Илко,просто Борисов се натресе на много подводни камъни.всеки от старите апаратчици му подливаше вода. Съда и прокуратурата са все хора на предишните власти и зор се прави пробив към каквото и да е било.Щом при предишните правителства процъфтяха такива величия като Галевите ,Дамбовците чистия от към всички страни Алексей Петров то как ти се струва че ей така с един замах ще се справи Борисов? Просто му трябва още един мандат и тогава вече може да се говори че има светлина в тунела.Нима Първанов не виждаше за 10 години че Черноморието се презастрояваше и пръста не помръдна да предприеме нещо. Банско и то го отнесе вихъра . Пък и какво ли не . Къде беше през тия години социалния президент на който съветник му беше Калфин ? Е те тоя отговор искам да чуя и тогава отивам да пусна бюлетина за Калфин. :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
За представител на коя партия ще гласувате?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Коцев, ако съдът и прокурата станат на "новата власт" ще стане вся власт советов и тоя ще ни командва докато почне да се насира в гащите ... Като стана дума за Петров потърси за фирма "Будоинвест" (твърде вероятно е да има и други сега се сещам за тази) да видиш кои са били собствениците Значи Пашата едно време е бил престъпник и сега пак е, а за ББ или хубаво или нищо А Първанов за 10 години можеше като галвнокомандващ да прати няколко самолета да сринат хотелите по черноморието... хем и армията щеше да направи някое учение от което да има полза Пак те питам ти какво очакваш да направи президента? Той има права които се броят на пръсти - да налага вето (може б най важното което може да прави), да назначава на постове(но след предложение от изп. власт), дапомилва и опрощава дългове и е главнокомандващ което май има значение само ако сме във война. Тези прословути срещи при президента нямат никаква стойност - той просто се явява домакин за да си кажат мнението. Резултатът от тях не задължава никой от участниците с нищо освен да излязат под герба и да ги снимат. Няма как президентът да е социален нито да не е социален. Тъй че надявам се получи отговор ... просто не знам какво очакваш да направи президента ... да ти вдигне пенсията ли, да ти намали данъците ли, да те прати на почивка или да уволни бойко борисов - за жалост който и да стане няма как да го направи.България е парламентарна република и 99% от властта е в ръцете на парламента и премиера който се избира от него. Затова ако имаш някакви претенции изчакай парламентарните избори.Лично на мен ми е все тая кой ще е но щом мога да избирам бих избрал Калфин. Мисля че обясних защо.
Коментар
-
sugarboy написа:Накратко - на втория тур ще гласувам пак за Калфин, пък бай Иван като иска ББ да му се качи на главата в оставащите две години от мандата, че и още три след туй чрез Плевнелиев, да си гласува за него :D
Коментар
-
nai7 написа:sugarboy написа:Накратко - на втория тур ще гласувам пак за Калфин, пък бай Иван като иска ББ да му се качи на главата в оставащите две години от мандата, че и още три след туй чрез Плевнелиев, да си гласува за него :D
Коментар
-
Малко шантава работа се получава . Хем президентът нямал никакви права и нищо на можел да направи , хем да не стане Плевнелиев президент защото цялата власт отивала в Бойко . Ами ако не дай боже стане Калфин президент като няма никаква власт какво ще направи ?????Щом и Яне Янев се осъзна че е по добре с Бойко отколкото против Бойко значи има резон комунистите да отидат най после в небитието Я вижту унгарците как погнаха техните комуняги . http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4241731
Коментар
-
Депутатът от ГЕРБ, който в изборната нощ се намираше в ОИК, а така също беше заснет да носи и чувал с бюлетини, се оправда пред Нова телевизия, че докато е бил в ОИК не е гледал в компютрите .За снимката, направена вън от залата, на която се вижда, че депутатът помага на един човек и носи чувал, той твърди, че не е знаел какво има в чувала, но човекът, който го е носел, е бил възрастен и сам. Той е предал протокола си, което за депутата означава, че има право да помогне на човека. Това със сигурност не е така, защото ако е предал протокола си, няма за какво да се разхожда с чувала извън ОИК - чувалите се запечатват и остават на съхранение в ОИК до следващите избори. А вчера депутатът твърдеше, че е помагал на бременна жена, която била оставена сама да мъкне чували.Възможно е и вероятно наистина няма нищо криминално, а се касае само за натегачество и човешка глупост в особено големи размери. Но защо се гласуват всички закони, изборни кодекси и пр., щом самите депутати не ги спазват ?Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Що се качите на въдиците на ментетата комунисти бре . Колко пъти да ви се казва че секционните комисии са съставени от представители на всички партии. четенето на гласовете става пред сума ти и застъпници от всички партии.Прави се протокол ,подписва от комисията и толкова . какво е можел да промени тоя депутат носейки чувалите??? да смени всичките бюлетини ? Таратанци. Просто менте комунягите не им се признава че са втори и търсят под вола теле. Да вървят и се оплакват на арменския поп . За разлика от други избори тоя път им беше пресечена практиката в моето родно село да раздават галоши ,дърва ,трици за животните .пък и възрастните хора намаляха много а заедно с тях и комунягите.
Коментар
-
Чети бе, Коцев, стига си повтарял като развален грамофон. Има си закони, има гласуван Изборен кодекс. Те трябва да се спазват, а не да се потъпкват точно от депутатите от управляващото мнозинство. Или Партията е права, дори когато съгреши ?Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
коцев написа:Щом и Яне Янев се осъзна ...
Коментар
-
Аз все пак се радвам че има различни мнения. :D И всеки си казва свободно своето . Дори и Цветанов с цялата си полицейщина не можа да ме накара да гласувам за други освен за любимия човек. Я малко да погледнем от един друг ъгъл това което се случи в онова Бургаско село дето не са могли да гласуват 400човека . Лежейки си на дивана снощи си зададох въпроса кое кара толкова хора да висят по 7-8 часа пред секцията та да гласуват . И веднага ми светна мислата ,че само раздаването на пари ги е карало да отидат и висят . Защото си следен от своите хора и ако гласуваш ще получиш после пари на ръка . Ако не гласуваш няма пари . Та кой свестен човек ще виси толкова време на опашката ако няма келепир. Като ги гледам че всички на опашката бяха все еръпшани пък да са толкова мераклии да гласуват не ми се вярва .Всеки свестен човек като види каква е опашката ще се върне и хич няма да му е до гласуване . Ама тия да висят по 8 часа само и само да гласуват ми мирише на купуване на гласове. :D
Коментар
-
Ще ти обясня, др.Коцев, как при нерегламентиран достъп до чувалите с бюлетините е възможна подмяна на вота. СИК преброява бюлетините, съставя протокол, след което под охрана пренася протоколите и чувалите с бюлетините в ОИК. ОИК установява, че 80 % от протоколите са сгрешени. Следва ново преброяване на бюлетините от чувалите и съставяне на нов протокол. Ако по пътя до ОИК бюлетините са подменени, ето ти и подмяна на вота. Затова, за да се пресекат всякакви опити за манипулации, в Изборния кодекс и в указанията на ЦИК ясно е казано кой има достъп и какъв е пътят на изборните материали от СИК до ОИК.Ще ви кажа и още нещо: на тези избори и на никои други досега, в нощта след изборите се установи, че раздадената хартия за опаковане на бюлетините по различните видове избори са точно 8 листа с размер A3. С тези листове трябва да се опаковат повече от 1000 бюлетини, с които е гласувано, както и неизползваните бюлетини. Естествено листовете не стигнаха за нищо и познайте в какъв вид се намират бюлетините в чувалите - в насипно състояние, смесени заедно с тези, които не са използвани при гласуването. Никой при това положение не може да ги преброи повторно, защото всички бюлетини, с които не е гласувано, са празни и могат да минат за недействителни. Хаос, пълен хаос.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
snake написа:... Ако по пътя до ОИК бюлетините са подменени, ето ти и подмяна на вота....Stop giving directions, just say "Follow me."
Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit
Коментар
-
От многогодишния ми житейски опит знам че една тайна знае ли се повече от един човек ,то тя не е тайна . за да има такова прехвърляне на бюлетини и разменяне на чували то трябва това нещо да стане от много хора а не само от един човек . А знае ли се от много хора то това винаги излиза на яве. Тъй че не вярвам някой да си сложи главата в торбата и да прави шменди капели.А провокатори насвякъде има .Колко му е на един фен на Левски да сложи червеното шалче да влезне в агитката на ЦСКА да хвърли бомбичка и ето ти наказанието на публиката . Важи и обратното ако се случи. Тъй че по малка е бедата че депутати са носили чувалите . Ами нека и те се потрудят малко да видят как се пари изкарват . В интерес на истината ми се щеше Кунева да е президент , ама котка ми мина път.
Коментар
-
sok1 написа:snake написа:... Ако по пътя до ОИК бюлетините са подменени, ето ти и подмяна на вота....Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар