Дидо, и аз сега видях прогнозите за събота и неделя - на Пунтьо задължително в събота ще сложа зимните Корниди /демек Корморанките/
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Дали да не сложа зимните гуми...
Collapse
X
-
Валентино_88 написа:chaveto написа:Наистина е рано, зимните на вода при тези температури ще държат много по лошо от хубави летни.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Yavor написа:Валентино_88 написа:chaveto написа:Наистина е рано, зимните на вода при тези температури ще държат много по лошо от хубави летни.FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
VesMil написа:chaveto написа:Наистина е рано, зимните на вода при тези температури ще държат много по лошо от хубави летни.
Коментар
-
Аз и веригите вече сложих, два чувала морски солен пясък съм натоварил в багажника, кило ракия, НЗ сухари, осолена сланина и бренди ако свърши ракията. Гумената лодка, снегоходките и подпалки за хубав огън - са в багажника. Ако има някой по-готов - да свирка.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
jenshen73 написа:Аз и веригите вече сложих, два чувала морски солен пясък съм натоварил в багажника, кило ракия, НЗ сухари, осолена сланина и бренди ако свърши ракията. Гумената лодка, снегоходките и подпалки за хубав огън - са в багажника. Ако има някой по-готов - да свирка.А м/у другото четох, че се очаква голям студ тази зима в Европа, такъв какъвто е имало преди 300 г., започвал малък ледников период, дано не познаят.
FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар