друг път съм го писал - единственото нещо добро което съм видял от политик последните години е въвеждането на плоския данък. И го въведе Станишев! От БСП!Изведнъж от 15% авансов данък през цялата година и стъпаловиден до 24% при подаване на декларацията се оказа че трябва да плащам само 10%.Айде някой да каже защо да ги мразя !!! Единствено от тях аз видях добро което реално усетих по джоба си.
Коментар
-
ilkor написа:Аз и друг път съм го писал - единственото нещо добро което съм видял от политик последните години е въвеждането на плоския данък. И го въведе Станишев! От БСП!Изведнъж от 15% авансов данък през цялата година и стъпаловиден до 24% при подаване на декларацията се оказа че трябва да плащам само 10%.Айде някой да каже защо да ги мразя !!! Единствено от тях аз видях добро което реално усетих по джоба си.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Бедните - да го .... ако стана беден тогава ще му мисля. Въпреки че и бедните не са толкова ощетени - най-ощетени са тези които взимаха минимална заплата официално и всичко останало получаваха нелегално. Този данък, ако питаш мен си е най-социалния.На мен от този данък ми се вдигна стандарта на живот. Така че ако е давал такива обещания - за мен той си ги е изпълнил в някаква степен. Нещо което допреди това много други обещаваха, но аз не усетих.Затова казвам че най-глупавия довод да не гласуваш за някой, който реално е направил нещо от което си останал доволен е да кажеш "щото били комунисти" Че кой не е ще попитам аз ? Нима Бойко не е бил ... или Костов.ele, съмнявам се че когато гласуваш мислиш за "най-бедните"
Коментар
-
ilkor написа:Бедните - да го .... ако стана беден тогава ще му мисля. Въпреки че и бедните не са толкова ощетени - най-ощетени са тези които взимаха минимална заплата официално и всичко останало получаваха нелегално. Този данък, ако питаш мен си е най-социалния.На мен от този данък ми се вдигна стандарта на живот. Така че ако е давал такива обещания - за мен той си ги е изпълнил в някаква степен. Нещо което допреди това много други обещаваха, но аз не усетих.Затова казвам че най-глупавия довод да не гласуваш за някой, който реално е направил нещо от което си останал доволен е да кажеш "щото били комунисти" Че кой не е ще попитам аз ? Нима Бойко не е бил ... или Костов.ele, съмнявам се че когато гласуваш мислиш за "най-бедните"Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ele написа:Тоя плужек освен да вегетира върху данъците на хората, нищо друго не прави. Сори, ама никога няма да гласувам за БСП и имайки предвид избора - ГЕРБ вероятно ще спечели моя вот, ако изобщо проявя желание да гласувам.
Коментар
-
ilkor написа:Аз и друг път съм го писал - единственото нещо добро което съм видял от политик последните години е въвеждането на плоския данък. И го въведе Станишев! От БСП!
Коментар
-
Kuku написа:В случая избора ми е продиктуван от нежеланието ми цялата власт да бъде в ръцете на Бойко, а НЕ от симпатии към Калфин!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар