jenshen73 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
нов GSM оператор -само логото различно
Collapse
X
-
Plastex написа:jenshen73 написа:Plastex написа:Ако 6 месеца няма гювеч от ползвателя си запазват правото да му прекъснат договора.какво е bob ?Мобилна услуга за физически лица с една цена на минута и за SMS към всички мобилни и домашни телефони в страната - 0,12 лв.С bob имате връзка навсякъде и по всяко време на изключително атрактивна цена и при максимално опростени условия: без дългосрочен договор без месечни такси без скрити условия.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
jenshen73 написа:Plastex написа:jenshen73 написа:Plastex написа:Ако 6 месеца няма гювеч от ползвателя си запазват правото да му прекъснат договора.Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
Humppa
Колеги, не ми се чете цялата тема, някой използва ли bob и какви впечатления има?Смятам следващият месец да се развеждам тотално с МенТел и да минавам на РибаКом (за основен теуефон), но ми се ще да си имам един bob, за да може на него да ме търсят приятели с МенТел-номера...Off: Също така се зарадвах да видя, че Нокия вече са пуснали перфектният за мен телефон - модел 101, обединяващ най-важните за мен функции - фенерче, MP3-плейър, и слот за MicroSD.
Коментар
-
Не става, боба не се води като мтелски номер и към него безплатните минути от мтел не важат.http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
Humppa
-
Вместо да хванат да смъкнат цените ще измислят какви ли не уловки уж за по евтино, а всъщност да ти излиза по скъпо.http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
FIAT БРАВО 1.2 16v
Коментар
-
ilkor написа:Аз си взех един боб и когато звъня към него от мтелския ми телефон, във фактурата се отразява като разговор мтел-мтел.Кодът е различен, но договора за боб-а се сключва с Мтел.Точно пък при боб аз лично не виждам да има някакви уловки!Steliyan's Life!
Коментар
-
jenshen73 написа:ilkor написа:Аз си взех един боб и когато звъня към него от мтелския ми телефон, във фактурата се отразява като разговор мтел-мтел.Кодът е различен, но договора за боб-а се сключва с Мтел.Точно пък при боб аз лично не виждам да има някакви уловки!http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
FIAT БРАВО 1.2 16v
Коментар
-
Инфинеоне, ти наистина май не умееш да смяташ, а?Купуваш си пакета за 15 кинта в който пакет имаш 150 минути към ВСИЧКИ Оператори: Mtel, Globul, Vivacom, BOB и прочие знайни и незнайни наземно-стационирани телефонни оператори.След като изговориш тези 150 минути - плащаш на ИЗГОВОРЕНИ минути по 0.12лв./минута към гореизброените ВСИЧКИ оператори. И няма АБОНАМЕНТ!Хайде сега вземи един абонамент на МТЕЛ на който съм аз, например: 19.90лв/абонамент в който имам 2000 минути в МТЕЛ, а към останалите плащам 0.35лв/минута. Т.е. един БОБ без да се навътря всеки месец с 19.90лв. говори по 3 минути на моята една. Извън МТЕЛ. Не всички хора са като мен с бизнес абонамент в Глобул и частен в МТЕЛ, а има и хора, които ползват телефони само за да ги търсят на тях. Баща ми има по 30минути/месец телефония. През лятото - 45. Това прави средно между 3.60лв до 5.4. При това плаща на изговорени минути. Най-ниският незагробващ абонамент е 5лв. във Виваком, но баща ми например няма никой във Виваком. Говоря ти с примери, а ти си типичен пример на финансова неграмотност.Steliyan's Life!
Коментар
-
ls1 написа:Humppa написа:...Off: Също така се зарадвах да видя, че Нокия вече са пуснали перфектният за мен телефон - модел 101, обединяващ най-важните за мен функции - фенерче, MP3-плейър, и слот за MicroSD.Steliyan's Life!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар