Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Дали да не сложа зимните гуми...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

emzo написа:
    Че не са ли всички М+S ?
    В Уикипедия пише, че М+S е означените за "Mud and snow" (кал и сняг). Има го на всесезонни и зимни гуми. Отличителният знак за зимна гума е снежинката.
    Fiat Bravo 1.4 16v T-jet 120 Dynamic

Коментар

Добре , но на баща ми на гумите има снежинка, има и М+S, a модела е 101% зимен.
      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Да, М+S означението е за зимни и всесезонни. А при зимните има и снежинка. Моите зимни също ги имат и двата знака. Просто не се изразих правилно.
        Fiat Bravo 1.4 16v T-jet 120 Dynamic

Коментар

Ясно.
          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Днес сложих 2 зимни предни... не че нещо ама летните вече са за хвърляне и мажат в мокрото...
            Fiat Punto 1.1-Синята птица
            Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
            Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Аз мисля след 2 седмици направо да скачам на зимната кола Капата е с 4 зимни гуми, а и тука никой сняг не чисти (опит от миналата зима), камикадзета всякакви има сбрани в града. Мисля да зазимя Кромата в гаража на топло.

Коментар

Кара ти се на метан не се прави :DС тия температури сутрин почвам да се замислям и аз да подраня.

Коментар

Не избързвате ли? Почакайте поне Софийска топлофикация да пусне парното Обмислям смяната към зимните гуми да я направя на заплата, че тука боравят с различни пари. Освен това ще направя и реглаж на геометрията на предния мост.

Коментар

Ако колата не се кара повече от 10-15км. на ден сиреч до работа и обратно мисля , че може вече да се мисли за смяна. Ако се кара повечко и особено по обедните часове мисля , че е раничко. Аз и на двете коли съм с джанти на зимните гуми така че чакам поне през ноща да падне до 0 - -1,-2и тогава ги сменям...
                    Fiat Bravo 1.6multijet 105cv. Renault Laguna III 2.0dCI Automatic
                    Бившите :D Ford C-MAX 2.0 TDCI 136cv , Mercedes A170 CDI Automatic , Opel Vectra C 1.9 CDTI 150hp Automatic , Renault Scenic 1.9dCI , Megan grandtour 1.9dCI , Fiat Punto 1.9jtd , Alfa 145 boxer - Renault 5

Коментар

Аз винаги ги сменям при първия сняг...това миналата година беше средата на декември, така че аз ще поизчакам :D

Коментар

Направо натепайте и веригите за по-сигурно.
                        VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                        VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                        VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                        VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                        Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Painfall написа:
                          Аз винаги ги сменям при първия сняг...това миналата година беше средата на декември, така че аз ще поизчакам :D
                          То хубаво , ама не се знае кога и как може да бъдеш изненадан.Може вечерта да си легнеш при хубаво и топло време а като станеш сутринта да има един педей сняг. Моето мнение е че е най добре всеки да намери време в близките седмица две да си смени гумите , за да няма после пак да се пише ,че зимата ни е изненадала. :D
                          Фиат Панда 1.2 2006година
                          Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Аз мисля да ги сменям средата на Октомври - към втората половина, стига да не се случат някакви катаклизми.

Коментар

Аз към средата на октомври ще поръчвам 2 нови зимни за опред. Дано не се случи някой изненадка по рано :D

Коментар

По принцип ние сме свикнали винаги когато опре ножа в гърлото тогава да вземаме мерки. При първия лек сняг гумаджийниците са затрупани от автомобили с изнервени собственици зъзнещи под мокрия сняг навънка и чакайки реда си за смяна на гумите . А колко по лесно е за нас сега по мекото и сухо време да я свършим тая работа и после пей сърце.
                                Фиат Панда 1.2 2006година
                                Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Working...
                                X