emzo написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Дали да не сложа зимните гуми...
Collapse
X
-
Humppa
Не избързвате ли? Почакайте поне Софийска топлофикация да пусне парнотоОбмислям смяната към зимните гуми да я направя на заплата, че тука боравят с различни пари. Освен това ще направя и реглаж на геометрията на предния мост.
Коментар
-
Ако колата не се кара повече от 10-15км. на ден сиреч до работа и обратно мисля , че може вече да се мисли за смяна. Ако се кара повечко и особено по обедните часове мисля , че е раничко. Аз и на двете коли съм с джанти на зимните гуми така че чакам поне през ноща да падне до 0 - -1,-2и тогава ги сменям...Fiat Bravo 1.6multijet 105cv. Renault Laguna III 2.0dCI Automatic
Бившите :D Ford C-MAX 2.0 TDCI 136cv , Mercedes A170 CDI Automatic , Opel Vectra C 1.9 CDTI 150hp Automatic , Renault Scenic 1.9dCI , Megan grandtour 1.9dCI , Fiat Punto 1.9jtd , Alfa 145 boxer - Renault 5
Коментар
-
Painfall написа:Аз винаги ги сменям при първия сняг...това миналата година беше средата на декември, така че аз ще поизчакам :DМоето мнение е че е най добре всеки да намери време в близките седмица две да си смени гумите , за да няма после пак да се пише ,че зимата ни е изненадала. :D
Коментар
-
По принцип ние сме свикнали винаги когато опре ножа в гърлото тогава да вземаме мерки.При първия лек сняг гумаджийниците са затрупани от автомобили с изнервени собственици зъзнещи под мокрия сняг навънка и чакайки реда си за смяна на гумите . А колко по лесно е за нас сега по мекото и сухо време да я свършим тая работа и после пей сърце.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар