Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Дали да не сложа зимните гуми...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Дидо, и аз сега видях прогнозите за събота и неделя - на Пунтьо задължително в събота ще сложа зимните Корниди /демек Корморанките/
    Fiat Punto 1.1-Синята птица
    Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
    Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Абе ако летните са ти по-истински , карай с тях !
      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Валентино_88 написа:
        chaveto написа:
        Наистина е рано, зимните на вода при тези температури ще държат много по лошо от хубави летни.
        Потвърждавам думите ти. Цяло лято карам със зимните(нямам летни) и в това дъждовно време като и дам зор на светофара няма тръгване :D . Поне усещането е много яко :D
        И ти си мислиш че след едно лято със зимните имаш ’зимни’ гуми?Имаш добре изпечени джапанки на колата... Не разчитай на тях при сняг и лед вече!Аз няма да бързам, по план-график - края на месеца. Дидо, какво го дават времето бе?
        Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
        Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
        ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Yavor написа:
          Валентино_88 написа:
          chaveto написа:
          Наистина е рано, зимните на вода при тези температури ще държат много по лошо от хубави летни.
          Потвърждавам думите ти. Цяло лято карам със зимните(нямам летни) и в това дъждовно време като и дам зор на светофара няма тръгване :D . Поне усещането е много яко :D
          И ти си мислиш че след едно лято със зимните имаш ’зимни’ гуми?Имаш добре изпечени джапанки на колата... Не разчитай на тях при сняг и лед вече!Аз няма да бързам, по план-график - края на месеца. Дидо, какво го дават времето бе?
          Дават го да става докъм 20 градуса имайте го в предвид.Както и това,че ще е къса зимата.
          FIAT BRAVO 1.6
          FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
          LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

VesMil написа:
            chaveto написа:
            Че какво му е на температурите идеални за зимата са. Вчера минахвах Шипка беше 1 гр, снощи сигурно и сняг е валяло. За хора които пътуват много май е време за смяна.
            Температурата на въздуха е била 1*С на земята ще и трябва повече време докато започне да мръзне. Точно и затова снега се топи и не се задържа. На много тестове е доказано, че при сегашните условия лятна гума държи по добре. Аз засега няма да сменям, мога да усетя кога спират да държат гумите и се налага смяна.

Коментар

Към Коледа може и да ги сменя. Последните години трайно се застудява в средата на декември, така че преди това няма смисъл. Ако завали сняг и нямам належащо пътуване, просто изчаквам по-добри времена и не излизам на пътя.
              Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

абе само да ви кажа, че съм настинал и преди малко запалих парното...
                Fiat Punto 1.1-Синята птица
                Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Аз ги сложих на Астрата вече.
                  N.Y. State of Mind

Коментар

Тва морЦките ни е рано още за зимни, има доста до края на ноември.
                    Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum

Коментар

При мен спря да вали, асфалта изсъхва и определено е рано за зимни гуми.
                      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Аз и веригите вече сложих, два чувала морски солен пясък съм натоварил в багажника, кило ракия, НЗ сухари, осолена сланина и бренди ако свърши ракията. Гумената лодка, снегоходките и подпалки за хубав огън - са в багажника. Ако има някой по-готов - да свирка.
                        Steliyan's Life!
                        FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Аз днес ги сложих,че при това застудяване летните ми изобщо не зацепват,а жена ми кара чат-пат и за да съм по-сигурен ги смених.
                          Marea Wekeend ELX 1.9 TD 100hp/97

Коментар

Утре отивам да слагам зимните гумета, че в петък тръгвам на алкохолен туризъм на Смолянските езера и не ми се рискува с летните Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
                            M-Benz E 250 TD 150hp
                            M-Benz 200d 75 hp
                            Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили

Коментар

jenshen73 написа:
                              Аз и веригите вече сложих, два чувала морски солен пясък съм натоварил в багажника, кило ракия, НЗ сухари, осолена сланина и бренди ако свърши ракията. Гумената лодка, снегоходките и подпалки за хубав огън - са в багажника. Ако има някой по-готов - да свирка.
                              Бир парче сървайвър А м/у другото четох, че се очаква голям студ тази зима в Европа, такъв какъвто е имало преди 300 г., започвал малък ледников период, дано не познаят.
                              FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
                              Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

Те и за Лятото писаха, че щяло да е едно от най-горешите за последните 150 години, но не беше така. За разлика от миналото Лято 2010, през това само 3-4 пъти съм пускал климатика вкъщи!
                                Няма начин да няма начин!

Коментар

Working...
                                X