Пак столицата се уреди Ами ние от ,, провинцията ’’ ?
Вие си имате особен вид суграшица - капне и замръзне, капне и замръзне - няма такова животно другаде.
Оу, дано не се случва, това е отвратително и много опасно. Снегът не съм го видял, но усетих, че е уникален студ! Ама колкото и да вали, не може да натрупа нищо, земята е доста топла. Честито, все пак.
аз мойте си ги монтирах преди 1 седмица и миналата неделя ми беше добре като пътувах, вярно че тая седмица го дават малко по-топло отклкот трябва да е за зимни гуми, ама сякаш този уикенд следващия е подходящ да се монтират зимните гуми
Миналата година така с вана не смених гумите защото рано и на един завой на беклемето предницата тръгна и останах без ван. Така че който желае да чака още после няма да са му нужни зимни гуми щото няма на кво да ги сложи.
Не мога да ви разбера кво си честитите идващата зима.Все едно да честитиш на някой, дето току що си е блъснал колата. Да ... и шибаната гадна зима. Искам си лятото!!!!
Не мога да ви разбера кво си честитите идващата зима.Все едно да честитиш на някой, дето току що си е блъснал колата. Да ... и шибаната гадна зима. Искам си лятото!!!!
И аз съм на същото мнение,мразя го този сезон зимата и аз си искам лятото.
Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp
Коментар